aaa olmaz öle şeyy..
bebişin var senin onu düşün onun hareketlerini hisset ve mutlu ol..
hihoyyyt
Bu arada son 100 gün hihoyyyt
heyooo o zaman... gözünaydın Melmea...hihoyyythihoyyyt
Canım International'da doğum için 5000 TL kadar fark ödememiz gerekiyor, bir de Allah korusun yoğun bakın gerekirse totomuza kadar soyarlar bizi.
Yağmurun odası için çok ii düşünmüşsün şeker, emzirme koltuğu için de yer kalmış, süpper olmuştur ama yine de resim istiyoruz
Ya Özge doğru söylüyorsun da olmuyoo işte...
Ama bişeyi unuttum tabi çok ayıp valla...
Özge 98 mi olmuş, ne olmuş... Onu kutlayalım bugün, parti falan verelim...
Tickerın da resmi biraz korkutucu olmuş ama :roflol::roflol:
Hadi parti time :sm_cool::dance:hihoyyyt
Günaydınn kızlar, nasılsınız bakalım?
Elh çok sevindim şekerinin düşük çıkmasına, gelsin pastalar, pideler oooh.
Özge Yağmurun avizesi harika, odasının son halinin fotoğrafını bekliyoruz.
Zeynep neden üzülüyorsun? Doktorun dediğini göz ardı etme, internette ağzı olan konuşuyor. Ayşe Naz gayet sağlıklı.
Şimdi de ben durumumu yazayım, bugün işler yoğun, pek takip edemicem.
Oğlum 864 gr olmuş, 33 cm uzunluğunda şu an. Elini yine başına yaslamış, düşünüyordu kuzum. Herhalde doğduktan sonra da uyurken bir eli hep başına yakın duracak diye düşünüyoruz babasıyla.
Şeker tahlili yapıldı, açlık 76, tokluk 117 çıktı. Kan tahlili yapıldı, hemoglobin ve eritrosit miktarı düşük çıktı, idrar tahlilinde de pH değeri yüksek çıktı. Ne demekse?
Bugün doktorumla konuşayım bari
Bir de büyük ihtimalle doğum Cerrahpaşa'da olacak. Doktorum kendisi doğuma girecek. Yoğun bakım gerekirse ya International yada Cerrahpaşa olacak dedi. Ben de Cerrahpaşa olsun dedim. İnşallah yoğun bakım gerekmez. Son anda herşey yolunda giderse belki yine Hizmet Hastanesine geçebilirim. Ama herkes Cerrahpaşa bu konuda çok ii diyor.
Şimdilik bu kadar canlarım, öpüyorum hepinizi. :1hug:
daeee aklinialirimsmilegünaydın kıslar..
sağol canım haklısım kocam çok yürekten istemiş demekki:)Günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama şöle bir göz atayım dedim elhm canım gözün aydın :) sonunda şeker çıkmamış çok sevindim nasıl bir duygu en iyi ben anlarım :) Zeynepcim doktorun problem yok diyorsa hiç endişelenme maşallha kızına çok şirin olur tombiktombik zaten babasıda öle istiyordu gönlüne göre olmuş :) . Özge avizen süper kızına da maşallah çok şanslı ve bereketli :) tekrar tekrar maşallah
tamam o zaman ben bugün konuşayım oradakilerle..
olmazsa telefonunu veririm seni ararlar oki
Canım maşallah bebişine :) PH yüksek derken kaç çıktı belki bol su içmen gerekiyordur .
Günaydınn kızlar, nasılsınız bakalım?
Elh çok sevindim şekerinin düşük çıkmasına, gelsin pastalar, pideler oooh.
Özge Yağmurun avizesi harika, odasının son halinin fotoğrafını bekliyoruz.
Zeynep neden üzülüyorsun? Doktorun dediğini göz ardı etme, internette ağzı olan konuşuyor. Ayşe Naz gayet sağlıklı.
Şimdi de ben durumumu yazayım, bugün işler yoğun, pek takip edemicem.
Oğlum 864 gr olmuş, 33 cm uzunluğunda şu an. Elini yine başına yaslamış, düşünüyordu kuzum. Herhalde doğduktan sonra da uyurken bir eli hep başına yakın duracak diye düşünüyoruz babasıyla.
Şeker tahlili yapıldı, açlık 76, tokluk 117 çıktı. Kan tahlili yapıldı, hemoglobin ve eritrosit miktarı düşük çıktı, idrar tahlilinde de pH değeri yüksek çıktı. Ne demekse?
Bugün doktorumla konuşayım bari
Bir de büyük ihtimalle doğum Cerrahpaşa'da olacak. Doktorum kendisi doğuma girecek. Yoğun bakım gerekirse ya International yada Cerrahpaşa olacak dedi. Ben de Cerrahpaşa olsun dedim. İnşallah yoğun bakım gerekmez. Son anda herşey yolunda giderse belki yine Hizmet Hastanesine geçebilirim. Ama herkes Cerrahpaşa bu konuda çok ii diyor.
Şimdilik bu kadar canlarım, öpüyorum hepinizi. :1hug:
Günaydın daee
Daee bu arada sen Düzceyi yakalamışsın :)
daeee aklinialirimsmile
Sağol meloşum hastane probleminin çözülmesine çok çok sevindim bende cerrahpaşa yı düşünmüyor değilim esasında özellikle yoğumbakım gerekirse diye hafta sonu yoğunbakım fiyatlarını sordum ortalama 1.500 TL dedi çok korktum benimde aklımdan geçiyor Rıza beyle bu konuyu konuşayım birdahakine. aman aklımıza getirmeyelim şimdilik bunları allah esirgesin bebeklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah. Bu arada bebişine maaşallah
Üst sınır 8, benim de 8 çıktı. O sırada çok susamıştım, dediğin doğru sanırım
Şu su işine hem kendimiz hemde bebeklerimiz için çok dikkat etmeliyz sanırım en az günde 2 Lt diyorlar ben hiç su içemeyen biri olarak içmeye başladım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?