2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

özgecim biliyorum sen söyledin paket içeriğini ama özel sağlık sigortalılar içinde geçerlimi diye soracaktım bide metropolitanda bebeğin kontrolleride doğum paketinin içindeymiş sigorta şirketimle anlaşmaları varmış memorialdede o anlaşma varmı onu öğrenicem eğer varsa büyük ihtimal memorial olacak zaten

sağolasn güneşimmm...

ayh bu kocalar biz doğurduktan sonrada aynı kalırlarmı ki acep

kıyamam ahucum,özür:sinifsinif:

yok canıııım ne ozuru.sadece bazen gırıyorum topıge bı bakıyorum guzel guzel tatlı tarıflerı tarıf yoksa bıle ısmı var tatlının gecen muzlu pasta yazmıssınız hımmmm cokta severım ama maalesef yasak.3 ay sabredıcez artık yavrumuz ıcın napalım.ıns gebelık sekerıdır dıye dua edıyorum.annem seker hastası ben kıloluyum ondan oldu herhal.ayy amma dertlıymısım bende yaw.

haberin vardır bende ne stres yaşadım geçen gün şu şeker yüzünden...
diyete başladım
sonradan 100lük yaptırdımda cok şükür yokmuş

Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
3 ay dikkat edicez bebişlerimiz için

amin canım oyle valla napalım mecbur.senın 50 lık kac cıktıkı korktun.benım 205 cıkmıstı.

saol canım cevabın için oğlum olcakmış:)

Günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama şöle bir göz atayım dedim elhm canım gözün aydın :) sonunda şeker çıkmamış çok sevindim nasıl bir duygu en iyi ben anlarım :) Zeynepcim doktorun problem yok diyorsa hiç endişelenme maşallha kızına çok şirin olur tombiktombik zaten babasıda öle istiyordu gönlüne göre olmuş :) . Özge avizen süper kızına da maşallah çok şanslı ve bereketli :) tekrar tekrar maşallah

tamam o zaman ben bugün konuşayım oradakilerle..
olmazsa telefonunu veririm seni ararlar oki

sağol canımcım :asigim:

günaydınnn kıslar bu aradaaa...
yine pazartesi, yine işe geldik..

offf akşam olsa da gitsek sempatiksalakcinni

:çok üzgünüm:Günaydın Kızlar!!! Bugün kendimi iyi hissetmiyorum... Dün akşamdan içime bir sıkıntı girdi hala çıkmadı...
Umarım günün ilerleyen saatlerinde normale dönerim...
İyi haftalar olsun...

aaa olmaz öle şeyy..
bebişin var senin onu düşün onun hareketlerini hisset ve mutlu ol..
hihoyyyt

Günaydınn kızlar, nasılsınız bakalım?

Elh çok sevindim şekerinin düşük çıkmasına, gelsin pastalar, pideler oooh.

Özge Yağmurun avizesi harika, odasının son halinin fotoğrafını bekliyoruz.

Zeynep neden üzülüyorsun? Doktorun dediğini göz ardı etme, internette ağzı olan konuşuyor. Ayşe Naz gayet sağlıklı.

Şimdi de ben durumumu yazayım, bugün işler yoğun, pek takip edemicem.

Oğlum 864 gr olmuş, 33 cm uzunluğunda şu an. Elini yine başına yaslamış, düşünüyordu kuzum. Herhalde doğduktan sonra da uyurken bir eli hep başına yakın duracak diye düşünüyoruz babasıyla.

Şeker tahlili yapıldı, açlık 76, tokluk 117 çıktı. Kan tahlili yapıldı, hemoglobin ve eritrosit miktarı düşük çıktı, idrar tahlilinde de pH değeri yüksek çıktı. Ne demekse?
Bugün doktorumla konuşayım bari

Bir de büyük ihtimalle doğum Cerrahpaşa'da olacak. Doktorum kendisi doğuma girecek. Yoğun bakım gerekirse ya International yada Cerrahpaşa olacak dedi. Ben de Cerrahpaşa olsun dedim. İnşallah yoğun bakım gerekmez. Son anda herşey yolunda giderse belki yine Hizmet Hastanesine geçebilirim. Ama herkes Cerrahpaşa bu konuda çok ii diyor.

Şimdilik bu kadar canlarım, öpüyorum hepinizi. :1hug:

Meloşcum maaşallah bebişinee..

Sor bakalım dr. a ph yüksekliği ne demekmiş..
Cerrahpaşanın iyi oldugunu ben de duymuştum. Ama international da iyidir söyleyeyim.

Tamam odasının son halinin resmini çekerim..
Yatağı yan çevirdik, baş tarafı cama doğru, komodinlerin oldugu taraf duvara doğru oldu..
baş tarafıyla pencere arasında boşluk kaldı, odanın ortası açılsın diye kitaplıgı da oraya soktum.
gardrobunu da karşı duvara koydum. yani kapının tam karşısında dolabın yanı görünüyor.
sen odayı gördün gözünde canlanmıştır.

bu durumda pencerenin önü de boş kaldı, pencerenin karşısındaki duvar da.. iki yanda eşyaları

Son düzenleme:

Canım International'da doğum için 5000 TL kadar fark ödememiz gerekiyor, bir de Allah korusun yoğun bakın gerekirse totomuza kadar soyarlar bizi.

Yağmurun odası için çok ii düşünmüşsün şeker, emzirme koltuğu için de yer kalmış, süpper olmuştur ama yine de resim istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…