neyse kısmet ozaman bende elhamraya göndereyim almadıysa oda istemişti sayi nerde o gelmedi daha bugün.
Bide dün sen e-bebekte bady beğenmiştin ya akşam almadın dimi ben o kravatlıları yakından hiç bebeğmemiştim sen ailem ve ben olanı beğendiysen gidip bakalım güzelse alırsın dicektim göründüğü gibi çıkmayabiliyor o tarz şeyler
amaaannn sankı onlar almayınca oglunun bı tarafı acık mı kalacak bosver kuzum hıc degmıyo doktugun goz yasına oglunu uzmeye...
olacagın avrırı hersey.
esıne sınırlenmeden guzel dılle anlat bıde onlar yuzunden esınle kotu olma
haklısın cnm ama yok aksam onu gorunce bişi yokmus gıbı davrandım oda öle yaptı zaten annesındeydık orda toplaştı genclerde mecbur gıttık bızdee
kocam zaten kuslugu devam ettrmez dıyorumya geldık eve ustumu degstrdı ilaçlarımı verdı ilgilndı ama ben ruh gıbı olmştum. yanı eşim annesine amcam oda alack sız bebek arabası alın dedgınde kadın panıklemıştı 1 ay once, aa bebek arabasına ne gerek var bılmem neee sasrmstm anneye bak bıdeee bebek de bebek dıye guya sevnyrlr dıyeee sımdı olay demekkı bişi almıckyaa almş gıbı gozukecek odaya sahıp cıkcakkk acıkgoz kadın amcayı nasıl kafaladı ona sasırıyrm bennn ama yapar cok tehlıkelı kocamada bısekılde anlatcam hamıle hamıle gerılmek ıstemyrm dıcem annenı bılıyrsn dıcemgercktnde cekememm yaaa
ama işte kocam alısverıs konusundaa yavas sorunluu becerıksızzz neysee uamrım kavgasz atlatrm su olayı onlarn bana en son yaptıklarndan sonra onları hıcbıseyıme katmayacagımı esıme solemstm ama hala kafasına gırmemiş anlaşılan
Noldu kuzu be kaynana davası mı?
Dün akşam bende laf soktum eşime arkadaşlarının içinde
Taaaa ist dan buraya bebek mobilyası getrtyolar adet diye ne kadar çirkin dedim
Güneşim istisnaları saymazsan her evde olan sorun inan
Ne bişi umucaksın ne bozulucaksın anacım bırak Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
günaydın bebiklerim
kargom dün geldi hasempatiksalakcinni
ösgem şey uyumuşumakannehir
cosmooaklinialirimsmile
günaydın bebiklerim
yevrumm...günaydın bebiklerim
AŞkım nabersinnnnn moralin nasıl? Kramp kardeşler iyiler mi? Şeniz
Kizlar ya keyfim iyicene kacik. :çok üzgünüm:
Dun kadin dogumcuma gittim, seker testi yapacakti ve renkli ultrason'a bakacakti.
Iceri girdim bebege bakti 30 saniye, dedim ki bebek cok mu assagi indi
birkac gundur cok assagida hissediyorum batiyor bakti yok sadece ayagi assagida dedi
ve gayet keyfi yerinde iyi dedi okadar bitti.
Dedim ki seker testi yapmayacak miydiniz bana, evet yapalim dedi
peki nezaman dedim simdi dedi. Seker testini yaptirdim assagida 3 saat sonra yukari ciktim
sonuclari vermek icin sabah ki beni goren hemsiresi sonuclarla gidiyorum gebe misin ki diyor.
Bir aydan diger aya hatirlamasinlar da bari sabahtan gelip 3 saat sonrasini hatirlasinlar demi.
Ben seker testinden bahsetmesem yapmicak ta oylece gonderecek.
Sonra renkli ultrasonu sordum radoyologi uzmanina gonderdi adam simdi kafasini cekmeye
calisiyor ama okadar assagi indi ki affedersiniz neredeyse alt kismima geldi
yani dusunun kafasi gercekten orda, uyuz doktorum da yok sadece ayagi assagida diyordu.
Kafasini da cekemedi cok assagida ve onunde bosluk yoktu diye,
ama iyicene sinir oldum kendi doktoruma ya.
Kadin cok asiri yogun randevu alsan bile 1-1.5 saat bekliyorsun
ve ben normal dogum konusunda da ona guvenemiyorum.
Ayni hastane birtane cok ovulen doktor var ona gitmek istiyorum esim erkek oldugu icin izin vermiyor. :1no2:
Cleooo evdemsn bugun kız hayrdır?
günaydın bebiklerim
evet canım buqün evdeyim.. dün dr qittik eşimle..
öğlene kadar dr daydık ondan sonra da anneme qeçtim akşama kadarda orda takıldımsempatiksalakcinni
cosmommmmmmmm
elhamrammmmmm
hoşdeldiniss kuzularrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?