ayyy pembeside varmış öndeki cepler falan çok şirin
ama buda tükenmiş
Kız Figürlü Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
meraba kızlar..
dün doktora gittim hem şeker testi için hem de hani karnım indi demiştimya onun için..
vajinal muayene yaptı doktor, rahim ağzımda incelme varmış, 2 hafta istirahat verdi ve bi de proluton diye bi progestan iğnesi verdi, doğuma kadar her hafta 1 tane vuruncakmışım erken doğum riskine karşı..
aranızda bu iğne hakkında bilgisi olan var mı?
Canım bir kadın baksan, hem temizliğe hem yerleştirmeye yardım etsin. Sen uzanmamaya çalış
Özgee bunlar harika
hele şuna bayıldım, alsam mı ki:uhm::uhm::uhm:
Proud New Dad Baskılı Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
dışarıda bulabilir miyim acep
meraba kızlar..
dün doktora gittim hem şeker testi için hem de hani karnım indi demiştimya onun için..
vajinal muayene yaptı doktor, rahim ağzımda incelme varmış, 2 hafta istirahat verdi ve bi de proluton diye bi progestan iğnesi verdi, doğuma kadar her hafta 1 tane vuruncakmışım erken doğum riskine karşı..
canım geçmiş olsun
yat dinlen bakalım
bişicik olmaz hayırlısıyla
tamam canım yazarım tabiçok güzel bnde bunlarabakıyorum ama karar veremiyorum işte.çantayı inceleyince yazarsan memnun olurumyerimseniben
canım ya haftaya hafta sonuözge ya sen asıl araba bakmaya ne zaman gidiceksin ben merakla seni bekliyorum bizede fikir olsun diye sempatiksalakcinni
meraba kızlar..
Aklımda stella
Cicikomun online sipariş sayfası direkt bohçacıya bağlanıyor,
ben de bu gecelik cicikomun ürünüdür diye düşündüm
onlara mail attım ürünlerinizi İstanbul'da nerden temin edebiliriz diye.
Cevap gelsin yazarım
korkma kıs korkmasağol özgecim şimdi uzanıcam zaten biraz..ama iğne çok yakıyomuş diye duydum ilkini bu akşam vuruncam korkuyorum eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın cnm.
ilk aylarda kanamam olduğunda düşük tehlikesine karşı günde 3 tane progestan hapını kullanmıştım, baygınlık derecesinde çok uyku yapıyordu.
hayırlısıyla atlatırsın inşallah, bol bol dinlen canım geçmiş olsun
tamam canım
yaa burda cıcıkom var ama bu pijamalrdanmı satyrmus sankı kıyafet vr gıbydı vıtrınnde
sağol özgecim şimdi uzanıcam zaten biraz..ama iğne çok yakıyomuş diye duydum ilkini bu akşam vuruncam korkuyorum eyvahedigeldismile
meraba kızlar..
füme aldım meloşşş...
açık pembe biyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?