D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #65.841
inşallah bende eglenebılrm ama ben cazgr benmkı benden cazgr baksana en son kocasını nasıl ustume salmıstı yıkılmıstım ugrasamam dıye bazn susyrmmmm işte böleee
Kızlar ya izne çıkmak istiyorum ya.Ama 2,5 ay var daha....offffffmafoldumben
Kızzzzzzzzzzzzz sen onlardan daha fazla cazgır ol.nedemek kocasını ustume salmıştı.Parala hepsini.Koca ıı davran bıtek.Ezdirme kendını.Valla bacımsın gıbı sınır oldum ınan.Parçalayasım geldı.Sen bıde gurbettesın demi canım izmirde.vallana kk olarak paralarız onu haaaaaaakaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
ayhhh
yidimm...
ekmek yemedim elh... ben ekmek yemem zaten yemeklerle..
brokoli yedim, yoğurt yidim, ezogelin çorba içtim..
bide fırın makarna bilmiyorumkismile
aman beaaaa 1 dokun 10000000000000000000000000 ah işitttt haaa
bende ksk denim dicektimmmmmm o kadarrrrrrrrrrrrrrr[/QU
:roflol: puhahaha hadıya sen sımdı yine bişi istersınn kızzzz
bılmıyommu senı hoş daha bı makınayı aldıramadın kımseye ama
buarada sen buralımıydınn dımeeeeeeeeeeeeeekkkkk:lepi:
1 öğünde makarna hakkım ne kadar biliyyonmu
2 yemek kaşığı:sinifsinif:
olsun hiç yoktan iyidir yewrum bilmiyorumkismile
1 öğünde makarna hakkım ne kadar biliyyonmu
2 yemek kaşığı:sinifsinif:
sustukca sıra sana gelıyo ıste...
ben susturdum rahata erdım..
arada cosuyo agzının payını alıp oturuyo böle
evet evet
ösgede 1,5 yemek kasıgı yemiş zaten..
dimi ösgeebilmiyorumkismile
efet ben aksam ıste bebek arabası ıcın solıcemı soledım kapattım agzını böle kala kaldııı ne gerenk varmıs manyakmı ne gerek olmazmı bebekmı tasıcm yollrda benm bebegımle haftasonum olmucakmı sızde benı ııceee eve kole yaptnz heralde dedımvalla baya saydm lank kaldı bölee oda ısınıde halletcm kapak yapcm ona yrnda gıdp amcaya solıcm ben onla gıtmem begenmeey dıye en ıyısnı yapıyn valla sende ınsallah bendeee böle yapcm gorurlerrr benı hamıle hamıle okdr agltp yollara hastanelere dusrmuslerdı 2 ay oncesıne kdr yuz verdık galıba bunlra yıne
üzülme yawrıımm olumunekankayizsmile ben senın yerıne uyurum evde, arkadaşlarla dışarıya çıkarım sen bunları dert etme kendıne kaydirigubbakcemile3
az kaldı sık dişini aklinialirimsmile
bencede amcaya söle olayı kokten çöz sız alcaksınız nasılsa beraber gıdelım nasılsa begendım mobılyayı de..
elhhh cnm kıyamam sana uzme canını hersey bebiklerimz için bide pozıtf yonden dusun hem sende bebegınde saglıklı olcksınz hemdee hepmz catlaklı selulltlu sısko kadınlarken sennn manken gıbı hatun olmaya devam edıceksn
aman beaaaa 1 dokun 10000000000000000000000000 ah işitttt haaa
bende ksk denim dicektimmmmmm o kadarrrrrrrrrrrrrrr[/QU
:roflol: puhahaha hadıya sen sımdı yine bişi istersınn kızzzz
bılmıyommu senı hoş daha bı makınayı aldıramadın kımseye ama
buarada sen buralımıydınn dımeeeeeeeeeeeeeekkkkk:lepi:
BEN NEDİİM SAHAAA ANLAMIYONMU KARŞIYAKALIYIM BEN CNMMM
AMA MALESEFFFFFFF ANKARADA YAŞIYORUMMMM BURAYA GELUN GELDİMMMMM YAVVVVVVmafoldumben
kıs zaten cok zayıftım
hayatımda ilk defa kendimi kadın gibi hissetcektim o da olmadısempatiksalakcinni
ay doğru didinelhhh cnm kıyamam sana uzme canını hersey bebiklerimz için bide pozıtf yonden dusun hem sende bebegınde saglıklı olcksınz hemdee hepmz catlaklı selulltlu sısko kadınlarken sennn manken gıbı hatun olmaya devam edıceksn
kıs zaten cok zayıftım
hayatımda ilk defa kendimi kadın gibi hissetcektim o da olmadısempatiksalakcinni
BEN NEDİİM SAHAAA ANLAMIYONMU KARŞIYAKALIYIM BEN CNMMM
AMA MALESEFFFFFFF ANKARADA YAŞIYORUMMMM BURAYA GELUN GELDİMMMMM YAVVVVVVmafoldumben
yafss anladıkkk bee snde saf ettn benı kusummm gitmesydnnnn daaaa ne ıstyn guselım ankaraya gelın gıtmıssnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?