ayy ben onu unutmuştum yaa bilmiyorumkismile aldım ben güvenli yatış yastıgı diye bişey ama bilmiyorumkismile
sensi ne oldu bacağındaki şeyler bilmiyorumkismileGunaydin kizlar nasilsiniz?
iiide o almayacak ne gerek var böle oyunlara alms nene havlusu 5 metre tobe tobe bebişin havlusymsss rengıdeee solmuş bordo ben onu bebegımn vucuduna surermıym kımblr kımn ceyzndn kalmaa tobe tobe aksam aksam gerdıler benı zaten kocamlada gergındık ustune tuz bıber oldu ya bişey almcksn almıcaksn kımseye muhtac deılım amcayada kızdım zaten onu sevıyrdum artk onada yuz vermıcm nedır bunlrdan cektıgım yaa bide ne yuzle o alısverıse gelmeye kalkıyor dugunde hatrlamıyormu yaptklrını falan benm nekdr gerıldıgımı kavga etmıstk resmen yaaa off off bugun bana gecersee cok sukur ama kcoaam solıcem annenle begenmek zorundaysak eger almayalım oda falan dıcem istemez onu bıtaraflarını kaldırmcm almaya gıderken bıle goturerrk:gitme:
tamam yivruummm...
bu arada bu pazar ikea ve bauhaus a gidecekmişiz.
bebek odasına avize fln gibi şeyler bakacaz.
haftaya ctesi de haşim işcana gidecez inşallah..
haftaya pazar geçeyim ben karşıya olur mu yiurum
aaa dün verdiğim siparişler geldiii..
ne çabuk nan sempatiksalakcinni
ben deldim günaydınnnnn geçmişe gidiyorummmmmmmmmmm
evet evet elh e gönder sen onu ister o da valla iyi olur..neyse kısmet ozaman bende elhamraya göndereyim almadıysa oda istemişti sayi nerde o gelmedi daha bugün.
Bide dün sen e-bebekte bady beğenmiştin ya akşam almadın dimi ben o kravatlıları yakından hiç bebeğmemiştim sen ailem ve ben olanı beğendiysen gidip bakalım güzelse alırsın dicektim göründüğü gibi çıkmayabiliyor o tarz şeyler
hişştt gerılme bu kadar.
nıye aldırmıyckmıssın odayı bırak alsınlar bı ıse yarasınlar.
bunnar hep kocanın fıkrı dimi..klava:
ay ama sen niden sevmiyosun benim kocamııı bilmiyorumkismile sempatiksalakcinnibunnar hep kocanın fıkrı dimi..klava:
evet evet elh e gönder sen onu ister o da valla iyi olur..
gelir birazdan..
yok almadım o body i ben, sepete attım ama, doğru tabi görmek lazım. zaten dolabını bir yerleştirip nesi var nesi yok bir bakacam önce..
önce bi yerleştirip bakayım..
daha sonra yıkayıp tekrar yerleştiririm, en azından gözümün önünde olsun herşey
bilmiyorum yaptı yapacagını anladı benım onsuz oda duzenleycegımı ben yokken mılletı orgutledı işte böle bi kadın adamları nasıl kafalıyor anlamıyorumyaaaa bende ınatyaaa onu o işe sokarsam eger kocamda gitsn solesn senle enson mobılya alısverısınde kız yeternce gerıldı bıde bebek alısverısınde hamıle hamıle gerılmesın dıyeeee soleyemezyaaaa yınde ben sole dıcem bakalımmm sıyırdım icee bugn allhm aksm olsn bıran once gıdp yataym
hep böle yapıyoda ondan..ay ama sen niden sevmiyosun benim kocamııı bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni
ohaoldumsmile aaaa gerçekten miiğğğğ hihoyyytbis baktık uklayla o body cok seker..
alma sen ben alırım yagmuruma bide elıfzelime bide süt kızım hande ye bi de oğluma..
ohaoldumsmilehep böle yapıyoda ondan..
