neci ki kendisi?
kumam o benm suan karsı masamda son 10 dakıkada 5 kere gegırdı
bende her defasnda artık çüşşş diyorummmmm ama anlayanaaa salak o saalk neyms işyernde kıyafete onem gosterılrms işe girdm gireli solenır bana zaten ben bırz fazla spor gıyyırm dıye ama bnm musteryle dıyalogum yokkı mısfrler gelcegı zamn toplantı olacagı zaman zatne dıkkat edıyrm salak işte
ay hakkaten ona ne oluyomuş yaw
ben basladım hep spor ayakkabıyla gelıyorum ,işeee gerçi birz burdakı cocuk solenyr ona ne oluyorsa ama cok da tınnn
dert 1 deıllkı oskem baksana evde baska dert işte baskaa ne ınsanlar var off off
aa nası yanlış yapmışlar
naapmışlar ki bilmiyorumkismile
noolcak şimdi
naapcak yoluklar
kumam o benm suan karsı masamda son 10 dakıkada 5 kere gegırdı
bende her defasnda artık çüşşş diyorummmmm ama anlayanaaa salak o saalk neyms işyernde kıyafete onem gosterılrms işe girdm gireli solenır bana zaten ben bırz fazla spor gıyyırm dıye ama bnm musteryle dıyalogum yokkı mısfrler gelcegı zamn toplantı olacagı zaman zatne dıkkat edıyrm salak işte
ben geldümaklinialirimsmile
gerginim sinirliyim
siparişimi yanlış yapmışlar
çemkirdim ama rahatlayamadım
öf ösge öfalsanaalsanasmile
ben geldümaklinialirimsmile
gerginim sinirliyim
siparişimi yanlış yapmışlar
çemkirdim ama rahatlayamadım
öf ösge öfalsanaalsanasmile
ne sinir bir adam ya. gelsin beni görsün ne haldeyim. ayağımda spor botlar kot pantalon sempatiksalakcinni
her zaman değil ama en azından hamileliğinde karışmasınlar. ya da alsın 3 tane hamile kıyafeti kessin sesini . yoksa archi gelip senin sakallarını tek tek cımbızla yolacakmış deklava:
EFET EFET AYNEN ÖLE DUR BUNUDAA SOLIM BIDAHA KIYAFETIME LAF EDERSEE AKLIMA GELMMŞTI BUUU YANI IKISI AYNI ANDA TARTISILMADI HICDE OYUSDEN:daklinialirimsmilegüneşimin belalısı
Ohha , kılık kıyafetten haberi var da toplum içinde uyulması gereken görgü kurallarından haberi yok galiba hödüğün, sen ona bu tip bir kitap hediye et
Ay ona ne oluyormuş acabaklava: klava:
Bizim burda da var öyle her .... burnunu sokanlar ama alıp ağızlarının payını oturuyorlar... Geleyim onu da halledeyim bacım istersen...sempatiksalakcinni
Sabır sabır da o da bir yere kadar, bence sen tepkini direkt ona belli et.
hoşgeldınde cnm ne siparişi bu kıssss
ne sipariş etmiştin ??
ya o gerizekalı adama dedimki her birinin eni yarımşar cm olacak
bu ikisinin toplamını yarım santim anlamış
ebatlarda hata var yani
içime o yüzden sinmedi
düzeltlecek bi durumda diil iştebilmiyorumkismile
ne sinir bir adam ya. Gelsin beni görsün ne haldeyim. Ayağımda spor botlar kot pantalon sempatiksalakcinni
her zaman değil ama en azından hamileliğinde karışmasınlar. Ya da alsın 3 tane hamile kıyafeti kessin sesini . Yoksa archi gelip senin sakallarını tek tek cımbızla yolacakmış deklava:
2 yoluk aaakidişime doğum hediyesi yaptırdım ama sölersem duyarlar,süprüsaklinialirimsmile
Sİnatra hoŞgeldİn cnm aramısaaaaa
alsanaalsanasmile2 yoluk aaakidişime doğum hediyesi yaptırdım ama sölersem duyarlar,süprüsaklinialirimsmile
bilmiyorumkismile
tabi ne oldugunu bilmediğim için annamadım ama bilmiyorumkismile
çikin mi olmuş ki bilmiyorumkismile
olmuştur o olmuştur bilmiyorumkismile
gecıkmeylede olsa hosbulduk :)))
yemek hazırlıyorum bır yandan bır yandan oturup yazılanları okuyorum... kadıkoy sifa ya gıden varmı ıcınızde bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?