kaydirigubbakcemile3günaydın hsbsndabcdefghıijklmno.... sempatiksalakcinni
:gitme:kıslar ben cıkıyorum
evde bıraz ısım var onları yapıp bıraz ayaklarımı uzatcam gorusuruzz
amin canım oyle valla napalım mecbur.senın 50 lık kac cıktıkı korktun.benım 205 cıkmıstı.
Günaydın kızlar geçmişi tam okuyamadım ama şöle bir göz atayım dedim elhm canım gözün aydın :) sonunda şeker çıkmamış çok sevindim nasıl bir duygu en iyi ben anlarım :) Zeynepcim doktorun problem yok diyorsa hiç endişelenme maşallha kızına çok şirin olur tombiktombik zaten babasıda öle istiyordu gönlüne göre olmuş :) . Özge avizen süper kızına da maşallah çok şanslı ve bereketli :) tekrar tekrar maşallah
tişkür bebişlerimGünaydınn kızlar, nasılsınız bakalım?
Elh çok sevindim şekerinin düşük çıkmasına, gelsin pastalar, pideler oooh.
Özge Yağmurun avizesi harika, odasının son halinin fotoğrafını bekliyoruz.
Zeynep neden üzülüyorsun? Doktorun dediğini göz ardı etme, internette ağzı olan konuşuyor. Ayşe Naz gayet sağlıklı.
Şimdi de ben durumumu yazayım, bugün işler yoğun, pek takip edemicem.
Oğlum 864 gr olmuş, 33 cm uzunluğunda şu an. Elini yine başına yaslamış, düşünüyordu kuzum. Herhalde doğduktan sonra da uyurken bir eli hep başına yakın duracak diye düşünüyoruz babasıyla.
Şeker tahlili yapıldı, açlık 76, tokluk 117 çıktı. Kan tahlili yapıldı, hemoglobin ve eritrosit miktarı düşük çıktı, idrar tahlilinde de pH değeri yüksek çıktı. Ne demekse?
Bugün doktorumla konuşayım bari
Bir de büyük ihtimalle doğum Cerrahpaşa'da olacak. Doktorum kendisi doğuma girecek. Yoğun bakım gerekirse ya International yada Cerrahpaşa olacak dedi. Ben de Cerrahpaşa olsun dedim. ınşallah yoğun bakım gerekmez. Son anda herşey yolunda giderse belki yine Hizmet Hastanesine geçebilirim. Ama herkes Cerrahpaşa bu konuda çok ii diyor.
Şimdilik bu kadar canlarım, öpüyorum hepinizi. :1hug:
sağol canım evet sana o zaman da demiştim
kızım olursa koyabilirim diye
elif ve dila arasında kalmıştım oğlumla ortaklaşa karar verdik dila olsun diye
evet canım sağol kararımızı verdik oğlumda kabullendi baya
dün bazı şeyler aldık dilaya mı alıyosun dedi çok hoşuma gitti kabullenmesi
kızımın ismine hala karar veremedik bu arada.iki isim koyacağız biri deniz o kesin diğerine karar veremedim hayat yada dua sizce hangisi kızlar.dua ismi garipmi olur acaba
slm kızlar, umarım herkes iyidir.
başıma işler açtım bi suru, mutfagı yenılıyoruz, bir kaç odaya da bazı duvarlara kağıt kağlatıcaz. ama bunlarla ilgili hıç bir bılgım yok. ankastre 3 lu set alıcaz bır de mıkrodalga ankastre bunlarda marka önerebılecek var mı aranızda. bir de duvar kagıtları hakkında bilgi lazım bana. çok iş açtım başıma valla, butun mutfak fayans kaplıydı yıkılacak, yer fayansları da kırılacak, yenı mutfak takılacak boya olacak yer yenı taş kaplanacak. kaç gun surer acaba bu işler?
günaydın bebişimm nasılsınnn bakalımmm naptn haftasonuu
esmercım cıcılerıne bayıldım yafs hele o fırfırlı donlr bır harıkaaa
ısmıde cok hoş :)
canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi annecinna.s.slm kızlaarrr ben geldim herkes iyidir umarım zor günler geçirdim annecim kalp ameliyatı oldu apar topar şimdi iyi allaha şükürler olsun iki haftadır kendimi bebeği unuttum valla allah birdaha göstermesin böyle ciddi rahatsızlıklar korkutuyo
özge ayaklarım çok ağrıdı benim de belim de ara ara..uzun süre ayakta kalıp iş yapmaktan sanırım.ama neyseki simdi iyiyim canım..
dae ev bulabildimi ? geçmişi okumadım hiçbişiideen haberim yok vallaa
of of offfslm kızlar, umarım herkes iyidir.
başıma işler açtım bi suru, mutfagı yenılıyoruz, bir kaç odaya da bazı duvarlara kağıt kağlatıcaz. ama bunlarla ilgili hıç bir bılgım yok. ankastre 3 lu set alıcaz bır de mıkrodalga ankastre bunlarda marka önerebılecek var mı aranızda. bir de duvar kagıtları hakkında bilgi lazım bana. çok iş açtım başıma valla, butun mutfak fayans kaplıydı yıkılacak, yer fayansları da kırılacak, yenı mutfak takılacak boya olacak yer yenı taş kaplanacak. kaç gun surer acaba bu işler?
günaydın bebişimm nasılsınnn bakalımmm naptn haftasonuu
esmercım cıcılerıne bayıldım yafs hele o fırfırlı donlr bır harıkaaa
ısmıde cok hoş :)
ben geldim....beni özlediniz mi bakiiiimm...
sevracım geçmiş olsun canım umarım simdi iyidir
kızlar gerçi diğer formada yazdım ama burda da yazayım dedim
cumartesi şeker yüklemem yapıldı açlık kan şekeri 77 yüklemeden sonra 128 çıktı
,çok şükür sorun yok dedi dr.
kızım da 1.250 gr olmuş teyzeleri hepinizi öpüyor dila hanım
bide cicilerimizi nihayet ekledim bakarsınız artıkın
Canım Allah kolaylık versin, bence Bosch'tan yada Siemens'ten şaşma. Sen komple tadilata kalkışmışsın, nerden baksan 1 ay sürer. Yardım edecek insanın vardır inşallah. Sen kendini pek yorma
dua benim ihtimallerimden biriydi
bence dua deniz süper sevram
İİ tatlım evdeydim MErsin den misafirlerim vardı
Belim kopuyo bugunnn ağrıdan -tatlicadiarzu-
Sen naptın ?
dua benim ihtimallerimden biriydi
bence dua deniz süper sevram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?