- Konu Sahibi daemon
-
- #65.661
kızz yapmaa qöğüs uçlarıyla oynamak erken doğuma yol açıomuş eyvahedigeldismile
benim qöğüs uçlarımda kuruluk oluyo bazen baktığımda
normal vücut nemlendiricisi sürüyorum her qün
kuruluğu bütün qün önlenmiş oluyosempatiksalakcinni
maşallah aklinialirimsmile Allah sahibine bağışlasın kuzumaklinialirimsmileevet aklinialirimsmile
sürdüğün vücut nemlendiricisi markası ne acaba?
kızlar bu arada tam 63 kg olmuşum 9 kg almışım eyvahedigeldismile
artık bende şişkoyum :gitme:
bu arada doktora dedim ki benim kız beni sola yatırmıyor . sürekli tekmeliyor sola dönünce
o da dedi ki sola yatınca rahatlıyordur ve hareketleniyordur. sağa yatınca demekki kan akışı yavaşladığı için sakin kalıyor dedi.
bende sola yatınca rahatsz oluyor zannediyordum meğerse tam tersiymiş bilmiyorumkismile
Daee malzemesi nasıldı? Plastikleri falan?
Ben geçenlerde bir tane Kraft modeline baktım,
sanki bebeği içine koyunca, dökülecek gibi duruyordu,
acaba mağazada teşhir ürünü olduğundan mı öyle anlayamadım? :uhm:
ay sınır komsukarşı komşudan buram buram koku gelıyo, kapısını tekmelıcem şimdı sinirden, ya gerçekten bu kokunun içinde acı çekıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben asla yenmeyecekler listesınde bide yaaaa ama çok ıstedım ben :1shok: :1shok:
yihuuuuukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kızlar bu arada tam 63 kg olmuşum 9 kg almışım eyvahedigeldismile
bu arada doktora dedim ki benim kız beni sola yatırmıyor . sürekli tekmeliyor sola dönünce
o da dedi ki sola yatınca rahatlıyordur ve hareketleniyordur. sağa yatınca demekki kan akışı yavaşladığı için sakin kalıyor dedi.
bende sola yatınca rahatsz oluyor zannediyordum meğerse tam tersiymiş bilmiyorumkismile
evet canım oda zaten yapıcaz essek kadar yatagı olcak odasında..
benım bu dedıgım modelde gorduklerım arasında en mınıgıydı.. kucucuk seye 300 dedı..
bende o cıvarda bısey bakıcam ılk bıkac ay yanıda yatıp evın ıcınde ısım varkende gozumun onunde bırakabılcegım yere tasıyabılcegım bısey olsun dıye ıstıyorum
benim göguslerım çok küçüktu canım şimdı içi su dolu balon gıbı oldu böyle olunca çatladı kenarlardan hep kırmızı kırmızı, çatlak kremı kullanıyorum surerken mecbur ovuyorsun bı baktım sıvı geldı şimdı hafıf hafıf suruyorum. göbekte çatlak yok gogsum çatlak doldu.
:) sen şanslısın canım sütün var :) bende sadeceyumurta kepek ekmeği peynir ve salata var ( domates salatalık maydonuz )
Şenizafiyet olsun cnmmmmmm yarasın elifzelimizeee
kuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuualsanaalsanasmilesucuk yemek istiom, yagına sıcak karafırın ekmek banmak istiom mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
benim göguslerım çok küçüktu canım şimdı içi su dolu balon gıbı oldu böyle olunca çatladı kenarlardan hep kırmızı kırmızı, çatlak kremı kullanıyorum surerken mecbur ovuyorsun bı baktım sıvı geldı şimdı hafıf hafıf suruyorum. göbekte çatlak yok gogsum çatlak doldu.
evet canım oda zaten yapıcaz essek kadar yatagı olcak odasında..
benım bu dedıgım modelde gorduklerım arasında en mınıgıydı.. kucucuk seye 300 dedı..
bende o cıvarda bısey bakıcam ılk bıkac ay yanıda yatıp evın ıcınde ısım varkende gozumun onunde bırakabılcegım yere tasıyabılcegım bısey olsun dıye ıstıyorum
hamile kaldığımı öğrendiğim gün doktorun söylediği ilk şey salam sosis. sucuk, konserve yiyecek yasak,
aradan 6 ay geçti yasak hala geçerli midir sizce
zaman aşımı olmuştur demi aklinialirimsmile
aynen benimde öyle.hangi kremi kullanıyorsun??? bilmiyorumkismile
o salladıgın parmagın çok pişmiş sucuk gıbı görunuyo gözume naniknanik
hamile kaldığımı öğrendiğim gün doktorun söylediği ilk şey salam sosis. sucuk, konserve yiyecek yasak,
o salladıgın parmagın çok pişmiş sucuk gıbı görunuyo gözume naniknanik
Bir de yasak bişiii o ama içilebilen bişiii, bir de yanında mezesi olcaaaak oooof
pişirince yıyebılıyosun canım bırazcık yanı doktor abartmamak sartıyla bıkac kere yıyebılırsın demıstı banahamile kaldığımı öğrendiğim gün doktorun söylediği ilk şey salam sosis. sucuk, konserve yiyecek yasak,
anam yok ne bulması sokakta kalcas bu gıdısle bıs..Dae ev buldun mu?
Bulmadıysan gel Beylikdüzüne çok uyguna yeni siteler var hem de çok güzel, geniiiiş.
Sus kız 63 kg ile şişko mu olunurmuş
efet bencede bak benm begendıgım bu yakındanda baktım cok guzeldı kraft falan dııl ama işimizi gorur zaten ben ılk zamanlr ıcn ıstyrm dedgn gıbı odadan odaya tasımk ıcn falan yoksa odasına alıstırmak nıyetım kucucukkn:)
Camino Lüx Oyun Parkı (60x120) - Kırmızı | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?