2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ukla ya soru: bu çanta ne boyutlardadır. ben yeğenimin çantasını hatırlıyorumda küçük çaplı bir valiz gibiydi.
sence istediğin herşey sığacak mı?
yaa görmeden bişi almak çok zor

converse i nasıl bağlayıp çözmeyi düşünüyorsun her seferinde. ben normalde üşenirim ayakkabı bağlamaya, hele şimdi hiç yapamam..
ayy bide ayakkabı bağlama konusu varr..
ben de geçen pazar converse lerimi giydim
şimdiden baglayıp açarken zorlandım
ay ben terlikle gelcem işe sempatiksalakcinni banane be sempatiksalakcinni

ay kızlar bu oğluşun ayakları beni mahfetti yaa
miğdeme miğdeme vuruo ayakları tam orda napıcam ben yaa uff bilmiyorumkismile

converse i nasıl bağlayıp çözmeyi düşünüyorsun her seferinde. ben normalde üşenirim ayakkabı bağlamaya, hele şimdi hiç yapamam..

Bağcıksızları var ya onların, bide ben model tarifi için dedim... İŞte ona benzer bi ayakkkabı...

EFETTTTTTT YOKSA AYAKKABISIZ GELİP RESİL EDERİSSSS HERKESEEE
YOKSA BİZMİ REZİL OLURUZ hihoyyythihoyyyt

aaa niye rezil oluyormuşuz, bu normal bir durum isteyerek yaptığımız birşey değil ya
çıplak ayakla gelip bir de müşterinin karşısına böyle çıkıp, naapiiim artık ayaklarım çok şişti hiçbir şey olmuyor dediğimizde işveren kesin izni önceden başlatır delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafadulden

delikafaduldendelikafadulden

delikafaduldendelikafadulden

ben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn

ben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn

Senin ordaki çocuğu ben birgün geilp boğacam, sen nasıl tahammül ediyorsun buna yaaa klava:

ben geldümaklinialirimsmile
gerginim sinirliyim
siparişimi yanlış yapmışlar
çemkirdim ama rahatlayamadım
öf ösge öfalsanaalsanasmile

ayy ona ne oluyor bee. Hamilesin sen ne karışır sana
sinirlendim şimdi :mymeka:

kumam o benm suan karsı masamda son 10 dakıkada 5 kere gegırdı
bende her defasnda artık çüşşş diyorummmmm ama anlayanaaa salak o saalk neyms işyernde kıyafete onem gosterılrms işe girdm gireli solenır bana zaten ben bırz fazla spor gıyyırm dıye ama bnm musteryle dıyalogum yokkı mısfrler gelcegı zamn toplantı olacagı zaman zatne dıkkat edıyrm salak işte

senin ordaki çocuğu ben birgün geilp boğacam, sen nasıl tahammül ediyorsun buna yaaa klava:

tahammul tabıkı edemıyorum kıslr burda sıznle evde esımle paylaşrk bıderece sınırı atyrm ama işte napcksn patrnla yıllrdr calısms adamı kovdurtamammkı zatn böle bişide yapmamdaaaama işte altta kalmamamaya dıkkt edıyrm ama yorulyrm valla sureklı laf yetstr laf yetstrrr bögure bögure sarkı solyr bazn mudur yokkkennn mesela bugn kafamn agrısndn duramyrm

ben geldümaklinialirimsmile
gerginim sinirliyim
siparişimi yanlış yapmışlar
çemkirdim ama rahatlayamadım
öf ösge öfalsanaalsanasmile
aa nası yanlış yapmışlar
naapmışlar ki bilmiyorumkismile

noolcak şimdi
naapcak yoluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…