2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızlar sen ailem ben yazılı olan varya çok super ben gordum.acayıp hoş bişey.Bende alıcam mağzasına gıdıp.Ama o kıravatlılar evet bıraz soluktu zeynebın dediği gibi

aman evet ya alırım park yatagımı bide dolap yeter odayıda cok ıstersem taksıtle alırım boşverdııımm esımede solıcem işte annenle gıtmek ıstemyrm almayalım boşver ben taksıtle alırım dıcm

Noldu kuzu be kaynana davası mı?
Dün akşam bende laf soktum eşime arkadaşlarının içinde
Taaaa ist dan buraya bebek mobilyası getrtyolar adet diye ne kadar çirkin dedim
Güneşim istisnaları saymazsan her evde olan sorun inan
Ne bişi umucaksın ne bozulucaksın anacım bırak Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

günaydın bebiklerim

kargom dün geldi hasempatiksalakcinni

ösgem şey uyumuşumakannehir

efet cnm etmesın benm tek kızdıgm kadın adamlrı ayartms ben yokkken ona sınrlendım yanı alınana ortak dusuyr bişi almamak ıcın bıde kendı begenmeye gıtckmsss bıde bellona cılgee bakckms tobe tobee saf yaaaa

günaydın bebiklerim

kargom dün geldi hasempatiksalakcinni

ösgem şey uyumuşumakannehir
yevrumm...
ne uykusu bu böle yafff..
tursu olcan ıyıce..
begendınmı kapı susunu

AŞkım nabersinnnnn moralin nasıl? Kramp kardeşler iyiler mi? Şeniz

ay canım kramplara bıde soguk algınlıgı eklendı bı ıyıyım bı ıyıyım kı sormasempatiksalakcinni

Ay bu adamlar niye böyle ya!!! Doktorun kadını erkeği mi olur... Ben de önce bi kadın doktora gitiim hamileliğimin başında, tabi ki anlaşamadık... Dövecektim nerdeyse kadını muayene sırasında.. Ukala gıcık birşeydi.. Ben senelerdir hep erkek doktorlara gidiyorum ve gayet memnunum valla... Kadın doktorlarla olmuyor bence... Şİmdi de doktorum erkek ve gayet iyi anlaşıyoruz... Ve doktora güvenmek çok önemli... Güveneceğin bi kadın doktor bulabilirsen bul, bulamazsan birilerini araya sok kocanı ikna ettir bence...
Sıkıcı bir durum içinde bulunduğun durum anlıyorum ama sen gene de bebişini düşünüp çok üzülmemeye çalış canım... Çünkü sen üzülünce O da üzülüyoo... Şeniz:1hug:

elhhhhhh gözün aydın kujummmmmmm kargon gelmişşş kaç hafta olduuuuuuu

Eyvah eyvahhh deme beeee akannehir
Allahım şifa versin kuzum yaaaa :Saruboceq:

ay canım kramplara bıde soguk algınlıgı eklendı bı ıyıyım bı ıyıyım kı sormasempatiksalakcinni[/QUOTE]

cosmo dün yoktun sennnnnn orti güneşim varya gecelik alcakmışşşş ikimizede bideeee
öskeeeeeeeeeeyeeeeee yaaa benden duymuş olmaaa tatlımmmaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…