2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepiniz sağolun canlarım benim ben de sizi çok özledim internet bağlanmadı hala bu haftaiçi bağlanır sanırım herhalde..
yerleştik annem iyileşti ve işin çoğunu gene o yaptı kayınvalidem de arada gelip sunu söyle yapalım bunu böyle yapalım deyip 2 tabak actı koydu gene kactı gitti böyle geçti 2 gün işte yerleştik ve çok rahatladım bittiğine..
özge ayaklarım çok ağrıdı benim de belim de ara ara..uzun süre ayakta kalıp iş yapmaktan sanırım.ama neyseki simdi iyiyim canım..
evt varmı önemli gelişmeler haberler herkes iyidir umarım forumda..
dae ev bulabildimi ? geçmişi okumadım hiçbişiideen haberim yok vallaa

kızımın ismine hala karar veremedik bu arada.iki isim koyacağız biri deniz o kesin diğerine karar veremedim hayat yada dua sizce hangisi kızlar.dua ismi garipmi olur acaba

slm kızlar, umarım herkes iyidir.

başıma işler açtım bi suru, mutfagı yenılıyoruz, bir kaç odaya da bazı duvarlara kağıt kağlatıcaz. ama bunlarla ilgili hıç bir bılgım yok. ankastre 3 lu set alıcaz bır de mıkrodalga ankastre bunlarda marka önerebılecek var mı aranızda. bir de duvar kagıtları hakkında bilgi lazım bana. çok iş açtım başıma valla, butun mutfak fayans kaplıydı yıkılacak, yer fayansları da kırılacak, yenı mutfak takılacak boya olacak yer yenı taş kaplanacak. kaç gun surer acaba bu işler?

günaydın yawru kuşlarım
koca işe geç gitti bende geç kaldım

amin canım oyle valla napalım mecbur.senın 50 lık kac cıktıkı korktun.benım 205 cıkmıstı.

aclık 93
tokluk 254 cıktı ama hatalı olduğu anlaşıldı
sonra bi daha yapıldı
aclık90 kusur
tokluk161

100grlıkta değerler normal çıktı kuşum

tişkür bebişlerim

Son düzenleyen: Moderatör:

çok güzel canım dila ismi..

kızımın ismine hala karar veremedik bu arada.iki isim koyacağız biri deniz o kesin diğerine karar veremedim hayat yada dua sizce hangisi kızlar.dua ismi garipmi olur acaba

dua benim ihtimallerimden biriydi
bence dua deniz süper sevram

Canım Allah kolaylık versin, bence Bosch'tan yada Siemens'ten şaşma. Sen komple tadilata kalkışmışsın, nerden baksan 1 ay sürer. Yardım edecek insanın vardır inşallah. Sen kendini pek yorma

günaydın bebişimm nasılsınnn bakalımmm naptn haftasonuu

esmercım cıcılerıne bayıldım yafs hele o fırfırlı donlr bır harıkaaa
ısmıde cok hoş :)

sağol tatlım o donlara bende bayılmıştım tutamadım kendimi 4 renk birden aldım

canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi annecinna.s.

Valla ayaklar çok fena..
ben de dün ikea bauhaus gezerken ayaklarım nasıl acıdı
ikide bir oturdum burdugum yere dinlendim.
iyi valla yerleşmene çok sevindim
büyük bir yük kalktı üstünnden rahatsın şimdi

of of offf
ayy ben hamile hamile hiç kaldıramam öyle şeyler sanırım
Allah sabır versin canım

İİ tatlım evdeydim MErsin den misafirlerim vardı
Belim kopuyo bugunnn ağrıdan -tatlicadiarzu-
Sen naptın ?

günaydın bebişimm nasılsınnn bakalımmm naptn haftasonuu

esmercım cıcılerıne bayıldım yafs hele o fırfırlı donlr bır harıkaaa
ısmıde cok hoş :)

ben geldim....beni özlediniz mi bakiiiimm...
sevracım geçmiş olsun canım umarım simdi iyidir

hoşgeldin canımm

uhhhh maşallahhh dila hanımaaaaaa

Canım Allah kolaylık versin, bence Bosch'tan yada Siemens'ten şaşma. Sen komple tadilata kalkışmışsın, nerden baksan 1 ay sürer. Yardım edecek insanın vardır inşallah. Sen kendini pek yorma

canım annem ve tyzem gelecek, ben elımı surmeyecegım ama yıne de kafam bi dunya.. bızde bosh dıye duyduk sagdan soldan umarım ıyı bır fıyata buluruz.sagol canım

İİ tatlım evdeydim MErsin den misafirlerim vardı
Belim kopuyo bugunnn ağrıdan -tatlicadiarzu-
Sen naptın ?

valla cnm bende gezme misafir karsk gecrdım haftasonunu bende yoruldum vallahaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…