2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende mutfaktan çıkmadım yaww... Saat 6 dan beri ayaktayım... Yoruldum yaw.. Şİmdi oturdum bi size bakayım dedim ne kaynatıyorsunuz diye... Sanırım erkenden yatacağım, acayip yorgun hissediyorum...

Kızlar bende mutfaktan çıkmadım yaww... Saat 6 dan beri ayaktayım... Yoruldum yaw.. Şİmdi oturdum bi size bakayım dedim ne kaynatıyorsunuz diye... Sanırım erkenden yatacağım, acayip yorgun hissediyorum...

bende feci yorgunum her yerim tutuldu, kocam da yok yaprak dökümüne bakıp içleniyorum
biri beni yatağa götürse keşke , yatağa gitmeye bile üşeniyorum

ben de bilmiyorumkismile
hangisine bayıldın

terazi olan var ya anneanne- dede babaanne - dede yazan
o çok güzelllll:içelim:

evet bence de harika..

sepete attım da iyice bir dşüneyim bilmiyorumkismile

bende bıcı bıcı yaptım yemeğimi yedim geldim
karnım hala taş gibi çok rahatsız oldum bugün .
dün arkadaşa hava atıyordum iyiyim diye gene allah cezamı verdi mafoldumben

Canim rezene cayi ic..bana cok kisi onerdi hazimsizlik olursa diye aldim eve daha kullanmadim ihtiyac olmadi hic ama anladigim kadariyla bilinen biseymis...

REZENE

bknz. Rezene, Ege Bölgesi pazarlarında bahar aylarında bol bulunan bir bitkidir. Rezene çayı özellikle gaz ve kramp ağrılarında, mide ve bağırsak rahatsızlıklarında kullanılır. Özellikle bebeklerin gazlı olduğu zamanlarda sık başvurulan bir ilaçtır rezene çayı. Öksürük ve soğuk algınlıklarında ve çocuklarda boğmaca hastalığı sırasında rezene çayı yararlıdır. Listeyi uzatmak mümkün: Hıçkırık, bulantı, idrar yolları iltihabı, böbrek taşları gibi birçok durumda rezene çayına başvurabiliriz.

evet bence de harika..

sepete attım da iyice bir dşüneyim bilmiyorumkismile

Özge hangisini attın sepete ailem ve ben olanını mı? ben bi ara uğrayayım e-bebeğe gözümle göreyim öyle verirsin sipariş mesela o gravatlı olanlar yakından güzel değildi diye hatırlıyorum bu arada sen yan yatırma yastığı aldınmı ben sana ayırmıştım

Canim rezene cayi ic..bana cok kisi onerdi hazimsizlik olursa diye aldim eve daha kullanmadim ihtiyac olmadi hic ama anladigim kadariyla bilinen biseymis...

yaaa yarın alayım bari evde rezeneye dair hiçbir şey yok yerimseniben
midem ağzımdan gelecek neredeyse. bebek artık baskı yapıyor sanırım
neyse ben bir soda içeyim elimde bir tek o var

Kızlar ben de kaçtım... Bayağ bi yorulmuşum, uzanayım biraz bari... Sabaha görüşürüz...

2li istiyorum zaten de bahsettiğin fiyata chicconunkinimi veriyolar hangi markanın nakitte dahada inerler o zaman kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…