2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah bende eglenebılrm ama ben cazgr benmkı benden cazgr baksana en son kocasını nasıl ustume salmıstı yıkılmıstım ugrasamam dıye bazn susyrmmmm işte böleee

sustukca sıra sana gelıyo ıste...
ben susturdum rahata erdım..
arada cosuyo agzının payını alıp oturuyo böle

Kızlar ya izne çıkmak istiyorum ya.Ama 2,5 ay var daha....offffffmafoldumben

üzülme yawrıımm olumunekankayizsmile ben senın yerıne uyurum evde, arkadaşlarla dışarıya çıkarım sen bunları dert etme kendıne kaydirigubbakcemile3

az kaldı sık dişini aklinialirimsmile

ayhhh
yidimm...

ekmek yemedim elh... ben ekmek yemem zaten yemeklerle..
brokoli yedim, yoğurt yidim, ezogelin çorba içtim..
bide fırın makarna bilmiyorumkismile

gurbetteyım kıss evet valla cazgırım bende az deılım ama bı muddet sonra onlrn yaptıklrı basıt cocukca gelyr ugrasmaya deger gormuyorsunnnn ama allah goruyorrr yasadıklarımı onlrda görcekler yanııııı obur tarafta belkı belkı burda
uzak durmaya calısyrm işte kocam bitane cok sukur ama destekk olmaya benı korumaya calısıyor ama nereye kdr karsı tarafta aılesı

ayhhh
yidimm...

ekmek yemedim elh... ben ekmek yemem zaten yemeklerle..
brokoli yedim, yoğurt yidim, ezogelin çorba içtim..
bide fırın makarna bilmiyorumkismile

1 öğünde makarna hakkım ne kadar biliyyonmu
2 yemek kaşığı:sinifsinif:

sustukca sıra sana gelıyo ıste...
ben susturdum rahata erdım..
arada cosuyo agzının payını alıp oturuyo böle

efet ben aksam ıste bebek arabası ıcın solıcemı soledım kapattım agzını böle kala kaldııı ne gerenk varmıs manyakmı ne gerek olmazmı bebekmı tasıcm yollrda benm bebegımle haftasonum olmucakmı sızde benı ııceee eve kole yaptnz heralde dedım valla baya saydm lank kaldı bölee oda ısınıde halletcm kapak yapcm ona yrnda gıdp amcaya solıcm ben onla gıtmem begenmeey dıye en ıyısnı yapıyn valla sende ınsallah bendeee böle yapcm gorurlerrr benı hamıle hamıle okdr agltp yollara hastanelere dusrmuslerdı 2 ay oncesıne kdr yuz verdık galıba bunlra yıne

bencede amcaya söle olayı kokten çöz sız alcaksınız nasılsa beraber gıdelım nasılsa begendım mobılyayı de..

üzülme yawrıımm olumunekankayizsmile ben senın yerıne uyurum evde, arkadaşlarla dışarıya çıkarım sen bunları dert etme kendıne kaydirigubbakcemile3

az kaldı sık dişini aklinialirimsmile

valla gez toz aklıma geldıkçe sefan olsun dıyom merak etme.valla ya bunye yoruldu artık benım.Psikolojıkmıdır nedır.senelık ızın zamanıda yaklaşıyo ya onunda etkısı var sanırım.sen uyu canım.Kahvaltını yap şöyle guzelce.Ohhhhhhhhhhzemuszemus

elhhh cnm kıyamam sana uzme canını hersey bebiklerimz için bide pozıtf yonden dusun hem sende bebegınde saglıklı olcksınz hemdee hepmz catlaklı selulltlu sısko kadınlarken sennn manken gıbı hatun olmaya devam edıceksn

kıs zaten cok zayıftım
hayatımda ilk defa kendimi kadın gibi hissetcektim o da olmadısempatiksalakcinni

kıs zaten cok zayıftım
hayatımda ilk defa kendimi kadın gibi hissetcektim o da olmadısempatiksalakcinni

IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞmafoldumbenmafoldumben
YAPLA NANNNNNN İÇİM PARALANDI HAAA
SEN İSMİRLİSİNNN ZAYIFTA OLSANNNNNN GÜSELSİNDİR YAVYUMMMMMMM

ay doğru didin
bende mi diyete girsem bilmiyorumkismile
gerçi benim şimdiden mankenlik halim zaten kalmadıgı için sempatiksalakcinni
yiyebilirim
battı balık sempatiksalakcinni

kızlar bir arkadaşımın eşi
63le hamile kaldı 90 kilo olmuştu doğumdan önce
93 le fln bitirmiş..
aman alllahım dün bir resmini gördüm
kız top gibi olmuş
kollarının alt kısımları bile tombul bir teyze modunda..
ay allahım nolur biz öyle olmayalımmm :Saruboceq:

kıs zaten cok zayıftım

olsun manken olcan bananeeee bananeeeeeeeee yaaa ben sısko olmaya basldm nasıl vercm dıye dusnrken sen dusnmcn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…