2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende 2 gun öncee minik kuş luktan deve kuşlugaaa terfııı ettım kocam tam mutfaga mınıkk kuşumm diye gırerken durakladı adam bende ne oldu deve kusumu olmusm dedımklava:

valla bilmiyom
benim de çoraplar oturuyo kalıyo
bileklerim de acayip şişmiş oluyo her akşam
daha 3 ay var
naapcas bilmiyom

yok canım geç değilde belki seninde diyete girmen gerekir elhi kıskanma dicektim :)
Şaka bir yana umarım sonuçlar iyi çıkar

hehehe bide o var dımııı bılmıym valla ama bnm hamur ısı tatlı baklava borek mantı makarnaa borek corek offff iştee kat kat hepsıyle aram ıyı maşallh yemeyede basladımyaaa ekmek ztn bi oturşta 1 tane bıtyr neolurm ozmn bılemyrm

:1shok:

Son düzenleme:
kasıklarıma ağrı giriyo bazen adet olucakmışım gibi sizce bu normalmi bilmiyorumkismile

senın bı kızınmı var kısss cok tatlııı resımlerıne baktm sımdııııııııı

Bi oturuşta bi ekmek iyi bi skor kaydirigubbakcemile3

Evet Cnm kızım var , anaokuluna kaydı yapılacak bi yandan hamilelikle bi yandan okul arama işiyle uraşıyom. :gitme:

ama cok tatlı bu fıstıkyaaa cımcımee bayıldımmm kızmmm olsaa yerım ben hraldeeee kız cocuklrı baska sevdryr kendıınııı

ama cok tatlı bu fıstıkyaaa cımcımee bayıldımmm kızmmm olsaa yerım ben hraldeeee kız cocuklrı baska sevdryr kendıınııı

Öle cnm kız çocuk başka oluyo. Gerçi erkek de öledir belki bakcaz artık. Kızım sabah kreşe giderken parlatıcısını sürer, parfümünü eksik etmez. Tokalar zaten servet değerinde... Yani zor iş nazlı kız büyütmesi... zemuszemus

Bir saat içinde 4 defadan fazla olursa doktoru arayın da diyodu bi yazıda bayanssulusmile

hım benmd eoldu ama cok sıddetlı olmadıgııcın tabı ustune dusmedım bence takıp etmek lazım tabıkı hrsyn fazlası zarar

HEHEH KOKOŞ BİŞEYE BENZIYR FISTIK ZATN ELH IMN KIZDA BÖLE OLUR HERALDEE:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…