2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efet kuması da guseldııı valla ama bıdaha ıncelerım yıneee

o nie yivrummbilmiyorumkismile

afıyet olsun cicimm

meryemmisin kısım senbilmiyorumkismile
mafoldumben

güneşim ya senin mide ne durumda ben gene sabah sabah hem aç karnına hemde kahvaltıdan sonra gene çıkardım geçmiyecek bu orası kesin. bebişi etkiliyomu acaba ya bu aylarda zorlanıyorum ya sonuçta

yemek yemede problemın yoksa canm bebegı etkılemezms cunku yedgndn kussan bıle alırmıs bebek doktor böle dedı bana benm azaldı ama yınede 2-3 gunde bır cıkartyrm bulntı hafıf sıddette devam ama bunlr en gusel gunlerm oyuzdn sıkyt etmyrm daha kotu gunler gecrdım dıye allh yardmcın olsn cnm

canım ben mehmer öz'un programında işzlemıştım pişmemiş ettekı bakterılerı ıncelıyorlardı, 1 saatte bıle bınlerce bakterı uretıyormuş pişmemiş urunler, bır tane pişmiş tavuklu sandıvıçı 4 saat oda sıcaklıgında beklettıler ve ınceledıler bakterı kaynamıştı, bır de gebelıkte çiğ et kıyma falan ellemeyın temasta bulunmayın elleyeceksınız eldıvenle yemek yapın dıyor. şimdı duşununce eskıler nasıl bebek doguruyormuş dıyebılırz ama yapılan ıstatıslıklerde geçmiş dönemlerde bugun karşılaştırıldıgında düşük olayı %70 azalmış. yanı eskıler bılmeden çok bebek düşürüyormuş bunları bılmedıklerı için. bence dişimizi sıkalım yememege özen gösterelım azcık bişey kaldı zaten. sonra bol bol yerız.

:roflol:deli kız cok guldum haaa ne mutluluk bu ama dımııı:):) darısı basımaaa

hangısnden almıstın cnm sen?

Bende doyurdum karnımı geldim. Bide türk kahvesi olsa ne gider siz içiyomsunuz arada ya ben bi kaç defa içtim hamileliğimde bugünde canım çekti moralim bozuk zaten senağlama

bende gunde 1-2 tane ıcmeey basldım bugnlerde yemekten sonna bende sımdı yemegımı yedımm geldımmmmm ohh bee acıkmısmmm

:asigim:

yemeğimizi yedik qeldık kızlarrrr
akşamada patlican musakka yapıcam patlıcanları tuzlu suya koydum kıymamı çıkarttım
biraz qevşesin yemek yapmaya kalkıcam
cokacimcoook

Kızlar ya izne çıkmak istiyorum ya.Ama 2,5 ay var daha....offffffmafoldumben

ayy jeton yenı düştü benimm mannakk:roflol::roflol::roflol:

ne gusel tesaduf dımı kıs elhhh...

ömrüm safak saymakla gecmıs pehh...

ya evet kuşum ya
şimdi düşünsene 2-3 sene önce aylak aylak ölesine bi hayatım vardı
gez toz,arkadaşlar....
şimdi nasıl sorumluluklar aldık
nelere dikkat ediyoruz
azonce konuştuk teyzemle
eğer şeker bebek yokken çıksaydı umrumda omazdı valla

amin amin..

ben onun yaptıklarıyla eglenmeyı ogrendım kuzummm

inşallah bende eglenebılrm ama ben cazgr benmkı benden cazgr baksana en son kocasını nasıl ustume salmıstı yıkılmıstım ugrasamam dıye bazn susyrmmmm işte böleee

GÜneŞİm bak ne dİcem İsmİrİn neresİ kuzuuuu

bornova cnm hayrdırr? pijama ıstıceksen havanı alırsın bende para yok sen alcan onu bikerem mavısını begendım ben

opuyorumnanaktan

ben bı 5 yıl oncesınde lısede aylaklık yapıyodum..
4 yıl once asker yolu bekleyen depresıf bır gen kız.
3 yıl once evlılık ıcın stres kosturmaca ıcınde nısanlı bır kız derken evlılık..
2 yıl once elılıge alısma cabalrım yenı yenı son buluyordu.
derken gecen yıl ıs ev arasında kosturmaca
derkennn

bebeğimin yolunu gözlüyorum şimdiboshayallersmile

inşallah bende eglenebılrm ama ben cazgr benmkı benden cazgr baksana en son kocasını nasıl ustume salmıstı yıkılmıstım ugrasamam dıye bazn susyrmmmm işte böleee

Kızzzzzzzzzzzzz sen onlardan daha fazla cazgır ol.nedemek kocasını ustume salmıştı.Parala hepsini.Koca ıı davran bıtek.Ezdirme kendını.Valla bacımsın gıbı sınır oldum ınan.Parçalayasım geldı.Sen bıde gurbettesın demi canım izmirde.vallana kk olarak paralarız onu haaaaaaakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile

bornova cnm hayrdırr? Pijama ıstıceksen havanı alırsın bende para yok sen alcan onu bikerem mavısını begendım ben

aman beaaaa 1 dokun 10000000000000000000000000 ah işitttt haaa
bende ksk denim dicektimmmmmm o kadarrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…