2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efet al kız cok uygun fıyatlılarda var gezınc emutlaka gorurrsn ben gezdım netten daha ucuza buldum bıkac model

Ay gülkurusu naaaptın yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

şekşi tombalak seniiiisempatiksalakcinni

geçenlerde masaj yapıyordum gögsume ucundan yapışkan bır su geldı, ovmamak en dogrusu.

kızz yapmaa qöğüs uçlarıyla oynamak erken doğuma yol açıomuş eyvahedigeldismile
benim qöğüs uçlarımda kuruluk oluyo bazen baktığımda
normal vücut nemlendiricisi sürüyorum her qün
kuruluğu bütün qün önlenmiş oluyosempatiksalakcinni

ekşi bi tadı varmış sempatiksalakcinni

efet al kız cok uygun fıyatlılarda var gezınc emutlaka gorurrsn ben gezdım netten daha ucuza buldum bıkac model

evet canım gezmek lazım..
gecen aksam bızımkıye optımuma gıttık ordakı magazların bırınde kraftın bı modelı vardı ama 300 tl dedı
cok fonksıyonlu bıseydı bıde hısırtı yapmıyodu ama o kadarda para veremem park yataga..
gezıp bakmak lazım

kız ben 130 a buldum buyk dıılkucuk modelelrden ama zaten buyklere bakmıstık esımle cok buyuk geldı bize zaten mobılya beşik alcaz kucuk bulalım demstık super bişidiii öle uygun bak sen 300 e ne gerenk var oda yapcaksak dımı ama

Daee malzemesi nasıldı? Plastikleri falan?
Ben geçenlerde bir tane Kraft modeline baktım,
sanki bebeği içine koyunca, dökülecek gibi duruyordu,
acaba mağazada teşhir ürünü olduğundan mı öyle anlayamadım? :uhm:

mafoldumbenmafoldumben

Ay gülkurusu naaaptın yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bendeeeyvahedigeldismile

şekşi tombalak seniiiisempatiksalakcinni

kıs yapma diyette olanlar var şekeri olanlar var ohaoldumsmile

var yaaa kokusu burnuma geldi

karşı komşudan buram buram koku gelıyo, kapısını tekmelıcem şimdı sinirden, ya gerçekten bu kokunun içinde acı çekıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben asla yenmeyecekler listesınde bide yaaaa ama çok ıstedım ben :1shok: :1shok:

evet canım oda zaten yapıcaz essek kadar yatagı olcak odasında..
benım bu dedıgım modelde gorduklerım arasında en mınıgıydı.. kucucuk seye 300 dedı..
bende o cıvarda bısey bakıcam ılk bıkac ay yanıda yatıp evın ıcınde ısım varkende gozumun onunde bırakabılcegım yere tasıyabılcegım bısey olsun dıye ıstıyorum

kızlar bu arada tam 63 kg olmuşum 9 kg almışım eyvahedigeldismile
artık bende şişkoyum :gitme:

bu arada doktora dedim ki benim kız beni sola yatırmıyor . sürekli tekmeliyor sola dönünce
o da dedi ki sola yatınca rahatlıyordur ve hareketleniyordur. sağa yatınca demekki kan akışı yavaşladığı için sakin kalıyor dedi.

bende sola yatınca rahatsz oluyor zannediyordum meğerse tam tersiymiş bilmiyorumkismile

lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…