2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana da iyi pazarlar,iyi gezmeler canım:) darısı başına inşallah..

merhaba mayacım,çok geçmiş olsun.geçmişi okumadım ne oldu haberim yok ama iyi olmana sevindim,inşallah sağlıkla tam vaktinde gelir bebeklerimiz.

Sağolun kızlar... İyi pazarlar. Yormayın kendinizi... buyrunnnnnnnnn

marya canım geçmiş olsun....

cleo
ben her hafta başı o haftada neler var diye gebelik haftamı okuyorum..eee şimdi ne olacak hangi haftaya bakıcam ben??sen nasıl yapıyosun şimdi esas olarak hangi haftayı ele alıcaz satımı yoksa ultrasonu mu??

selam kıslar nasılsınzz dun kocişle mobılyalara baktık cok gusel şeyler var hemdd e kıslar ıcın görsenzz acayıp cıclı bıcılı seyler var.
nisanda ızmrde fuar varmısss mobılya fyuarı sanrm onu beklıcz ona göre bişiler alcz acele etmeyelım dedık bakalımm. hayrlısı bugnde sabah kaltk kahvaltıya gittik ...bir yemşim tam iki kişilk yaarsn oglusumaaaa:)

egepolde bi ipek hn varmış galba onun methini bende cok duydum
ama buca cok uzak bana
ama yinede ihtimallerim arasında egepolde
sağol kuşum

ştellam sağolasnopuyorumnanaktan
günaydın kızlaaarr.. birazdan hazırlanacağım çıkacağız..
size bir bakayım bir de 99 oluşumu kutlayayım dedim sempatiksalakcinni

öpüldünüz..

99 olman şerefine ösgem saaaa bi patak:mymeka:

ama bu kötü bişi diil
ben ilk regl oluncada annem bana tokat atmştı
yanaklarm kırmızı olsun diye
ondan yani
sende elma yanaklı ol diye tokat atıyombilmiyorumkismile

:roflol: mannak

kızlarr bebişin odasının yerini begenmemiştim yaa..
sonunda yerli yerine oturttuk..
istediğim gibi ve güsel oldu, bide daha ferah oldu..

sonracıgıma;
ikea dan dümdüz beyaz bir cibinlik aldım, fiyatı 15 TL.
ama bebek yataklarının orada değildi, genç yataklarının oradaydı.
bebek yataklarının orada daha renkli bişiler var.

bir de bauhaus tan avize aldık.
ama bu kdr güsel ve değişik birşey olamaz bayıldımm..
ekleyecem bu aksam mutlaka..
şimdi kayınpeder bizde çok yazamıyorum.
avize biraz pahalı
120 küsür liraydı
ama kocişin teyzesi hediye aldı sempatiksalakcinni
sağolsun valla..
resmini ekleyince eminim siz de beğeneceksiniz.
tırtıl şeklinde rengarenk.

bende her hafta takip ediyorum gebelik haftamı canım
ben bebeğimin ultrason haftasına qöre takip ediyorum çünkü bebeğimiz
ultrasonda qörülen haftada ne kadarsa o decerede qelişkin olduğu için
o haftasına qöre takip etmemiz lazımolumunekankayizsmile
biz sattan falan qeçtik anacım satta neymişsempatiksalakcinni:icecream:

Son düzenleme:
şimdi qeldik alışverişten
kendime bikaç hamile t-short aldım çok tatlılarr
resimlerini çekip ciciler topiğine koyarımm
birde hastane için diz altı yakası düğmeli spor bir qecelik aldım
1 tanede pijama takımı ve kırmızı kurdaleli lohusa tacı aldımalkisalkisalkis
neyse çıkıyorum anneme qidicez yemeğe bizi bekliolarcokacimcoook
hoşçakalınnnnn sositososito

kızlarr
işte kızımın avizesiii :))

Son düzenleme:
özgecim çok güzelmiş güle güle kullansın yağmurcuğumuzz

sağol zeynep valla değişik bebek odası avizesi isteyenler bauhaus a mutlaka baksın..
çok değişik güzel şeyler varr.
başka çok begendiğim şeyler de oldu ama renkleri uymadıgı için alamadım.

