Stella madem arkadaşın verecek, sen de ihtiyacın bitene kadar kullanırsın. Hem arkadaşın düşünmüyormuş, düşünse bile hamile kalıp, doğurana kadar sen sütten kesersin bebişi. Bence o parayla başka bir ihtiyacını karşıla, ben de başkasından alıcam pompayı. Ağızlıklarını değiştirecem
stellacım doğumgünüsün kutlu olsun. Beril'le ve eşinle nice mutlu, sağlıklı yıllar geçir emiiiii a.s.
o taşlar satılıyor zaten pazarda, ütü ile yapışıyor hatta. al bir body yapıştır nasıl istersen üzerine.
yok bana cevap verdi meloş.
çekil aradan adana sempatiksalakcinni
Ay pardon kuşuuum, archinin yazısını alıntı yapıcaktım yanlış oldu
canım benim kocaman bir amin diyorum opuyorumnanaktan
o taşlar satılıyor zaten pazarda, ütü ile yapışıyor hatta. al bir body yapıştır nasıl istersen üzerine.
:roflol:Ay pardon kuşuuum, archinin yazısını alıntı yapıcaktım yanlış oldu
yazılarımı izinsiz alıntıladınız
bu ücrete tabi biliyonuz dimi
iiiiki doooodun şitellaaaa:teytey:
ay ne bileyim özgecim icime dogdu birden birisi erken dogum yapacak diye.Allah korusunda.yengec burcuyum hemen hissettiklerim cikar.Allah herkesi gününde dogurmayi nasip etsin.canim birkac gündür esim izinliydi,gündüzleri pek giremedim,esimde hazir evdeyken yarim kalan isler vardi onlari hallettik.biraz gece girebildim buraya,herkes tosur tosur uyurken ben topikde fink atiyordumalkisalkisalkisay aman allah korusun kıs ağzından yel alsın..
sen nerelerdesinnn
ben geldim kuzumu gördüm geldim 713 gr olmuş ama boyu kısamı sanki ya FL değeri 400mm
evt canim bende takmam,bende alicam kirmizi tactan,ayni benim begendigimde öyle,yanda kurdela sekli var.biraz daha zaman gecsinde cantami hazirlarken tacimida alir koyarim icine.heh evet o yaa tamam aynen
al basmasın diye..
ben de kurdele yerine taç diyorum
artık pek kurdele bağlanmıyor taş takılıyor..
bana kaynanam almış bile
incecik, tepede yana doğru bi kurdelesi var üstünde..
incecik bir taç böle
çok begendim.
benimde bildigim kirmizida giyilir,albasmasin diye.bende öyle yapicam.bayanssulusmileannem dedı kı böyle açık pembe açık mavi yada krem beyaz gıbı temız renkler kullanılırmış, ama ben kırmızı begendıgım gecelıgı alıcam kafaya koydum. kırmızı kurdale takarım başıma kırmızı ruj surerım ne guzel olurum. banane alıcam.. begenmeyen bakmasın bana.
ay hakikaten eyvahedigeldismile
ayy meloş bu bebek çok korkunç ama :roflol:
hahhaahahahhaayy meloş bu bebek çok korkunç ama :roflol:
hahhaahahahha
harbiden bebege bak hee
chucky nin karısına benziyo :roflol:
Hafta sonu park yataklara baktım baby max ( kraftın yan ürünüymüş ) diye bir markanın yatağına baktık aslında hiçte fena değildi 170 TL ye kadar indiler ama daha da inebilir gibi geliyor bana başka ürünler alırsak sizce nasıl
Model bu:
Renk olarakta bu daha çok hoşumuza gitti
Özellikleri de:
Işık, müzik ve titreşim özelliği
Alt açma ünitesi
Oyuncak ve cibinlik ilaveli tente
Büyük yan cep
Sallama çubukları takıldığında beşik gibi sallanabilir
İstendiğinde kilitlenebilen 2 tekerleği ile kolay hareket ettirilir.
Kolay katlanır; az yer kaplar.
Katlandığında özel çantası içinde rahat taşınır.
Açık iken boyutları: 75 x 115 x 73 cm
dogum günün kutlu olsun stellacim.ailenle birlikte nice mutlu senelere insaallah
canım benim kocaman bir amin diyorum opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:hahhaahahahha
harbiden bebege bak hee
chucky nin karısına benziyo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?