Evet canim, basit bi tatli ama tuttu mu tutuyor tutmadi mi tutmuyor. kaydirigubbakcemile3
Vaayyy yakisir. aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
gülenide var mınaniknanik
cocukluk resimlerimi bu işe karıştırma didim eyvahedigeldismilealsanaalsanasmile acıyo dedik siyah önlüklü bayenlmaz::roflol:
kızlar karnımda sancı var, ne oluyo anlayamadım. Uyuyamıyorum korkudan bana dua edin de bişi olmasın bu gün biraz yordum kendimi, bebiş de çok hareket etmedi akşam üzeri bi iki tekme o kadar. Eğer biraz daha geçmezse hastaneye gidecez sanırım. Kızım da uyuyo of napcam netcem bilemedim...
kızlar karnımda sancı var, ne oluyo anlayamadım. Uyuyamıyorum korkudan bana dua edin de bişi olmasın bu gün biraz yordum kendimi, bebiş de çok hareket etmedi akşam üzeri bi iki tekme o kadar. Eğer biraz daha geçmezse hastaneye gidecez sanırım. Kızım da uyuyo of napcam netcem bilemedim...
cocukluk resimlerimi bu işe karıştırma didim eyvahedigeldismile
tarifini alabülürmüyüm
Malzemeler:
1 paket margarin
1 litre süt
1 su bardağı şeker
6 yemek kaşığı un
Hindistan cevizi
Fındık veya ceviz
Yapılışı:
Derin bir tencereye margarini koyun. eridikten sonra unu koyup karıştırdıktan sonra şekeri ilave edin.
Bu karışım iyice karıştırıldıktan sonra sütü ilave edin. Malzemeler koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
Bu karışımı, yaygın bir fırın tepsisini biraz su ile ıslattıktan sonra dökün ve soğuyana kadar bekleyin.
Sonra kare kare kesin. Bu karelerin içine fındık veya ceviz koyarak hindistan cevizinin üstünde sarın.
pek bi korkmuş gördüm senieyvahedigeldismile çok güzel canım resimlerin eşinide ALLAH sana kızna bağışlasın güleç yüzlü çok yakışmıssınızkaydirigubbakcemile5
kısım iki tekme atmıs daha ne istiyom cift kale mac mı yapsın
Malzemeler:
1 paket margarin
1 litre süt
1 su bardağı şeker
6 yemek kaşığı un
Hindistan cevizi
Fındık veya ceviz
Yapılışı:
Derin bir tencereye margarini koyun. eridikten sonra unu koyup karıştırdıktan sonra şekeri ilave edin.
Bu karışım iyice karıştırıldıktan sonra sütü ilave edin. Malzemeler koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
Bu karışımı, yaygın bir fırın tepsisini biraz su ile ıslattıktan sonra dökün ve soğuyana kadar bekleyin.
Sonra kare kare kesin. Bu karelerin içine fındık veya ceviz koyarak hindistan cevizinin üstünde sarın.
sensi'mm buna bi bak istersen:hulya: http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/347732-cikolata-soslu-kek.html#post11548013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?