günaydın dedik naaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bilmiyorumkismile
geçmiş olsun tatlım
sorma ya bende de var ama benimki belden ziyade popo ağrısı
biraz fazla otursam yada fazla ayakata kalsam ölüyorum ağrıdan
2,5 ay kaldı dayanıcaz artıkın
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sağol canım oda bende hızla büyüyoruz valla
geçmiş olsun tatlım
sorma ya bende de var ama benimki belden ziyade popo ağrısı
biraz fazla otursam yada fazla ayakata kalsam ölüyorum ağrıdan
2,5 ay kaldı dayanıcaz artıkın
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sağol canım oda bende hızla büyüyoruz valla
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn derken !!!!:roflol::roflol::roflol:
günaydın kzzzzzzgünaydın dedik naaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bilmiyorumkismile
selam tatlım boşver geçmişi dal konuya ben öyle yapıyorum artıkslm kızlar bır kac gündür hıc ugrayamadım özlemısım valla..
dün öldüm zaten haftalık temızlıgımı yaptım yorgunlugu anlamamısım banyodan sonra
bır kalca agrısı tuttu aksam bı yattım 10 sabah 9 kalktım .. sımdı ıkı günlük gecmısı nasıl okucam ben ohaoldumsmile
haydaaaabana kalsa 4-5 tanede isim koyim isterim kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
ay şimdi ben de altıma işicem gülmekten :roflol:
amaan benimki de almina ya takmış durumda..elhamraaaaa elifzel çok güzel bir isim canım sen sıkma canını.
Bu arada dün gece eşimde başka bir isim mi düşünsek demez mi sinir oladum sanki ben koydum ismini adama bin tane seçenek verdik hiçbirini beğenmedi Ayşe Naz koydu üstelik ben çok beğendim bu ismi şimdi kalkmış değiştirsekmi diyor benimde kafamı karıştırdı. Neden değiştirelim dedim daha güçlü bir isimmi koysak dedi. Daha güçlü isimden kastın ne dedim cevap veremedi delitti beni
allah canını almasın lokmama boğazımda kaldı gümlekten ben hergün kaçırıyorum
resmen mesaneme tekme atıyor kerata tüh tüh bari evde kaçırsaydı
benim eşim dalga geçiyor bebişe bez aldık sana almayı unuttum diye maskara oluyoruz işte bilmiyorumkismile
dinlemiyom valla kimseyi zeynepelhamraaaaa elifzel çok güzel bir isim canım sen sıkma canını.
Bu arada dün gece eşimde başka bir isim mi düşünsek demez mi sinir oladum sanki ben koydum ismini adama bin tane seçenek verdik hiçbirini beğenmedi Ayşe Naz koydu üstelik ben çok beğendim bu ismi şimdi kalkmış değiştirsekmi diyor benimde kafamı karıştırdı. Neden değiştirelim dedim daha güçlü bir isimmi koysak dedi. Daha güçlü isimden kastın ne dedim cevap veremedi delitti beni
elhamraaaaa elifzel çok güzel bir isim canım sen sıkma canını.
a.s.naber datlum
Günaydın kızlar
:roflol: ay kızlar yazık gülmeyelim gerçekten son aylarda başımıza gelecek bunlar
ben doktor kontrolündeyken ( o zaman hamile değildim) karnı burnunda bi hatun kapıyı çaldı
doktor hanım geçenlerde iç çamaşırım baya ıslandı dedi kortum suyum mu geldi acaba diye
acaba o gelen su mudur yoksa altıma mı kaçırmışımdır diyor
doktorda su olsa devamı gelirdi altınıza kaçırmışsınızdır dedi
ayy anlayamayacağız bile kaçırıp kaçırmadığımız çok rezil :roflol:
Günaydın kızlar
:roflol: ay kızlar yazık gülmeyelim gerçekten son aylarda başımıza gelecek bunlar
ben doktor kontrolündeyken ( o zaman hamile değildim) karnı burnunda bi hatun kapıyı çaldı
doktor hanım geçenlerde iç çamaşırım baya ıslandı dedi kortum suyum mu geldi acaba diye
acaba o gelen su mudur yoksa altıma mı kaçırmışımdır diyor
doktorda su olsa devamı gelirdi altınıza kaçırmışsınızdır dedi
ayy anlayamayacağız bile kaçırıp kaçırmadığımız çok rezil :roflol:
amaan benimki de almina ya takmış durumda..
hala arada almina mı koysaydık, anlamı kuvvetli, eski kadın savaşçı fln demekmiş diyo.
susturuyorum
kıss uyumaktan şiştim valla sorma:roflol:
bide buqün arkadaşıma oturmaya da qidicem
archi duymasın :kedi: sempatiksalakcinni
yarım saat sonra falan çıkıp hazırlancam sositososito
napıosun nasılsın?
iyi canım annem rahatsız iki haftadır geçen hafta kalp ameliyatı geçirdi ona çok üzüldüm endişelendim ama şimdi iyi allaha şükür bebişe geçen hafta baktırcaktım ama gidemedim dr randevusuna bu hafta giderim inşallah annecim bi çıksında hastaneden hayırlısıyla
aynen benide bıraksalar bebeğe bikaç isim koymak isterim
ama hanqisiyle seslenecezkaydirigubbakcemile3
bnim oğluşada 2 isim koyduk bizopuyorumnanaktan
yaaaa özgenin uydurması valla
işemedim ben tükkanda bilmiyorumkismile
yaaaa özgenin uydurması valla
işemedim ben tükkanda bilmiyorumkismile
ıyyy resmen çiş gibi
sakın değiştirmeyin ha yağmuru asıl ben yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?