2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim arkadaşım olsa rahat olurumda canım, eşimin iş arkadaşı
kendi teklif etmiş pompamı vereyim diye ama
çok samimi olmadığımız için ayıp olur gibime geliyor
ama haklısın az buz parada değil, isterse geri veririz zaten

o taşlar satılıyor zaten pazarda, ütü ile yapışıyor hatta. al bir body yapıştır nasıl istersen üzerine.

Yok canım, ben daha değişik bir hastane çıkışı arıyorum. Şöyle kulakları falan olsun mesela

o taşlar satılıyor zaten pazarda, ütü ile yapışıyor hatta. al bir body yapıştır nasıl istersen üzerine.

Yok canım, ben daha değişik bir hastane çıkışı arıyorum. Şöyle kulakları falan olsun mesela yada çok sadec beyaz yada krem rengi bakıcam son çare.

ay aman allah korusun kıs ağzından yel alsın..
sen nerelerdesinnn
ay ne bileyim özgecim icime dogdu birden birisi erken dogum yapacak diye.Allah korusunda.yengec burcuyum hemen hissettiklerim cikar.Allah herkesi gününde dogurmayi nasip etsin.canim birkac gündür esim izinliydi,gündüzleri pek giremedim,esimde hazir evdeyken yarim kalan isler vardi onlari hallettik.biraz gece girebildim buraya,herkes tosur tosur uyurken ben topikde fink atiyordumalkisalkisalkis

ben ştellanın doğum günüsünü sabahın köründe başka yerde kutladım aklinialirimsmile

stella doum gunun kutlu olsun cnmmm nice nice gusl yıllra bebıkınle ve eşinle brlkteeeeeeeeeeee

evt canim bende takmam,bende alicam kirmizi tactan,ayni benim begendigimde öyle,yanda kurdela sekli var.biraz daha zaman gecsinde cantami hazirlarken tacimida alir koyarim icine.

benimde bildigim kirmizida giyilir,albasmasin diye.bende öyle yapicam.bayanssulusmile

Sabah kimse görmedi mesajı mı sanırım sizce nasıl bu yatak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…