2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞmafoldumbenmafoldumben
YAPLA NANNNNNN İÇİM PARALANDI HAAA
SEN İSMİRLİSİNNN ZAYIFTA OLSANNNNNN GÜSELSİNDİR YAVYUMMMMMMM

evet ben güzel bir karıyımbayanssulusmile

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

akannehirakannehir

hepımız topaç olcaz elh manken ben bunu kabule tmyrm bananeeee:umursamaz:

kızlar benim iki tane yoluk arkadaşım var
onların özel siparişlerini almaya gidiyorumsempatiksalakcinni

kız şaka takılıyom, valla evde daha çok yoruluyorum biliyormusun, insan evde dınlenemyo kafama takıyorum, evde oturdugumdan berı butun dolapları sıldım duzenledım, kıyafetlerı ayırdım, bulaşık makınesı buzdobı temızledım, mutfak dolaplarını sıldım duzenledım, sureklı bır iş var evde, ınsan oturamıyor, dışarı çıkıncada çok yoruluyorum hele alışverış merkezlerınde dılım bı karış dışarı cıkıyo.

evet ben güzel bir karıyımbayanssulusmile

maşallah de gıııı kendı kendıne nazar etcennn dur ben taakym boncunuuuu ben sneı goremedım egrcı ama resmınııı emınmmm gozelsındır ısmır hatunuuu

maşallah de gıııı kendı kendıne nazar etcennn dur ben taakym boncunuuuu ben sneı goremedım egrcı ama resmınııı emınmmm gozelsındır ısmır hatunuuu

ben saaa kendimi gösteririm ama yüz görümlüüü isterimaklinialirimsmile

Kızlar bende geldim ama geçmişi okumaya dalmışım... yarım saat geçmiş... Tabii internetim süper yavaş olduğu için de böyle oluyoo :roflol::roflol:
Afiyet olsun hepinize...
Ben de birazcık çorba içtim geldim... Hiç bana göre yemek olmuyoo.. Ben hiç et, etli ürün v.s. yemiyorum da... Hep aç kalıyorum o yüzden cokacimcoook

akannehirakannehirakannehir
benim yüzüm dolunay gibi. aynaya baktıkça sinir basıyor.
hele ki göğüslerimi görmek istemiyorum. samantha fox gibi

güneş sen şekerini ölçtürdün mü ??

:kedi: cnm valla buhafta gıdecktım ama yenı doktor degstrdım yaa dedıkı 15 gun sonra gel ben tekrar bastan butun testlerını burda yapcam sekerınıde burda olcturcem dedı oyuzden beklemedeyımmmm
ayın 23 unde falan yaptrcm yanı randevu alıp cok gec dııl dımı doktor bişi olmaz dedııı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…