2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ösgeeeeeeeeeee tebrik ederim 2 li hanelere düşmüşsün ticker sabah düzelecek ama dimi

ösgeeeeeeeeeee tebrik ederim 2 li hanelere düşmüşsün ticker sabah düzelecek ama dimi

Dur kiz surda azicik firsatimiz varken ugrasiyorduk,
sabah 2ili olduktan sonra havasindan yanina yaklasilmaz zaten. naniknanikkaydirigubbakcemile3

tanıdık bırı falan olsa dıkıs nakıs yapabılen ancak o zamn uyguna yaptırırsın.
yoksa cok ucuk koltuk ortusu kılıfı falan..
dedıgın gıbı bı koltuk parası dah aıstıyolar.

evet ama malesef tanıdık yok
bakalım araştırmaya devam ediyoruz bulamazsam beğendiğim bi kumaşı alıp örtcem üstüne boshayallersmile

bende çıkıyorum herkese iyi geceler

kıslar ben kaçıyorum
çok uykum geldi
sabah 6.00 da kalktık ne de olsa
yarın da erken kalkcak kahvaltıya gitcez..

maryacım habersiz bırakma bizi.. mutlaka haber ver..

öpüldünüz kızlar

Kizlar bende cikiyorum artik, herkese iyi geceler. Şeniz

Ozgecim bu arada senin milli falan olacagin yok gibi. sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

evet ama malesef tanıdık yok
bakalım araştırmaya devam ediyoruz bulamazsam beğendiğim bi kumaşı alıp örtcem üstüne boshayallersmile

bende çıkıyorum herkese iyi geceler

iyi geceler kıslarrr..

özgecim tebrıkler sonunda 99 oldun..
hadı gıtte uyu..

stella nası bı ortu ıstıyosun bole buzgulu falan bıseymı yoksa basıt duz bı seymı..
bende bı sorayım ıstersen

Günaydın

stella nası bı ortu ıstıyosun bole buzgulu falan bıseymı yoksa basıt duz bı seymı..
bende bı sorayım ıstersen

canım benim koltuğum bunun hemen hemen aynısı ama benimki siyah
üstünde gördüğün beyaz kılıf alttan cırt cırtlı örtü aynı böyle duruyor hiç kayma bozulma potluk falan olmuyor sitreç gibi sarıyor, istediğinde çıkarıp yıkıyorsun sonra yine kolayca takıyorsun
birebir aynısını dikeni bulabilirim zannettim ama biraz araştırma yapınca pekde mümkün olmadığını gördüm, açık gri, metalik griye yakın bi renk örtü istiyorum
artık ne kadar iyi dikilebilirse

bu koltuğu net hatırlamıyorum ama 300 küsüre almıştık zaten
o yüzden sırf örtüsüne 200 diyince akannehir kala kaldım

günaydın kızlaaarr.. birazdan hazırlanacağım çıkacağız..
size bir bakayım bir de 99 oluşumu kutlayayım dedim sempatiksalakcinni

öpüldünüz..

herkese merhabalar...
dün birçoğunuz bebeişini gördü maşallah..

Günaydın güzel haziran anneleri ve dünya tatlısı bebişleri :) nasılsınız? çok uzun zamandır giremiyorum.ben artık 30.haftama girdim ve oldukça ağırlaştım.birde artık kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüledim,onlarla uğraştım.çk az kaldı inşallah,o kadar heyecanlıyımki anlatamam.bi taraftanda hepinizi özledim,aklıma geliyor sıksık "ne yaptılar,inşallah herşey herkes için yolundadır diye".

Kızlar merhaba, gece sancım olduğunu yazmıştım , beni telkin eden herkese teşekkürler. Ilık bir duş aldım ve sonra doktorumu aradım. Yorgunluktan olabileceğini, kanama ya da su gelmesi gibi durum olmadıktan sonra bu ağrıların mekanik ağrılar olduğunu söyledi. Duştan sonra oğlum da hareketlendi. Sabaha bişeyim kalmadı çok şükür. Bi daha asla bu tarz büyük işlere girişmicem.

ßiz kocisle qezmeye çıkıyoz kızlarr herkese iyi pazarlarr sempatiksalakcinni

merhaba mayacım,çok geçmiş olsun.geçmişi okumadım ne oldu haberim yok ama iyi olmana sevindim,inşallah sağlıkla tam vaktinde gelir bebeklerimiz.

qördün mü bak canım biz sana demiştik
sendeki aynı durum bendede oluyor çok yorulduğum zaman canım
artık alıştım ben vallasempatiksalakcinni
bak çok şükür bi durumun yokmuş
bebişini ve seni öpüorum

Sinhaaaaa senide öpüorum canım oh oh 30 haftana qirmissin maşallah
rabbim bebişlerimizi sağlıkla bize bağışlasın inşallah

Kocis tepemde hadi hadi die zırvalanıo hadi ben kaçtım kızlar
mhtp senide öpüorum cnm bebişine iyi bak

HEPİNİZE İYİ PAZARLAR KOCA GÖBÜŞLERRRsempatiksalakcinnia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…