2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız ben kayserılıyım zaten acıktı ama senın gıbı alenııı yapmyrum böle işlerii hem alsan ne olurkiiisempatiksalakcinni

ABOVVVVVV ONDANNNNN DİMEKKK BÖLESİN SENNN
BENDE BENDEN Mİ KAYNAKLANIYOOO DİYODUMMMM SENİN MAYANDA VARMISSSSSSSkafamçokkarıştı

ALMİYCEMMMMM İŞTE ALMİYCEMMMMMMM:dance:hihoyyyt

kızlar geceliği kısa kollu mu alacaksınız?
ince penye ama uzun kolluyla pişer miyiz acaba?

en ucuz bu sitede sanırım bende bundan alıcam bende ana kucağı ve portbebesi var ya onları kullanmamayı göze alıcam yada mecbur bu modelden alıcam ama heryerde 750 TL hafta sonu saraçhanede bakıcam olmassa bu siteden sipariş verebilirim kırmızısı varsa

kızlar geceliği kısa kollu mu alacaksınız?
Ince penye ama uzun kolluyla pişer miyiz acaba?

ben kısa kollu almam ankarada temmuzda bile geceleri uzun kollu
giyiliyorrrrr o neden le kısa alammmmmmmmmm canuuummmmm

ABOVVVVVV ONDANNNNN DİMEKKK BÖLESİN SENNN
BENDE BENDEN Mİ KAYNAKLANIYOOO DİYODUMMMM SENİN MAYANDA VARMISSSSSSSkafamçokkarıştı

ALMİYCEMMMMM İŞTE ALMİYCEMMMMMMM:dance:hihoyyyt

alcan alcan söz agzdn bırkere cıkar

Kızlar siz alışveriiş mevzusuna dalınca ben kopuyorum hep muhabbetten.. Bide aslan burcu olacağım ayıp bana valla!!! Neyse son anda bi iş gelince çıkıyorum bile diyemedim size... Şİmdi geldi eve, şimdi de mutfağa gidiyorum.. Tekrar gelebilirsem gelirim... Öptüm sizi kocaman... Şeniz

Zeynep Saraçhanede daha uygun fiyata bulursan haber verir misin?

ben kısa kollu almam ankarada temmuzda bile geceleri uzun kollu
giyiliyorrrrr o neden le kısa alammmmmmmmmm canuuummmmm

tamam seker kendıne uzun alırsın bıze kısa kollu alırsn anlaştıkk

bende chicco baktım ama oto koltuğu olan pusetiyle 1200 ü geçiyo o da 2009 model olan kraftda aynı özelliklere sahip olan takım ikisi 599 lira sanırım ondan alıcam bende :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…