o başka arkadasalrla bisi aldatıyomu kiibilmiyorumkismile
ösge nolcak bu halımız yiyos icios şişios...
coraplarım bılem sıkıyo bıleklerımı.. buyuk gelen seylerımı gıyeyım dıyorum daracık oluyo..
kocam göbüüşş diye cagırıyo artık..:gitme:
o başka arkadasalrla bisi aldatıyomu kiibilmiyorumkismile
ösge nolcak bu halımız yiyos icios şişios...
coraplarım bılem sıkıyo bıleklerımı.. buyuk gelen seylerımı gıyeyım dıyorum daracık oluyo..
kocam göbüüşş diye cagırıyo artık..:gitme:
evet cumanın gelişi perşembeden belli olurmuş sempatiksalakcinni
yok canım geç değilde belki seninde diyete girmen gerekir elhi kıskanma dicektim :)
Şaka bir yana umarım sonuçlar iyi çıkar
hehehe bide o var dımııı bılmıym valla ama bnm hamur ısı tatlı baklava borek mantı makarnaa borek corek offff iştee kat kat hepsıyle aram ıyı maşallh yemeyede basladımyaaa ekmek ztn bi oturşta 1 tane bıtyr neolurm ozmn bılemyrm
:1shok:
:1shok:
kasıklarıma ağrı giriyo bazen adet olucakmışım gibi sizce bu normalmi bilmiyorumkismile
senın bı kızınmı var kısss cok tatlııı resımlerıne baktm sımdııııııııı
normalmiş cnm böle agrılr olur dıyordu bıyazıdaaa
Bi oturuşta bi ekmek iyi bi skor kaydirigubbakcemile3
valla yıyorm ama teyzm hemsıre cok kızyr kocama soledı elınden al dıye ama ben eskıdende yerdım gercı işte cok cıkardgm donem bişey yıyemdmyaaa sımdı acısını cıakryrm ama yedıktn sonna mıdem bulantıdn oluyr olsnnn yemee zevkı acayıp bişiiiiiiEvet Cnm kızım var , anaokuluna kaydı yapılacak bi yandan hamilelikle bi yandan okul arama işiyle uraşıyom. :gitme:
ama cok tatlı bu fıstıkyaaa cımcımee bayıldımmm kızmmm olsaa yerım ben hraldeeee kız cocuklrı baska sevdryr kendıınııı
Bir saat içinde 4 defadan fazla olursa doktoru arayın da diyodu bi yazıda bayanssulusmile
sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm
Öle cnm kız çocuk başka oluyo. Gerçi erkek de öledir belki bakcaz artık. Kızım sabah kreşe giderken parlatıcısını sürer, parfümünü eksik etmez. Tokalar zaten servet değerinde... Yani zor iş nazlı kız büyütmesi... zemuszemus
bize de yer varmı aranızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?