her gun 6 olmadan gelıp alıyo senı.
bu haftayıda bombaladı..
haftaya pazar kocanla ılgılı bişi olsun yıne furdururum oni...
ohaoldumsmile aaaa gerçekten miiğğğğ hihoyyyt
bu arada dün elh mesaj attı akşam
kargom geldi diye :)))
sonunda gitmiş elh in kargosu kızlar, gözümüz aydın, kulaklarımız manisa olsun sempatiksalakcinni
iiide o almayacak ne gerek var böle oyunlara alms nene havlusu 5 metre tobe tobe bebişin havlusymsss rengıdeee solmuş bordo ben onu bebegımn vucuduna surermıym kımblr kımn ceyzndn kalmaa tobe tobe aksam aksam gerdıler benı zaten kocamlada gergındık ustune tuz bıber oldu ya bişey almcksn almıcaksn kımseye muhtac deılım amcayada kızdım zaten onu sevıyrdum artk onada yuz vermıcm nedır bunlrdan cektıgım yaa bide ne yuzle o alısverıse gelmeye kalkıyor dugunde hatrlamıyormu yaptklrını falan benm nekdr gerıldıgımı kavga etmıstk resmen yaaa off off bugun bana gecersee cok sukur ama kcoaam solıcem annenle begenmek zorundaysak eger almayalım oda falan dıcem istemez onu bıtaraflarını kaldırmcm almaya gıderken bıle goturerrk:gitme:
kuzum sen gıt kocanla begen hangısını ıstedıgını söle kocanda cıksın anasıyla ıste bu desın sende hıc muhatap olmamıs ol ıste
hep böle yapıyoda ondan..
her gun 6 olmadan gelıp alıyo senı.
bu haftayıda bombaladı..
haftaya pazar kocanla ılgılı bişi olsun yıne furdururum oni...
Kizlar ya keyfim iyicene kacik. :çok üzgünüm:
Dun kadin dogumcuma gittim, seker testi yapacakti ve renkli ultrason'a bakacakti.
Iceri girdim bebege bakti 30 saniye, dedim ki bebek cok mu assagi indi
birkac gundur cok assagida hissediyorum batiyor bakti yok sadece ayagi assagida dedi
ve gayet keyfi yerinde iyi dedi okadar bitti.
Dedim ki seker testi yapmayacak miydiniz bana, evet yapalim dedi
peki nezaman dedim simdi dedi. Seker testini yaptirdim assagida 3 saat sonra yukari ciktim
sonuclari vermek icin sabah ki beni goren hemsiresi sonuclarla gidiyorum gebe misin ki diyor.
Bir aydan diger aya hatirlamasinlar da bari sabahtan gelip 3 saat sonrasini hatirlasinlar demi.
Ben seker testinden bahsetmesem yapmicak ta oylece gonderecek.
Sonra renkli ultrasonu sordum radoyologi uzmanina gonderdi adam simdi kafasini cekmeye
calisiyor ama okadar assagi indi ki affedersiniz neredeyse alt kismima geldi
yani dusunun kafasi gercekten orda, uyuz doktorum da yok sadece ayagi assagida diyordu.
Kafasini da cekemedi cok assagida ve onunde bosluk yoktu diye,
ama iyicene sinir oldum kendi doktoruma ya.
Kadin cok asiri yogun randevu alsan bile 1-1.5 saat bekliyorsun
ve ben normal dogum konusunda da ona guvenemiyorum.
Ayni hastane birtane cok ovulen doktor var ona gitmek istiyorum esim erkek oldugu icin izin vermiyor. :1no2:
:jeyyar::jeyyar:ohaoldumsmilesempatiksalakcinni
Kadin cok asiri yogun randevu alsan bile 1-1.5 saat bekliyorsun
ve ben normal dogum konusunda da ona guvenemiyorum.
Ayni hastane birtane cok ovulen doktor var ona gitmek istiyorum esim erkek oldugu icin izin vermiyor. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?