sağol canım hepizin melekleri isimleriyle yaşasınlar inşallahçok güzel canım dila ismi..
slm kızlar, umarım herkes iyidir.
başıma işler açtım bi suru, mutfagı yenılıyoruz, bir kaç odaya da bazı duvarlara kağıt kağlatıcaz. ama bunlarla ilgili hıç bir bılgım yok. ankastre 3 lu set alıcaz bır de mıkrodalga ankastre bunlarda marka önerebılecek var mı aranızda. bir de duvar kagıtları hakkında bilgi lazım bana. çok iş açtım başıma valla, butun mutfak fayans kaplıydı yıkılacak, yer fayansları da kırılacak, yenı mutfak takılacak boya olacak yer yenı taş kaplanacak. kaç gun surer acaba bu işler?
bebişim hoşgeldingünaydın kızlar ben geldim
slm kızlar, umarım herkes iyidir.
başıma işler açtım bi suru, mutfagı yenılıyoruz, bir kaç odaya da bazı duvarlara kağıt kağlatıcaz. ama bunlarla ilgili hıç bir bılgım yok. ankastre 3 lu set alıcaz bır de mıkrodalga ankastre bunlarda marka önerebılecek var mı aranızda. bir de duvar kagıtları hakkında bilgi lazım bana. çok iş açtım başıma valla, butun mutfak fayans kaplıydı yıkılacak, yer fayansları da kırılacak, yenı mutfak takılacak boya olacak yer yenı taş kaplanacak. kaç gun surer acaba bu işler?
günaydın kızlar ben geldim
canım annem ve tyzem gelecek, ben elımı surmeyecegım ama yıne de kafam bi dunya.. bızde bosh dıye duyduk sagdan soldan umarım ıyı bır fıyata buluruz.sagol canım
slm kızlaarrr ben geldim herkes iyidir umarım zor günler geçirdim annecim kalp ameliyatı oldu apar topar şimdi iyi allaha şükürler olsun iki haftadır kendimi bebeği unuttum valla allah birdaha göstermesin böyle ciddi rahatsızlıklar korkutuyo
dua die isimmi olurmuş demesler dimi bilmiyorumkismile
elhimmm hoşgeldiinnn...
canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi annecinna.s.
ay halt yesin o diyenner(kk da başka bi topikte bi ark kızına dua ismini koymuş hatta )
benim elifzel'ime demediklerini bırakmadılar
hemde en yakınlarım dahil
ummmruma bile gitmedi
hatta babam turkcell diyo
banane,banane....
hoşbuldum yıurum
elhimmm hoşgeldiinnn...
sevraa dua ismi güzel çok değişikmiş ama ağır bir isim gibi sanki yaa, ağır gelmesin bebişe bilmiyorumkismile
öle derler ya bilmiyorumkismile
Sevra çok geçmiş olsun canım!!! a.s.
nası yani ağır nası oluyoki bilmiyorumkismile
günaydınnnn
bebişim hoşgeldin
nerdesin yine sen ne zamandır :mymeka:
ay halt yesin o diyenner(kk da başka bi topikte bi ark kızına dua ismini koymuş hatta )
ummmruma bile gitmedi
banane,banane....
hoşbuldum yıurum
baban turkcell mi diyo bilmiyorumkismile
hoşgeldin kızzzz gözükmüyosun
Hoşgeldin kayıp bebişgünaydın kızlar ben geldim
Turkcell mi :roflol::roflol::roflol:
ummmruma bile gitmedi
banane,banane....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?