2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben somurttum oturuyorum valla kendileriyle konuşmadığım için odun tam bi odun bu adamklava:

bende önceden kızdığımda küser başka odada otururdum
sonra dedim deli miyim kendime zarar veriyorum. şimdi sallamıyorum valla oturuyorum yanında
somurtsan da ağlasan da sızlasan da anlamıyorlar çünkü

off küsecek kocam bile yok yanımda.
1 haftadır yüzünü bile göremedim ben işe gidiyorum o eve geliyor. ben gelmeden de gidiyor.
kocalarınızın kıymetini bilindelikafadulden

anlamıyo biliyorum ama onu görünce sinirlerim bozuluyo halbuki ne kadar çok seviyorum onu mafoldumben niye böyle oluyo sanki

anlamıyo biliyorum ama onu görünce sinirlerim bozuluyo halbuki ne kadar çok seviyorum onu mafoldumben niye böyle oluyo sanki

arada olur canım şimdi hormonlarda alt üst. sinirler yay gibi gergin
sen teklif et dışarı çıkalım de. birşeyler içer gelirsiniz. belki değişiklik sana da iyi gelir açılırsın biraz.

off küsecek kocam bile yok yanımda.
1 haftadır yüzünü bile göremedim ben işe gidiyorum o eve geliyor. ben gelmeden de gidiyor.
kocalarınızın kıymetini bilindelikafadulden

yanımda ama :gitme:kucagında baska bır bılgısayarla tum aksamını farmvılle de gecırıyor olsa bıle mı :)

hayatta etmem öyle bi teklif dün akşam beni kıran inciten kendisi beni şu durumda düşünmeyen adama neden böyle bi teklif edicem oturmuş içerde tv izliyo bide benide yanına çağırıyo utanmaz çok sinirliyim hala dün bütün gece ağladım

yanımda ama :gitme:kucagında baska bır bılgısayarla tum aksamını farmvılle de gecırıyor olsa bıle mı :)

ahh canımm :1hug:.tabi öyleside kötü ama en azından yanında bir ses var.
ben yanlızım bütün hafta boyunca. burada tanıdık kimsemde yok. kös kös oturuyorum

tamam da canım sen kendini yıpratıyorsun böyle yaparak.
tabi sizin yaşadıklarınızı bilemem. ama bu kadar da kafana takma.hem sana hem bebeğine zarar.

[
tamam da canım sen kendini yıpratıyorsun böyle yaparak.
tabi sizin yaşadıklarınızı bilemem. ama bu kadar da kafana takma.hem sana hem bebeğine zarar.
[/QUOTE]

Biliyorum bugün hep kasıklarım ağrıdı zaten yavrum hissetti sanırım üzüldü o da üzmiycem artık onu da kendimide :sinifsinif:

iyi geceler kızlar alıntı yapmıştım amma pc ye bişey oldu
sabahtan beri anca kendime geldim 2 gündür hastanede

şeker 150 çıkmıştı 140mış sınır dikkat et sıvı al yürüyüş yap dedi
hamur işini azalt dedi ama ben çok çabuk acıkıuyom neden acep miğdem gurul gurul
idrar yolu iltabı için ilaç verdi içsemmi içmesemmi arada kaldım
yazmıyo açıklamasında bişey

bu arada şeker yüksek olursa bebek irice doğuyomuş
arkadaşı gördüm 3. çocuğunu doğurucaktı sezeryan oldum dedi niye dedim normaldi hani şeker vardı dedi 4.500 doğmuş yani doğamamış normal sezeryan olmuş
allah yardımcımız olsunn

ıyı geceler kıslar.
esımın halası gelmıs memeleketten aksam kayınpederım esımın kuzenı halası bıze geldıler.
habersız oldugundan bısey yapamadım yemege dogru duzgun.
neysekı anlayıslılar.
tavuk suyuna corba yapmıstım bırde besamel soslu karnabakar havuc yaptım fırında salata yedıler valla.

cay bulasık derken yenı fırsatım oldu oturmaya. kocıste alexı gezdırmeye cktı fılm sec ızleyelım dedı ama ben bılıyorum yarısında uyuycak sınır olcam bende..
aldım sımdı sutumu salona acıcam yatagı uyuyakalırsa bende uyurum hemencık sutumude ıceyım bari.

yarın da doktora gıdıcem esım tutturdu yalnız gıtme dıye
annemı arayım o gelsın dedı
salondan cıktı tabı ben gerek yok falan dedım ancak derken kayınpederım anladı
gerek yok oglum benım yarın ısım yok ben goturur getırım dedı.
bana sordu gıdelımmı beraber dıye ıyı olur valla dedım..
ay bu koca delı etcek benı
bayılıyorum ya annesıne bıd e onla gıtcekmısım..
bugun aksam aradı oglunu nıye vazgectın burda oturmaktan dıye dırdır ettı.
cok bekler o oglunu ıkna edebılcegını sanıyo

herkese selam. ben de 2010 haziran annesi olucam. yeni katıldım.
bi kızım olacak, ama isim bulamıyoruz hala. kızı olacak olanlar fikir verebilir mi??

herkese selam. ben de 2010 haziran annesi olucam. yeni katıldım.
bi kızım olacak, ama isim bulamıyoruz hala. kızı olacak olanlar fikir verebilir mi??

merhaba canım hosgeldın ben nehır ısmını cok sevıyorumbuyrunnnnnnnnn

cok cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne evet bende cok
cabuk acıkıyorum az yemeye calısıyorum genelde
az az atıstırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…