iyi canım annem rahatsız iki haftadır geçen hafta kalp ameliyatı geçirdi ona çok üzüldüm endişelendim ama şimdi iyi allaha şükür bebişe geçen hafta baktırcaktım ama gidemedim dr randevusuna bu hafta giderim inşallah annecim bi çıksında hastaneden hayırlısıyla
özgeeeee
yolucam yoluklarını mannak:roflol:
yaaaa özgenin uydurması valla
işemedim ben tükkanda bilmiyorumkismile
ıyyy resmen çiş gibi
sakın değiştirmeyin ha yağmuru asıl ben yanarım
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin:Saruboceq:
of of offf
ayy ben hamile hamile hiç kaldıramam öyle şeyler sanırım
Allah sabır versin canım
canımya allah kolaylıklar versin fazla yorma kendini
mümkünse bir yardımcı filan tut temizlik esnasında
marka konusunda pek fikrim yok ama bosch ürünleri iyidir sanırım
bende izine ayrılınca yapıcam badana filan offfff offf düşünmesi bile yordu şimdiden
Canım benım ya hayırlısı olsun.Çok iş çıkartmışın başına.sonu guzel olsun ınş.Ama dıkkat etde yorulma canım ya.herşey gonlune gore olsun inş.
canım bencede bosh yada siemens zaten ikiside aynı fabrikadan çıkıyor sadece isimleri farklı ama fiyatlarının çok uygun olduğu söylenemez sanırım bu arada iyi cesaret valla ben daha evi boyatmayı göze alamadın sen tadilata girdin kolay gelsin şekerim
evet elhamram utanma yaaama bende duydum sen anlatırken bilmiyorumkismile
hepimiz hamileyiz çekinme kimseden boşver :teselli:
allah canını almasın lokmama boğazımda kaldı gümlekten ben hergün kaçırıyorum
resmen mesaneme tekme atıyor kerata tüh tüh bari evde kaçırsaydı
benim eşim dalga geçiyor bebişe bez aldık sana almayı unuttum diye maskara oluyoruz işte bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar
:roflol: ay kızlar yazık gülmeyelim gerçekten son aylarda başımıza gelecek bunlar
ben doktor kontrolündeyken ( o zaman hamile değildim) karnı burnunda bi hatun kapıyı çaldı
doktor hanım geçenlerde iç çamaşırım baya ıslandı dedi kortum suyum mu geldi acaba diye
acaba o gelen su mudur yoksa altıma mı kaçırmışımdır diyor
doktorda su olsa devamı gelirdi altınıza kaçırmışsınızdır dedi
ayy anlayamayacağız bile kaçırıp kaçırmadığımız çok rezil :roflol:
amaan benimki de almina ya takmış durumda..
hala arada almina mı koysaydık, anlamı kuvvetli, eski kadın savaşçı fln demekmiş diyo.
susturuyorum
anacım lafı yapıştırmayı bilmiyonuz hee nedesydun ben güçlü isim biliyom zeyna olsun deseydin ya ayşe naz çok cici bir isim şaşma bence siz bulmuşunuz değiştiriyornuz benim oğluşumun ismi bebiş02 kaldı bulamadık dahabilmiyorumkismile
utanıyo utanıyo boşver sen ses etmekarar verin çişini yaptınmı donuna yapmadın mısempatiksalakcinni
sağol canım doktor verdi magnezyum aldımda bide içe bilsem2,5 ay ne haycan verici bir rakam demi
eğer uyuşma ağrı varsa magnezyum eksekliği vardır
ya da kalsyum magnez dengesizliği doktoruna sor
benim ellerim bacaklarım uyuşuyor magnez yazdı ama daha alamadım eşcağızım alacak
geçmiş olsun bu arada
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileBiz de aynen sizin gibi... :) kaydirigubbakcemile3
kız sen kesin ya gittiğin yerlerin birinde ya yolda ya da arabada filan doğuracan demedi demekıss uyumaktan şiştim valla sorma:roflol:
bide buqün arkadaşıma oturmaya da qidicem
archi duymasın :kedi: sempatiksalakcinni
yarım saat sonra falan çıkıp hazırlancam sositososito
napıosun nasılsın?
:roflol::roflol::roflol:anacım lafı yapıştırmayı bilmiyonuz hee nedesydun ben güçlü isim biliyom zeyna olsun deseydin ya ayşe naz çok cici bir isim şaşma bence siz bulmuşunuz değiştiriyornuz benim oğluşumun ismi bebiş02 kaldı bulamadık dahabilmiyorumkismile
sevram geçmiş olsun kuşum yeni okudumbilmiyorumkismile
çok qeçmiş olsun bitanem Allah şifa versin..
:Saruboceq:
ben senin yerinede qezerim anacım sen dert edinmesempatiksalakcinniOh oh!!!!Ne yapayım işte... Bizim de uykumuz var, uyukluyoruz... Gezmeye falan da gidemiyoruz... Neyse ki haftasonu gezdim biraz... Neyse artık bizim yerimize sen gez!!!sırnaşık şeysırnaşık şey
sizde iyisiniz valla, biz 1 taneyi zor bulduk
O ne özge yaa, Fiat Almina
:roflol::roflol::roflol:
biraz daha devam ederseniz asıl benim altım ıslancek. :kedi:
ama bende duydum sen anlatırken bilmiyorumkismile
hepimiz hamileyiz çekinme kimseden boşver :teselli:
karar verin çişini yaptınmı donuna yapmadın mısempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen niye yanarsın nan bilmiyorumkismile
daemon nerede
mühendis yok
tatlı cadı da yok
evet elhamram utanma yaa
bebiş02 den mi utanıyon aşkolsunn bilmiyorumkismile
utanıyo utanıyo boşver sen ses etme
ahaha
evet fiat almina sempatiksalakcinni
merhaba canım hoşgeldinmerhabalar..
kolaygelsinkızlar bebim işler patladı yine arada bakarım öpüyorum sizi
ahaha
evet fiat almina sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?