2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu arada hemşirenin dediğine göre doğumda olmam gereken kiloya şimdiden ulaşmışım. Tam tamına 15 kg almışım. Bundan sonra en azından yemeyi kes dedi.
Ama doktorum bu konuda hiçbir uyarı falan yapmadı. Hemşireye ne ola ki?

yemeyi kes ne demekmiş bee.
doktor bişi demiyorsa ona ne?

ben de 13 kg aldım toplamda bu arada sempatiksalakcinni
cuma tartılmıştım unuttum sölemeyi
hayırlısı olsun sempatiksalakcinni

kıslar bugün stellanın doğum günüymüş
ona sürpriz doğum günü partisi hazırlayalım mı sempatiksalakcinni

yemeyi kes ne demekmiş bee.
doktor bişi demiyorsa ona ne?
ben de 13 kg aldım toplamda bu arada sempatiksalakcinni
cuma tartılmıştım unuttum sölemeyi
hayırlısı olsun sempatiksalakcinni

Şu anda en güzel duygu zaten yemek yedikten sonraki doyma hissi, hakkaten de hemşire beni çekemiyor galiba sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ama bu şekilde gidersem sanırım 25 kg ile doğuma girecem, o zaman da yürüyen değil, yuvarlanan bir top olurum

evet da artık o doyma hissi bayağı bir geç geliyor sempatiksalakcinni

Kızlar biraz işim var, 1-2 saate dönerim herhalde... Hadi iyi sohbetler size şimdilik...

günaydın herkese anam geçmişi okuyum azcık dedim vazgeçtim bizim bugün görüş günümüz oğlumla çok heycanlıyım

sağol canım benim zemuszemus

kıslar ben cıkıyorum
evde bıraz ısım var onları yapıp bıraz ayaklarımı uzatcam gorusuruzz

ben toplamda 10 kilo aldım bana göre çok tabiki şişko hamile kaldım zaten hiç almadan bitiren insanlar var benim kilomda ama son 1 aydır hiç kilo almamışım doktor kendinden verdin demekki dedi bide kızmadı hiç normal bence sen çok kilo almadın gayet iyi deyince çok şaşrıdım ama gel bunu bide anneme anlat dün bana telefonda diyorki artık sen yemek yemesende olur meyve ye yoğurt ye süt falan iç boşver yemek yeme demezmi oldu dedim ben 2,5 ay fotosentez yaparım atık dedim. Görüyosunuz dimi kızlar allah bana bilmişte kayınvalide vermemiş annem yetiyor sağolsun

slm kızlaarrr ben geldim herkes iyidir umarım zor günler geçirdim annecim kalp ameliyatı oldu apar topar şimdi iyi allaha şükürler olsun iki haftadır kendimi bebeği unuttum valla allah birdaha göstermesin böyle ciddi rahatsızlıklar korkutuyo

:roflol::roflol::roflol:, annen bi alem Zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…