2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yaşasın pantolon diyorum ben bu durumda... Babet falan giyemem ben, olmaz ki zaten ayağıma :roflol::roflol: bi tane siyah konvers alırım... öyle idare edrim...

Yaşasın pantolon diyorum ben bu durumda... Babet falan giyemem ben, olmaz ki zaten ayağıma :roflol::roflol: bi tane siyah konvers alırım... öyle idare edrim...
ay ben işyerine converse giyemem kiii ohaoldumsmile
genel müdürle toplantı fln oluyo converse le mi gitceemm mafoldumben
ay naapcam ben yaaa mafoldumben

kuzu bi o günler gelsin de düşünürsün yaaaa
babettttt olmasmııııııııııııııııııııııııııııı

Babet niye olmicak ki? 1-2 numara büyüğü olur

kuzu bi o günler gelsin de düşünürsün yaaaa
babettttt olmasmııııııııııııııııııııııııııııı

kısss
o tombalak ayaklarda babet de ne güsel durur..
yukarda bombe yapar kesin..

kıs özhakikiasfa, o günler gelsin dediğin, nisanda başlarız artık ayakkabı giymeye.. havalar ısıncak çizmeyle mi gelcem sempatiksalakcinni

ayyy mevzu ne hanımlar
fransız kalmıyim dalıyom çünkü geçmişi okuyamam

deri gibi olanları var onların, ben kumaş pantolonun altına giyorum,çok kötü görünmüyoo... Ama işyerinin durumunu bilemediğim için bişey de diyemiyorum tabii... Bizim burası kamu aslında ama çok katı değiliz, müdürümüz süper o yüzden rahat giyinebiliyorum ben..hihoyyyt

bilmiyorumkismile

o zaman bize ayakkabı giyemediğimiz için ekstra izin versinler sempatiksalakcinni

neyse du bakalım
benim de durumum belli sonuçta
ben de giysem bişi demez kimse sonuçta da
ne bileyim işte
bulurum biraz spor biraz klasik bişi artık bilmiyorumkismile

converse i nasıl bağlayıp çözmeyi düşünüyorsun her seferinde. ben normalde üşenirim ayakkabı bağlamaya, hele şimdi hiç yapamam..

neyse du bakalım
benim de durumum belli sonuçta
ben de giysem bişi demez kimse sonuçta da
ne bileyim işte
bulurum biraz spor biraz klasik bişi artık bilmiyorumkismile

evet yani durumun belli ederler idare 1-2 ay

canım medipol ssk lılara normal doğumu 950 tl 6500 yazmışsın benmi yanlış okudumbilmiyorumkismile

medical mi acaba dün aradım ama ikisinide karıştırıyor olabilir ben avrupadayım ama anadoluyada geçebilrim o yüzden oralarıda araştırdımm...peki sen memnunmusn doğumu oradamı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…