2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekteeennn..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ohh bee kızında yuzu gulmustur sonunda kargo öle degıl böle yollanır becerıksız ösge :jeyyar::jeyyar:
sen mi yolladın nan kargoyu sempatiksalakcinni
yine kaybolsaydı görürdüm ben sempatiksalakcinni

ßende dün yeni bir hastane ve dr qittim
doktorumdan çok memnun kaldım qüzel ilqilendi fakat aynı yerde
çok övülen bi erkek dr var
eşim kesinlikle olmaz diyor .. halbuki erkek doktorların daha kibar ve anlayışlı olduklarını söylüolar
canım eğer sen dr dan memnun değilsen değiştir bence boshayallersmile

üzme oglunuda bosver onlar ıcın degermı aglayıp sızlanmana..
bu kadar stres olacaksan konus kocanla baktın o da dıretıyo ıstemıyorum onalrdan bısey
benı onlara bulastırma de dayanamazsan..
degermı canım bu kadar strese..

Walla ben 3 doktor değiştirdim 3 üde erkekti.bayan doktorları sevmiyorum pek.fisfisfis

cnm doktora guvenmen cok önemli eger guvenmıyorsan heemn degıstr baska yerlere bak mutlaka ıyı bır bayan doktor bulursun yaaaaa nasıl doktor o asagıda oldugunu gormezz dıkkat et

Evet ya dun iyicene sinir oldum ona, ben cekiyorum sen rahat yerinden
yok erkek olmasin diyorsun dedim. Gorumcem de erkek doktorunu ovuyor
ona git kadinlar genelde kaprisli oluyorlar diyor ama bu uyuz anlamiyor iste,
gorumceme soyleyim de birde o konussun bakalim.

Neyse kizlar ben bi hastaneye gidiyorum, sonra gorusuruz. Şeniz

Çok saol canım :) dün akşam kötüydüm ama şimdi daha iyiyim :)herşey bebekim için o üzülmesin yeter :)

kollardan ve bacaklardan da yapılıyor canım ben kolumdan başladım dün akşam.Eşim gelince çıkıyoruz akşamları canım yada kardeşlerle

haklısın cnm ama yok aksam onu gorunce bişi yokmus gıbı davrandım oda öle yaptı zaten annesındeydık orda toplaştı genclerde mecbur gıttık bızdee
kocam zaten kuslugu devam ettrmez dıyorumya geldık eve ustumu degstrdı ilaçlarımı verdı ilgilndı ama ben ruh gıbı olmştum. yanı eşim annesine amcam oda alack sız bebek arabası alın dedgınde kadın panıklemıştı 1 ay once, aa bebek arabasına ne gerek var bılmem neee sasrmstm anneye bak bıdeee bebek de bebek dıye guya sevnyrlr dıyeee sımdı olay demekkı bişi almıckyaa almş gıbı gozukecek odaya sahıp cıkcakkk acıkgoz kadın amcayı nasıl kafaladı ona sasırıyrm bennn ama yapar cok tehlıkelı kocamada bısekılde anlatcam hamıle hamıle gerılmek ıstemyrm dıcem annenı bılıyrsn dıcem gercktnde cekememm yaaa
ama işte kocam alısverıs konusundaa yavas sorunluu becerıksızzz neysee uamrım kavgasz atlatrm su olayı onlarn bana en son yaptıklarndan sonra onları hıcbıseyıme
katmayacagımı esıme solemstm ama hala kafasına gırmemiş anlaşılan

Saol canım :) walla herşey onun için ... onu öğrendikten sonra hayatım değişti :)

efet cnm aynen öle yapcam cunku gercekten ne o stresı yasarım nede alırım onlrn aldıklrı amcasnn sartı anasıyla gıdp almammsaa kendılerıne oda baksınlar

efet cnm aynen öle yapcam cunku gercekten ne o stresı yasarım nede alırım onlrn aldıklrı amcasnn sartı anasıyla gıdp almammsaa kendılerıne oda baksınlar

amaaannn sankı onlar almayınca oglunun bı tarafı acık mı kalacak bosver kuzum hıc degmıyo doktugun goz yasına oglunu uzmeye...
olacagın avrırı hersey.
esıne sınırlenmeden guzel dılle anlat bıde onlar yuzunden esınle kotu olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…