ay benım cocuk ne olcak bellı degıl..
sureklı kımıl kımıl bişi olcagı bellı..
benım park yatak almam sart oldu sureklı evınıcınde dolastıracagım bısey lazım..
bırakamam baska bıyerde gozumun onunde durması ıcın en guvenılırı o sanırım
Ay gülkurusu naaaptın yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kıs yapma diyette olanlar var şekeri olanlar var ohaoldumsmilegeçenlerde masaj yapıyordum gögsume ucundan yapışkan bır su geldı, ovmamak en dogrusu.
geçenlerde masaj yapıyordum gögsume ucundan yapışkan bır su geldı, ovmamak en dogrusu.
benden ilk defa dün akşam qeldi ya benim bazen qöğüs uçlarımda karıncalanma falan oluyo bende bakıorum öle
dün akşamda aynısı oldu bakayım dedim .. sol qöğsümün ucunda bi parlaklık qördüm
elimi bi sürdüm baktım sıvı bişey var ama sağ qöğsümde yoktu mesela
ay çok şaşırdım yaa
bidaha qelirse tadına bakcamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sızlama derken qöğüs uçlarında karıncalanma qibi bişey mi oluo canımbilmiyorumkismile
hayır baya hafif hafif sinek ısırığı gibi ağrıyor :sinifsinif:
efet al kız cok uygun fıyatlılarda var gezınc emutlaka gorurrsn ben gezdım netten daha ucuza buldum bıkac model
şekşi tombalak seniiiisempatiksalakcinni
naaapiiiim karnım çok acıktı, yemeğe de daha 1 saat var
ama benim canım bir de başka bişey istiyor, oooof of
evet canım gezmek lazım..
gecen aksam bızımkıye optımuma gıttık ordakı magazların bırınde kraftın bı modelı vardı ama 300 tl dedı
cok fonksıyonlu bıseydı bıde hısırtı yapmıyodu ama o kadarda para veremem park yataga..
gezıp bakmak lazım
evet canım gezmek lazım..
gecen aksam bızımkıye optımuma gıttık ordakı magazların bırınde kraftın bı modelı vardı ama 300 tl dedı
cok fonksıyonlu bıseydı bıde hısırtı yapmıyodu ama o kadarda para veremem park yataga..
gezıp bakmak lazım
stealllaa o qözler senin mi kıss aklinialirimsmile
mafoldumbenmafoldumben
Ay gülkurusu naaaptın yaaa kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
bendeeeyvahedigeldismile
şekşi tombalak seniiiisempatiksalakcinni
kıs yapma diyette olanlar var şekeri olanlar var ohaoldumsmile
var yaaa kokusu burnuma geldi
kız ben 130 a buldum buyk dıılkucuk modelelrden ama zaten buyklere bakmıstık esımle cok buyuk geldı bize zaten mobılya beşik alcaz kucuk bulalım demstık super bişidiii öle uygun bak sen 300 e ne gerenk var oda yapcaksak dımı ama
hımm ekşiyse bu bebişler nasıl emio kız onu :sinifsinif:ekşi bi tadı varmış sempatiksalakcinni
demeee demeeee
karşı komşudan buram buram koku gelıyo, kapısını tekmelıcem şimdı sinirden, ya gerçekten bu kokunun içinde acı çekıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben asla yenmeyecekler listesınde bide yaaaa ama çok ıstedım ben :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?