2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kullanıma bağlıda olabilir ama kırıldı işte 2.yi aldılar . Dayanıklı bişey almak lazım yanlarına bişeyler falan asıyoruz bide çocuk büyüdükçe arabayı oyuncak gibide kullanabiliyor

anladım canım doğru söylüyorsun tabiki kaliteli bişey almak lazım ama kraft da bilindik bir marka sonuçta ondan şaşırdım..
dae burdamısın??
haftasonu dergisini okuyordum da sinem güvenin bir fotosu var sana çok benzettim ben birden görünce seni anımsattı bana

kızlar kocam gelmeyecekmiş bu akşam beni almaya
müdürünü eve bırakacakmış
sonrada bizim ses sistemini tamire vermişti onu almaya gidecekmiş
gıcık noolcak
kendim gidecem bu aksam
yavastan cıkıyorum
öpüyorum sizi

dae nere kayboldukııı yaaa buarada herkes kayıp zaten bugun herks cok youn heralde ben işimi bitrdmyaa kımseckler yok hoş bnmde bıtmedı kaytaryrm

ahaaaa müdürü erkekmiiiiiii

paipaiii kendıne ve yagmur bebişeee iiibakkk

MUCUKKKKKKK MUCUKKKKKK :a015:

kızlar ben de birazdan çıkıyorum sanırım internet bağlantımız biraz geç olacak çünkü bu gittiğimiz binada superonline fibernet yokmuş daha..biz de baska bir çözüm bulucaz ev telini de iptal ettirdiğimiz için..yani bu durumda görüşemicez en az 3-4 gün.kendinize iyi bakın ama en çok bebişlere..kocaman öptüm sizleri iyi akşamlarr

bye bye pembik

bende bunları görmüştüm stella ama karar veremiyorum ya 1200 de ç ok bi para acaba değermi diye düşünüyorum bebeğime esirgediğimden değil ama :kedi:

canım ben bi çok araba markasının olduğu biyere gidecem, yetkili anlatsın avantajlarını dezavantajlarını o zaman karar vercem
2-3 ay önce e-bebek çamlıca mağzasına gitmiştik alt katında baya araba markası vardı
chicco travel modelini uzun uzun anlattı, kafamıza yatmıştı ama başka modele bakmaya fırsatımız olmadı
belki bidaha aynı yere gideriz diğer modellerede bakarız,
bide arabayı mayıs gibi alsamda olur onun acelesi yok gözüyle bakıyorum
bişey olursa eşim gider alır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…