kız sen kesin ya gittiğin yerlerin birinde ya yolda ya da arabada filan doğuracan demedi deme
şitella çok pis intikam alırım habilmiyorumkismile
ya yapmadım diyom
yapsam sölemezmiyim beni bilmiyonuzmu
yarın annarsın yıurum bilmiyorumkismile
dövücem bakalsanaalsanasmile
Günaydın Stella, doğum günün kutlu olsun, bebişinle eşinle ve sevdiklerinle mutlu bir ömür seninle olsun a.s.
utanıyo utanıyo boşver sen ses etme
şitella çok pis intikam alırım habilmiyorumkismile
Ya kızlar!!!
Bizim oğlanın da hala adı yok...
Ben Ege demiştim, ama geçen akşam rüyamda gördüm, velet diyo ki Ege ne saçma bir isim. Ben de diyorum ki çok biliyorsun sen... Daha doğmadan adamdaki ukalalığa bak ya... Çok güldüm...:roflol::roflol::roflol: Ama babamızın hoşuna gitti sanırım, Ona da gıcık oldum.. Bi isim bulalım artık, doğacak çocuk nerdeyse...sempatiksalakcinni
Ya kızlar!!!
Ben Ege demiştim, ama geçen akşam rüyamda gördüm, velet diyo ki Ege ne saçma bir isim. Ben de diyorum ki çok biliyorsun sen... Daha doğmadan adamdaki ukalalığa bak ya... Çok güldüm...:roflol::roflol::roflol: Ama babamızın hoşuna gitti sanırım, Ona da gıcık oldum.. Bi isim bulalım artık, doğacak çocuk nerdeyse...sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam tamam gel kuşumm :1hug:
heee o bakımdan mı yanarsııığğnn bilmiyorumkismile
ay çatlicem bilmiyorumkismile
hee değiştiriim ben benim kızın ismini yaa
aklinialirimsmile
vazgeçtim yağmurdan aklinialirimsmile
Ya kızlar!!!
bilmiyorumkismile
baaaani
değiştiiirrr
ölece kullanmak zorunda kalırsın yıurum nnnnhahahah :roflol:
ben aldım bilmiyorumkismilebebek çantası alan var mı
amaan benimki de almina ya takmış durumda..
hala arada almina mı koysaydık, anlamı kuvvetli, eski kadın savaşçı fln demekmiş diyo.
susturuyorum
bebek çantası alan var mı
Ya kızlar!!!
neyi deldinnn aklinialirimsmileBen deldimmmmmmm
yok kuzum değiştirmem.. :1hug:yağmur bence cok daha güzel..sakın değiştirmee...
ben aldım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?