2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neci ki kendisi?

güneşimin belalısı

Ohha , kılık kıyafetten haberi var da toplum içinde uyulması gereken görgü kurallarından haberi yok galiba hödüğün, sen ona bu tip bir kitap hediye et

ben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn

Ay ona ne oluyormuş acaba klava:klava:
Bizim burda da var öyle her .... burnunu sokanlar ama alıp ağızlarının payını oturuyorlar... Geleyim onu da halledeyim bacım istersen...sempatiksalakcinni

aa nası yanlış yapmışlar
naapmışlar ki bilmiyorumkismile

noolcak şimdi
naapcak yoluklar

ya o gerizekalı adama dedimki her birinin eni yarımşar cm olacak
bu ikisinin toplamını yarım santim anlamış
ebatlarda hata var yani
içime o yüzden sinmedi
düzeltlecek bi durumda diil iştebilmiyorumkismile

ne sinir bir adam ya. gelsin beni görsün ne haldeyim. ayağımda spor botlar kot pantalon sempatiksalakcinni
her zaman değil ama en azından hamileliğinde karışmasınlar. ya da alsın 3 tane hamile kıyafeti kessin sesini . yoksa archi gelip senin sakallarını tek tek cımbızla yolacakmış deklava:

pşikopatakannehir

güneşimin belalısı

Ohha , kılık kıyafetten haberi var da toplum içinde uyulması gereken görgü kurallarından haberi yok galiba hödüğün, sen ona bu tip bir kitap hediye et
EFET EFET AYNEN ÖLE DUR BUNUDAA SOLIM BIDAHA KIYAFETIME LAF EDERSEE AKLIMA GELMMŞTI BUUU YANI IKISI AYNI ANDA TARTISILMADI HICDE OYUSDEN:daklinialirimsmile
Ay ona ne oluyormuş acaba klava:klava:
Bizim burda da var öyle her .... burnunu sokanlar ama alıp ağızlarının payını oturuyorlar... Geleyim onu da halledeyim bacım istersen...sempatiksalakcinni

VALLA CNM YUZSUZ DEMEDIGM KALMIYOR NEELR SOLUYRM BIR BILSENNNN COK AGIR KONUSYRM AMA DAHA OLGUNLAŞMAMMŞ BU COCUKKKK
Sabır sabır da o da bir yere kadar, bence sen tepkini direkt ona belli et.

EFETTTTT BIGUN ELIMDE KALACK DIYE KORKUYRM ODEILDEEEE ONN YUZNDN KATIL OLCMM

ya o gerizekalı adama dedimki her birinin eni yarımşar cm olacak
bu ikisinin toplamını yarım santim anlamış
ebatlarda hata var yani
içime o yüzden sinmedi
düzeltlecek bi durumda diil iştebilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile
tabi ne oldugunu bilmediğim için annamadım ama bilmiyorumkismile
çikin mi olmuş ki bilmiyorumkismile
olmuştur o olmuştur bilmiyorumkismile

eşim qeldi ben qidiom kızlar sağlık ocağına..
qeçen ay tetanoz aşımın yarısını olmuştum
bu qünde diğer yarısını olucam
off ya iç qidesim yok
kolumu çok yakıyo o aşı eyvahedigeldismile
aşıyı oldukdan sonra da kolumda darbe yemiş qibi bikaç qün ağrı oluyo bilmiyorumkismile
neyse hadi qörüşürüz kızlar dua edin eyvahedigeldismile

puhahaha cok tatlısn valla zaten 2 tel sakalı var yol gıtsn kısss uyuss bu cocukkkk herkes cekemezz bunu bende sırf rahat ısım patrnmda meelk oldgu ıcın katlanyrm yoksa bıgun bı laf eder vurur kapıyı cıkarım

bilmiyorumkismile
tabi ne oldugunu bilmediğim için annamadım ama bilmiyorumkismile
çikin mi olmuş ki bilmiyorumkismile
olmuştur o olmuştur bilmiyorumkismile

güzel olmuş olmasına
hatta adam benimkileri vitrine koymuş
2 sipariş almış aynısından
ama ince olmuş işte o beni delirtti
tam yarısı kadar yapılmış
napalım artık:sinifsinif:

gecıkmeylede olsa hosbulduk :)))
yemek hazırlıyorum bır yandan bır yandan oturup yazılanları okuyorum... kadıkoy sifa ya gıden varmı ıcınızde bu arada...

ben çok istedim orayı ama pahalı geldi bana ya heleki şu küvez olayı felan sormaya korktum telefonda fiyatını valla eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…