2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 ince dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim yağsız peynir
1 bardak yağsız süt

peh kahvaltıya bak:gitme:

bende yarım yaglı sut ıcıyorum az yaglı peynır yıyorum ne varmı sbunda..
bozup urma morelını ıste

ya bende yururken cok agrı gıryr karnımaa sizdede oluyormu zaten cok sık yurume ımkanım yok eve gıderken yuruys olsn dıye azck uzatyrm yolu ama batyr bişi bölee karnımaa

ay herkeste varmış o sorun..
böle yürürken zorlanıyorum sanki..
ağırlık yapıyo..

evet canım çünkü hepimizin bebekleri büyüyor artık
kilo taşıyoruz içimizde kolay mı sempatiksalakcinni
doğal olarakta idrar torbamıza baskı yapıyor ve rahatsız oluyoruzboshayallersmile

ya bende yururken cok agrı gıryr karnımaa sizdede oluyormu zaten cok sık yurume ımkanım yok eve gıderken yuruys olsn dıye azck uzatyrm yolu ama batyr bişi bölee karnımaa

bende yururkenmı bılmıyorum ama sanırım bazen ayakta durunca falanda oluyo sankı ıcerden ısırıyo cımcıklıyo gıbı bı acı oluyosempatiksalakcinni

:) sen şanslısın canım sütün var :) bende sadeceyumurta kepek ekmeği peynir ve salata var ( domates salatalık maydonuz )

süt demişken dün akşam benim qöğsümden süt qeldi kızlar:1shok:
Sizden qelmeye başladı mı

bende yururkenmı bılmıyorum ama sanırım bazen ayakta durunca falanda oluyo sankı ıcerden ısırıyo cımcıklıyo gıbı bı acı oluyosempatiksalakcinni

bızm cocuklrda yurumeyı sevmeyecklr demekkı olabılrmıı sureklı yatıss pozısyonuu eheheh

sucuk yemek istiom, yagına sıcak karafırın ekmek banmak istiom mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bızm cocuklrda yurumeyı sevmeyecklr demekkı olabılrmıı sureklı yatıss pozısyonuu eheheh
ay benım cocuk ne olcak bellı degıl..
sureklı kımıl kımıl bişi olcagı bellı..
benım park yatak almam sart oldu sureklı evınıcınde dolastıracagım bısey lazım..
bırakamam baska bıyerde gozumun onunde durması ıcın en guvenılırı o sanırım

bilmiyorumkismile hayır gelmedi bende
bilmiyorumkismile
göğüs demişken benim göğsümde sızlamalar oluyo napcam ben sositososito
sızlama derken qöğüs uçlarında karıncalanma qibi bişey mi oluo canımbilmiyorumkismile

çok sık değil ama arada geliyor boshayallersmile

benden ilk defa dün akşam qeldi ya benim bazen qöğüs uçlarımda karıncalanma falan oluyo bende bakıorum öle
dün akşamda aynısı oldu bakayım dedim .. sol qöğsümün ucunda bi parlaklık qördüm
elimi bi sürdüm baktım sıvı bişey var ama sağ qöğsümde yoktu mesela
ay çok şaşırdım yaa
bidaha qelirse tadına bakcamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sucuk yemek istiom, yagına sıcak karafırın ekmek banmak istiom mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Ay gülkurusu naaaptın yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

stealllaa o qözler senin mi kıss aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…