zeynep
memorial i başından beri söylemiştim süper diye..
paket içerigi se gayet başarılıdır, anlatmıştım yaa..
çocuk doktoru ben içerden de tavsiye isim alırım.
ayrıca dediğim gibi fark almadan suit oda ayarlayabilecek arkadaşım size..
düşünün iyice..
sağolun kızlar evet sponsor buldum valla çok şükür..
kızım pek kısmetli maaşallah..
ama sağolsun bizim çevre de bu konularda çok duyarlı..
çok şükür allaha, herşey için..
daha güzelleri, çok daha iyileri sizin olsun inşallah..
valla bugün gözlerim doldu zor tuttum kendimi
herşeyin tam bir tek sen eksiksin bebegim diye karnımı severken..
elh gozun aydın cnm ben de dedımstım sana ne kaybedrsn 100 luk yaptır dıyeee.. iikide yapotrmıssın ama dıkkt et yınede öskecımmm cok guzel avızen bayldm gulegule kullnn ınss.
buarda kocısım bugn bana kofte yaptı pılav yaptı afytle yedık kcoa elınden yemek yemek gusel oluyormusss:)
kıyamam ahucum,özür:sinifsinif:
tubicik cıktı mıbilmiyorumkismile
slm ben tubicik bilmiyorumkismile
inşallahhh ama nerdeeesağolasn güneşimmm...
ayh bu kocalar biz doğurduktan sonrada aynı kalırlarmı ki acep
yok canıııım ne ozuru.sadece bazen gırıyorum topıge bı bakıyorum guzel guzel tatlı tarıflerı tarıf yoksa bıle ısmı var tatlının gecen muzlu pasta yazmıssınız hımmmm cokta severım ama maalesef yasak.3 ay sabredıcez artık yavrumuz ıcın napalım.ıns gebelık sekerıdır dıye dua edıyorum.annem seker hastası ben kıloluyum ondan oldu herhal.ayy amma dertlıymısım bende yaw.
inşallahhh ama nerdeee
haberin vardır bende ne stres yaşadım geçen gün şu şeker yüzünden...
diyete başladım
sonradan 100lük yaptırdımda cok şükür yokmuş
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla
3 ay dikkat edicez bebişlerimiz için
yok ya niye degişsinlerki
hoşğeldin senaycım karnın erkenden çıkmaması iyi boşver daha sonra istesende durduramıcaksın şişmesini kaydirigubbakcemile3 ama 5 kilo aldım dedin nerene aldın kız o kiloları delikafadulden ama işin şakası bi yana normal canım benimde çıkmadı çıkmadı birden çıktı bende kafama takıypdum neden çıkmıyor diye merak etme bazılarının iç karnı geniş oluyormuş bebek ne kadar büyüsede hemen karnı çıkmayabiliyormuş bu arada cisnieti nedir bebişinin
tamam o zaman ben bugün konuşayım oradakilerle..özgecim biliyorum sen söyledin paket içeriğini ama özel sağlık sigortalılar içinde geçerlimi diye soracaktım bide metropolitanda bebeğin kontrolleride doğum paketinin içindeymiş sigorta şirketimle anlaşmaları varmış memorialdede o anlaşma varmı onu öğrenicem eğer varsa büyük ihtimal memorial olacak zaten
sağol canımcım :asigim:Günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama şöle bir göz atayım dedim elhm canım gözün aydın :) sonunda şeker çıkmamış çok sevindim nasıl bir duygu en iyi ben anlarım :) Zeynepcim doktorun problem yok diyorsa hiç endişelenme maşallha kızına çok şirin olur tombiktombik zaten babasıda öle istiyordu gönlüne göre olmuş :) . Özge avizen süper kızına da maşallah çok şanslı ve bereketli :) tekrar tekrar maşallah
aaa olmaz öle şeyy..:çok üzgünüm:Günaydın Kızlar!!! Bugün kendimi iyi hissetmiyorum... Dün akşamdan içime bir sıkıntı girdi hala çıkmadı...
Umarım günün ilerleyen saatlerinde normale dönerim...
İyi haftalar olsun...
Meloşcum maaşallah bebişinee..
Sor bakalım dr. a ph yüksekliği ne demekmiş..
Cerrahpaşanın iyi oldugunu ben de duymuştum. Ama international da iyidir söyleyeyim.
Tamam odasının son halinin resmini çekerim..
Yatağı yan çevirdik, baş tarafı cama doğru, komodinlerin oldugu taraf duvara doğru oldu..
baş tarafıyla pencere arasında boşlık kaldı, odanın ortası açılsın diye kitaplıgı da oraya soktum.
gardrobunu da karşı duvara koydum. yani kapının tam karşısında dolabın yanı görünüyor.
sen odayı gördün gözünde canlanmıştır.
bu durumda pemcerenin önü de boş kaldı, pencerenin karşısındaki duvar da.. iki yanda eşyaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?