buyur yavyum ben daeeeeeeeeeeee
bilmiyorumkismileKızlarrr....
Canım sıkılıyo benim hadi kendi aramızda şarkı yarışması düzenleyelim Mplay diye bi site var ya, ona üyeydim de karıştırırken rastladım yine. Hadi kaydolun da yarışalım kaydirigubbakcemile3
Sayenizde - mucem | mplay.com.tr Online Karaoke Dünyası'nı sunar!
Bu benden ilk parça olsun... aklinialirimsmile
Gülmek yok...
valla bilmiyom
benim de çoraplar oturuyo kalıyo
bileklerim de acayip şişmiş oluyo her akşam
daha 3 ay var
naapcas bilmiyom
bence de aklinialirimsmiletamam o zaman bundan sonrasına devam edeyım gozum korktu :)))
Kızlarrr....
Canım sıkılıyo benim hadi kendi aramızda şarkı yarışması düzenleyelim Mplay diye bi site var ya, ona üyeydim de karıştırırken rastladım yine. Hadi kaydolun da yarışalım kaydirigubbakcemile3
Gülmek yok...
aaa daeee
toton büyümüş görmeyeliii sempatiksalakcinni
benim zaten bileklerimin şekli yandan bakıldıgında kalındı..Ya işte aynısı bana oluyoo... Eve bi gidiyorum bilekler davul olmuş
incecik ayak bileklerimle övünürdüm ben hep ama ya...senağlamasenağlama
Kocam Bey de sürekli bakıp bakıp gülüyoo ayaklarımaklava:
tamam o zaman bundan sonrasına devam edeyım gozum korktu :)))
canım nerede oturuyorsunslm arkadaşlar sizlerden ricam istanbulda hangi hastane hangi doktor doğum için karar verenler paylaşabilirler mi
benim hala sabit gittiğim bir yer yok ve artık huzursuz oldum iyice 12 haftadan az kaldı..normal doğum istiiyorum ve medipol gibi 6500 isterlersede veremem...teşekkürler bekliiyorum paylaşımlarınızı
Kızlarrr....
Gülmek yok...
aaa ben de pazar size gelcektim.:roflol:ÖĞLEN YEMEĞİNİ FASLA KAÇIRMIŞIMMMM DA ONDAN BAK BANA HEDİYE FELAN YOLLARSAN ANKARAYA TAŞINDIM BEN VEREM ADRESİ DUUUUUU
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Loock s Anne Bebek Çantası L-5221-Khangısnden almıstın cnm sen?
canım nerede oturuyorsun
ona göre önerelim
Hosgedin canim aramiza kucuk adaminla birlikte a.s.
Kislar bugun sabah kan verdim doktoruma haftaya sonuclari cikacak ve uyusmazlik ignesi vurulacak.3 tup kan aldilar ne tahlilleri olucak bilmiyorum haftaya belli olcak hepsi.
Yarin 28 haftalik oluyoruz az kaldi bebislerimizen kavusmaya ama en zor gecen de son aylar heleki son ay gecmek bilmiyor hicc boshayallersmile
aaa ben de pazar size gelcektim.
Bi senin eski eve de uğrayayım da bakayım o zaman madem taşındıysan sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?