2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bundan aldım canım[/QUOTE]

çok güzel bnde bunlarabakıyorum ama karar veremiyorum işte.çantayı inceleyince yazarsan memnun olurumyerimseniben

ayyy pembeside varmış öndeki cepler falan çok şirin
ama buda tükenmiş

Kız Figürlü Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı

valla benim aklım da uzun zamandır bu gecelikte ama maalesef tükenmiş işte ve bunlar geçen yılın modelleri olduğu için artık satışı yok..
ben 2 hafta önce burda bi dükkandan cicikomun başka bi geceliğini almıştım çok şirin hem de kadın kapatacağı için yarı fiyata satıyodu 43 liralık geceliği 20 liraya aldım..
ama 1 aydır indirim varmış o yüzden o güzelim pijamalarda hiç doğru dürüst beden kalmamıştı(
o zamandan beri cicikomu takipteyim

Kızlaaaaar eşim bana sürpriz yapmış, yeni monitör almıış hihoyyyt, bu akşam gelcekmiiş

bende osmanbey nişantaşı dolaşıcam izne ayrılınca ay biran evvel izna ayrılmak istiyorum ama daha çok var heycandan içim içime sığmıyo kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun
yat dinlen bakalım
bişicik olmaz hayırlısıyla

özge ya sen asıl araba bakmaya ne zaman gidiceksin ben merakla seni bekliyorum bizede fikir olsun diye sempatiksalakcinni

çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın cnm.

füme aldım meloşşş...
açık pembe biyeli

çok güzel bnde bunlarabakıyorum ama karar veremiyorum işte.çantayı inceleyince yazarsan memnun olurumyerimseniben
tamam canım yazarım tabi

özge ya sen asıl araba bakmaya ne zaman gidiceksin ben merakla seni bekliyorum bizede fikir olsun diye sempatiksalakcinni
canım ya haftaya hafta sonu
ya da ondan sonraki hafta sonu..
yani en az 1.5 hafta bekleyeceksin
heehehe

ilk aylarda kanamam olduğunda düşük tehlikesine karşı günde 3 tane progestan hapını kullanmıştım, baygınlık derecesinde çok uyku yapıyordu.
hayırlısıyla atlatırsın inşallah, bol bol dinlen canım geçmiş olsun

tamam canım

çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın cnm.

sağolun kızlar..hadi ben çıkıyorum öptüm hepinizi cicikomcular..

ah bende şimdiden pijama ve sabahlık derdine düştüm açıkcası hele hastanede şık bişey olsun istiyorum ama her yerdede bulunmuyorki

yaa burda cıcıkom var ama bu pijamalrdanmı satyrmus sankı kıyafet vr gıbydı vıtrınnde

güneeeeş cicikomun fabrikası falan da izmirdeymiş zaten, olmazsa sen bize gönderirsin artık birer tane delikafadulden

sağol özgecim şimdi uzanıcam zaten biraz..ama iğne çok yakıyomuş diye duydum ilkini bu akşam vuruncam korkuyorum eyvahedigeldismile

Canım illa iğne olması şartmıymış
ben ilk aylarımda düşük tehlikesine karşın progynex kullandım,
hem içebiliyorsun, hem de fitil olarak kullanabiliyorsun.

recepcim geçmiş olsun dikkat etkendine iğnedende korkma bol bol dinlen yorma sakın kendini

gecmıs olsun cnm sen dıkkat et kendıneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…