merhaba mayacım,çok geçmiş olsun.geçmişi okumadım ne oldu haberim yok ama iyi olmana sevindim,inşallah sağlıkla tam vaktinde gelir bebeklerimiz.
qördün mü bak canım biz sana demiştik
sendeki aynı durum bendede oluyor çok yorulduğum zaman canım
artık alıştım ben vallasempatiksalakcinni
bak çok şükür bi durumun yokmuş
bebişini ve seni öpüorum
HEPİNİZE İYİ PAZARLAR KOCA GÖBÜŞLERRRsempatiksalakcinnia.s.
egepolde bi ipek hn varmış galba onun methini bende cok duydumElh gözün aydın canım... Valla sırf sonucunu merak ettiğim için girdim ama demiştim ben bişey çıkmayacak gibi geliyor diye. Darısı başıma inşallah pazartesi bakalım.
Bi de kendi doktorumu önereceğim sana ama hem özel hem de erkek sana uymaz yani.
Egepolün methini çok duydum ama hem yenidoğan ünitesi de var ve doğum için bence önemli bi özellik.
Doktorları ile ilgili de sanırım 1 erkek 2 bayan var. Erkek olanı çok övüyorlar ama sana olmaz. Bi de bayan olanlardan birini övüyorlardı diğeri de iyimiş ama suratsızmış o sanırım.
KK da Egepolle ilgili yazılar var bi arat istersen.
ştellam sağolasnopuyorumnanaktanselam kızlar
elhe çok sevindim, herkesin içine doğmuş bi yanlışlık olduğu, gözü aydın olsun :)
bugün üsküdarda koltuk örtüsü sordum 200-250 arası fiyat verdiler
ben koltuğu 350 ye aldım zaten
deli oldum ya insanı nasıl kazıklıyorlar
günaydın kızlaaarr.. birazdan hazırlanacağım çıkacağız..
size bir bakayım bir de 99 oluşumu kutlayayım dedim sempatiksalakcinni
öpüldünüz..
99 olman şerefine ösgem saaaa bi patak:mymeka:
ama bu kötü bişi diil
ben ilk regl oluncada annem bana tokat atmştı
yanaklarm kırmızı olsun diye
ondan yani
sende elma yanaklı ol diye tokat atıyombilmiyorumkismile
marya canım geçmiş olsun....
cleo
ben her hafta başı o haftada neler var diye gebelik haftamı okuyorum..eee şimdi ne olacak hangi haftaya bakıcam ben??sen nasıl yapıyosun şimdi esas olarak hangi haftayı ele alıcaz satımı yoksa ultrasonu mu??
özgecim çok güzelmiş güle güle kullansın yağmurcuğumuzz
kızlar nasılsınızzzzz ben bügün çok halsizdim bütüngün uzandım diyebilirim. Sanırım dün bebeğimin iri olmasına kafam çok takıldı internette iri bebekler için okuduğum yazılarda canımı sıktı , dün tansiyonumda biraz yüksek çıkmıştı bugün 4-5 defa ölçtüm hepsinde 9-5 yada 10-5 biraz düşük herhalde ondan halsizim neyse yüksek olmasından iyidir
kafanı böyle şeylere takarak hem tadını hem tansıyonunu düşürüyorsun canım. sen bır suru tahlıl yaptırdın hepsi temız çıktı neden şimdı takıldın iriliğe anlamadım canım. hadı doktorun dese anlarım nete takılma felaket senoryoları dolu nette. bi de yapı olarak sende bende minyon degılız bebeklerımızın ırı olması genetık bırşey canım.
kızlarr bebişin odasının yerini begenmemiştim yaa..
sonunda yerli yerine oturttuk..
istediğim gibi ve güsel oldu, bide daha ferah oldu..
sonracıgıma;
ikea dan dümdüz beyaz bir cibinlik aldım, fiyatı 15 TL.
ama bebek yataklarının orada değildi, genç yataklarının oradaydı.
bebek yataklarının orada daha renkli bişiler var.
bir de bauhaus tan avize aldık.
ama bu kdr güsel ve değişik birşey olamaz bayıldımm..
ekleyecem bu aksam mutlaka..
şimdi kayınpeder bizde çok yazamıyorum.
avize biraz pahalı
120 küsür liraydı
ama kocişin teyzesi hediye aldı sempatiksalakcinni
sağolsun valla..
resmini ekleyince eminim siz de beğeneceksiniz.
tırtıl şeklinde rengarenk.
haklısın canım ama doktorumda iri bebek (makrozomi) çok hoşumuza giden bir durum değildir dedi içim sıkıldı. Gerçi adamcağız uzun uzun bana korkmam gereken bişey olmadığını çok sıkı takip ettiğini asla şekerden şüphelenmediğini üstelik ilk haftalardan beri bebeğimin önde gittiğini bu nedenle endişelenmemem gerektiğini anlattı yeni bir durum olsa endişelenebilirmişim ama başından beri böyle olduğu için bu yapısal olduğunun kanıtıymış zaten 40. haftaya kadar beklemeyeceğimizi ima etti artık mayıs annesi olacağımda kesinleşti 32. ve 35. ve 37. hafta kontrolüm var bakalım 35 de herhalde belli olacak doğum şekli. Hayırlısıyla alalım kucağımıza şu sıpalarıda derin bir oh çekelim hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?