sen mi yolladın nan kargoyu sempatiksalakcinnigerçekteeennn..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ohh bee kızında yuzu gulmustur sonunda kargo öle degıl böle yollanır becerıksız ösge :jeyyar::jeyyar:
Kizlar ya keyfim iyicene kacik. :çok üzgünüm:
Dun kadin dogumcuma gittim, seker testi yapacakti ve renkli ultrason'a bakacakti.
Iceri girdim bebege bakti 30 saniye, dedim ki bebek cok mu assagi indi
birkac gundur cok assagida hissediyorum batiyor bakti yok sadece ayagi assagida dedi
ve gayet keyfi yerinde iyi dedi okadar bitti.
Dedim ki seker testi yapmayacak miydiniz bana, evet yapalim dedi
peki nezaman dedim simdi dedi. Seker testini yaptirdim assagida 3 saat sonra yukari ciktim
sonuclari vermek icin sabah ki beni goren hemsiresi sonuclarla gidiyorum gebe misin ki diyor.
Bir aydan diger aya hatirlamasinlar da bari sabahtan gelip 3 saat sonrasini hatirlasinlar demi.
Ben seker testinden bahsetmesem yapmicak ta oylece gonderecek.
Sonra renkli ultrasonu sordum radoyologi uzmanina gonderdi adam simdi kafasini cekmeye
calisiyor ama okadar assagi indi ki affedersiniz neredeyse alt kismima geldi
yani dusunun kafasi gercekten orda, uyuz doktorum da yok sadece ayagi assagida diyordu.
Kafasini da cekemedi cok assagida ve onunde bosluk yoktu diye,
ama iyicene sinir oldum kendi doktoruma ya.
Kadin cok asiri yogun randevu alsan bile 1-1.5 saat bekliyorsun
ve ben normal dogum konusunda da ona guvenemiyorum.
Ayni hastane birtane cok ovulen doktor var ona gitmek istiyorum esim erkek oldugu icin izin vermiyor. :1no2:
neyse aksam kocamla konuscam bakalım biii ..
aksamkı halımı oda gördu neyın var dıye sordu hatta ustumu bıle odegstrdı ruh gıbydım bence anladı ama ustelemedıı bende solemedım zatn agzımı bıcak acmadı ama agladm aksamda solerım yapsn bıayar okadnla benı alısvers esnasnda yuzyuze getrmesn cok kötü olur tepemı attrmasn hyr bıde kocasyla fln okdr sorn yasadık ne yuzle dıye onu sındıremyrm yoksa ben onn hakkndan zaten gelırımdeeee
Dun kadin dogumcuma gittim, seker testi yapacakti ve renkli ultrason'a bakacakti.
birkac gundur cok assagida hissediyorum batiyor bakti yok sadece ayagi assagida dedi
peki nezaman dedim simdi dedi. Seker testini yaptirdim assagida 3 saat sonra yukari ciktim
sonuclari vermek icin sabah ki beni goren hemsiresi sonuclarla gidiyorum gebe misin ki diyor.
Bir aydan diger aya hatirlamasinlar da bari sabahtan gelip 3 saat sonrasini hatirlasinlar demi.
Sonra renkli ultrasonu sordum radoyologi uzmanina gonderdi adam simdi kafasini cekmeye
yani dusunun kafasi gercekten orda, uyuz doktorum da yok sadece ayagi assagida diyordu.
Ayni hastane birtane cok ovulen doktor var ona gitmek istiyorum esim erkek oldugu icin izin vermiyor. :1no2:
sen mi yolladın nan kargoyu sempatiksalakcinni
yine kaybolsaydı görürdüm ben sempatiksalakcinni
maalesef bazı doktorlar böyle canım..
keşke eşin izin verse erkek doktora yaa
ben erkek doktorlara daha cok güveniyorum genelde nedense
daha bi düzgün ve kibarca yapıyolar işlerini..
sonuçta doktor bu erkeği kadını olmaz
bi konussan eşinle
:dilcikar:
kaybolmadı amaaa...sempatiksalakcinni
siparıs vermeyı bılcen kıssıımmmmaklinialirimsmile
canım insülüne başlıyormuşsun..sıkma canını..allahım daha kötü şeylerden korusun...
zeynebin dediği gibi saatlere dikkat et...yürüyüş yapabiliyorsan yemekten sonra yürüyüş yap....şunun şurasında birkaç ay iğne olacaksın..bak ben 5-6 haftalıktan beri iğne oluyorum..sıkma canını..bebikler iyi olsun da katlanır anneler herşeye..
:dilcikar:
aaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende hemşireyi aramamıştım sağol canım bilgilendirdiğin için bende sen söyledikten sonra 1 saat içinde ölçmeye başlamıştım 110 civarı çıkıyor ama olması gereken değeri bilmediğim için korkmuştum neyseki iyiymiş.
Bişey sorcam normalde insülin karından yapılır ya hamileyken nasıl uygulanıyor? Bu arada kendini çokta eve hapsetme arada çık yürüyüş falanda çok iyi gelir sana
canım benım dünkü soylemek istedıklerım buna çıkıyo.Özellikle bu donemde kocana ıyı davran inatlaşma onla.Şimdi sen onla tartışıyon ya onların ekmeğine bal suruyon.Sen onları şikayet ettiğinde hop suçu sende arıcak sızde kavga ettiğiniz için.Eşinle ii geçin inatlaşma bak gör nasıl soyluyon içindekilerı rahat rahat.ne gıcıklar ya bızde ıkı tarafda takı dışında ve ufak tefek kıyafet dışında bişey yapmıcak sanırım.Kendi annem teklif etti ama onuda kabul etmedım.herşeyı kendın yapmak ii.Bide boyle sorun çıkarıyolarsa vay halıne.Ya da bırak alsınlar göreviniz diceksin.Düğünün acısını şimdi çıkar sende.Gıt beğen pahalı guzel bı takım amcada gorsun gununu ozaman.Boşverrrr kocanla ii olmaya bak.Yaşlılarla uğraşılmaz akılları tilkiliğe çalışıyorsa.hehe deyıp geçiceksin.Ama sinir olmakta sonuna kadar haklısın canım.Ama takma ya bebeğin için.
mexelinacım geçmiş olsun...
ah herşey bu bebekler için..
şurada az kaldı dayanırız artık herşeye...
şu bebişler gelsin de kıynmetlerini bilsinler analarının.. ne fedakarlıklar yapıyo anneleri onlar için..
onlar büyüyünce şu sayfaları okutalım mümkünse
üzme oglunuda bosver onlar ıcın degermı aglayıp sızlanmana..
bu kadar stres olacaksan konus kocanla baktın o da dıretıyo ıstemıyorum onalrdan bısey
benı onlara bulastırma de dayanamazsan..
degermı canım bu kadar strese..
Çok saol canım :) dün akşam kötüydüm ama şimdi daha iyiyim :)herşey bebekim için o üzülmesin yeter :)
Günaydın hatun kişilerrrrrr a.s.
efet cnm aynen öle yapcam cunku gercekten ne o stresı yasarım nede alırım onlrn aldıklrı amcasnn sartı anasıyla gıdp almammsaa kendılerıne oda baksınlar
Günaydın hatun kişilerrrrrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?