ayy bide ayakkabı bağlama konusu varr..converse i nasıl bağlayıp çözmeyi düşünüyorsun her seferinde. ben normalde üşenirim ayakkabı bağlamaya, hele şimdi hiç yapamam..
converse i nasıl bağlayıp çözmeyi düşünüyorsun her seferinde. ben normalde üşenirim ayakkabı bağlamaya, hele şimdi hiç yapamam..
EFETTTTTTT YOKSA AYAKKABISIZ GELİP RESİL EDERİSSSS HERKESEEE
YOKSA BİZMİ REZİL OLURUZ hihoyyythihoyyyt
delikafaduldenaaa niye rezil oluyormuşuz, bu normal bir durum isteyerek yaptığımız birşey değil ya
çıplak ayakla gelip bir de müşterinin karşısına böyle çıkıp, naapiiim artık ayaklarım çok şişti hiçbir şey olmuyor dediğimizde işveren kesin izni önceden başlatır delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaa niye rezil oluyormuşuz, bu normal bir durum isteyerek yaptığımız birşey değil ya
çıplak ayakla gelip bir de müşterinin karşısına böyle çıkıp, naapiiim artık ayaklarım çok şişti hiçbir şey olmuyor dediğimizde işveren kesin izni önceden başlatır delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aaa niye rezil oluyormuşuz, bu normal bir durum isteyerek yaptığımız birşey değil ya
kısss
o tombalak ayaklarda babet de ne güsel durur..
Yukarda bombe yapar kesin..
Kıs özhakikiasfa, o günler gelsin dediğin, nisanda başlarız artık ayakkabı giymeye.. Havalar ısıncak çizmeyle mi gelcem sempatiksalakcinni
ben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn
ay kızlar bu oğluşun ayakları beni mahfetti yaa
miğdeme miğdeme vuruo ayakları tam orda napıcam ben yaa uff bilmiyorumkismile
ben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn
ay hakkaten ona ne oluyomuş yawben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn
Senin ordaki çocuğu ben birgün geilp boğacam, sen nasıl tahammül ediyorsun buna yaaaklava:
ayy ona ne oluyor bee. Hamilesin sen ne karışır sana
sinirlendim şimdi :mymeka:
senin ordaki çocuğu ben birgün geilp boğacam, sen nasıl tahammül ediyorsun buna yaaaklava:
aa nası yanlış yapmışlarben geldümaklinialirimsmile
gerginim sinirliyim
siparişimi yanlış yapmışlar
çemkirdim ama rahatlayamadım
öf ösge öfalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?