kızlar nasılsınızzzzz ben bügün çok halsizdim bütüngün uzandım diyebilirim. Sanırım dün bebeğimin iri olmasına kafam çok takıldı internette iri bebekler için okuduğum yazılarda canımı sıktı , dün tansiyonumda biraz yüksek çıkmıştı bugün 4-5 defa ölçtüm hepsinde 9-5 yada 10-5 biraz düşük herhalde ondan halsizim neyse yüksek olmasından iyidir

slm kızlar ben yatıyorum koçiş yemek yapıo ohhh keyfe bak, ne guzelmış böyle. patates köfte kızartıyo salata yapmış, butun gun utu yaptı alışverışe gıttı. ben sevmeyım de kım sevsın bu adamı şimdi. butun gun yattım azıcık ateşim var gıbıydı dr minoset iç dedi, korktu garıbım yeterkı kalkmayım dıye çallışıp duruo.

kafanı böyle şeylere takarak hem tadını hem tansıyonunu düşürüyorsun canım. sen bır suru tahlıl yaptırdın hepsi temız çıktı neden şimdı takıldın iriliğe anlamadım canım. hadı doktorun dese anlarım nete takılma felaket senoryoları dolu nette. bi de yapı olarak sende bende minyon degılız bebeklerımızın ırı olması genetık bırşey canım.

Özge ben dün memoriali ve metropolitanı gezdim , memoriale biraz geç gittik yetkili kişi çıkmıştı doğum paketlerini öğrenemedim ama doğumhanesini gezdirdiler ilk defa doğumhane gördüm gayet güzeldi, bide çocuk doktorlarını araştırıcam sanırım ama eşimin beşiktaş takıntısı memoriali gezince geçti bana orasını daha çok beğendim deyip duruyor. Ama Rıza Beyde metropolitanın çocuk doktorunu övdü bize iyice kararsız kaldım

haklısın canım ama doktorumda iri bebek (makrozomi) çok hoşumuza giden bir durum değildir dedi içim sıkıldı. Gerçi adamcağız uzun uzun bana korkmam gereken bişey olmadığını çok sıkı takip ettiğini asla şekerden şüphelenmediğini üstelik ilk haftalardan beri bebeğimin önde gittiğini bu nedenle endişelenmemem gerektiğini anlattı yeni bir durum olsa endişelenebilirmişim ama başından beri böyle olduğu için bu yapısal olduğunun kanıtıymış zaten 40. haftaya kadar beklemeyeceğimizi ima etti artık mayıs annesi olacağımda kesinleşti 32. ve 35. ve 37. hafta kontrolüm var bakalım 35 de herhalde belli olacak doğum şekli. Hayırlısıyla alalım kucağımıza şu sıpalarıda derin bir oh çekelim hepberaber

kızlar ben sofrayı hazırlayayım benim büyük oğlan çok acıktı sonrasında gelirim

ayyyy ben bu avizeden praktikerde görmüştüm
alkisalkisalkis
150 tl yazısını görünce birden reyondan hızla uzaklaştım:roflol:

güle güle kullansın yağmurumuz kuzum
harika ya çok değişik bişi budelikafadulden

ha buarada yaf bize kimse neden bişiler almıyo
almaktan kastım,düşünülmek...
bilmiyorumkismile
özgem cok sanslısın valla
düşünülmek güzel şeydir herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:

bak doktorun san detaylı anlatmış bence de kesınlıkle önden gıden bır bebek, gelışımını erken tamamlayacak, ayrıca beşından berı hep onde gıtmiş bu da bir problem olmadıgını gösterır doktorunun dedıgı gıbı. hiç canını sıkma, guzel duşun canım. endışeler peşimizi bırakmaz oldu artık bu dönemlerde her duydugumuzu buyutuyoruz kafamızda, ama bıtecek az kaldı hepımız için saglıkla kucagımıza alalım ınşallah. bitsin bu hasret artık. bende geçenlerde aptal bır arakdaşım aptal aptal şeyler söyledı canımı sıktı, yok ben amelıyatlımışım kesın erken alırlarmış karnım bıraz daha şişerse dıkışlerım patlarmış. delırcem zaten dıyetımden asla çıkmıyorum şişmanlamayım dıye mıllet zevk alıyor acı cekmemden sanırım. bır daha asla göruşmeyecegım o densızle, benım en hassas noktamla ahkam kesıp durdu. ama 2 gun duşundum bugun atlattım bebegıme zarar vermek istemıyorum kötu enerjiyle. ALLAHından bulsun dedım geçtim, doktorum da hıç korkma sen cahıl bırı degılsın kendıne gel dedı kızdı bana. toaprlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…