2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgecim bende soracaktim bunu,o senin tac dedigin kirmizi kurdeladir büyük ihtimal.dogurduktan sonra saca kurdela baglanir,al basmasin diye.karabasan olayi yani.ben kurdela baglamayacagimda kirmizi tac takarim,kirmizi gecelikle uyum saglar artik.:CüvCüv:

yarın içini özge fotosunu çekip koyarbilmiyorumkismile

kız için cokmu koyu tek derdim o guneşim

bilmiyorumkismile

hayır hayatım zaten ya sen ya kocan tasıyacak onu oyuzden sade olması daha ıyı hem her kıyafetıne uyarrr tek sorun renkse takma bence zatn bıcok seyn renklıı soncta bebege aıt olan hadı alıyormuyuz

daha geçmedimi sıkıntın neden kısss acaba işlermi youn yoksa

heh evet o yaa tamam aynen
al basmasın diye..
ben de kurdele yerine taç diyorum
artık pek kurdele bağlanmıyor taş takılıyor..
bana kaynanam almış bile
incecik, tepede yana doğru bi kurdelesi var üstünde..
incecik bir taç böle
çok begendim.

efet öskecım bende kırmızı bılıyorum lohusalara karabasnmı ne ondn olurlarmıs korkutlmasınlr dıyeee
bende krem renk gecelık bulsm dıyorm kararszm kırmızyla uysn sırf kırmızıda olsak gusel olrdaa kararsızmmm bndee

ay kıs valla tüm logusalar kırmızı takıyor diye biliyorum ben
ama dediğim gibi yanlış da olabilir bilmiyorumkismile
yorum yapsanıza nann

evet canım tüm lohusalar kırmızı takar, bebeğin cinsiyetiyle alakalı değil

annem dedı kı böyle açık pembe açık mavi yada krem beyaz gıbı temız renkler kullanılırmış, ama ben kırmızı begendıgım gecelıgı alıcam kafaya koydum. kırmızı kurdale takarım başıma kırmızı ruj surerım ne guzel olurum. banane alıcam.. begenmeyen bakmasın bana.

çrş günü kemeraltına bakıcam çokçok iyi bi ihtimal cıkmazsa(ki sanmam)
alıcam kıs bunu

Hakikaten yaa, millet bu paraya 15-20 parçalı takım satıyor. Bir de çok albenili bişey değil

Son düzenleme:
ayy ne oldu ya... sayfaya ulaşılamıyo deminden beri... Bir tek bana mı oldu acaba...bilmiyorumkismile

Hakikaten yaa, millet bu paraya 15-20 parçalı takım satıyor. Bir de çok albenili bişey değil

o taşlar satılıyor zaten pazarda, ütü ile yapışıyor hatta. al bir body yapıştır nasıl istersen üzerine.

Stella madem arkadaşın verecek, sen de ihtiyacın bitene kadar kullanırsın. Hem arkadaşın düşünmüyormuş, düşünse bile hamile kalıp, doğurana kadar sen sütten kesersin bebişi. Bence o parayla başka bir ihtiyacını karşıla, ben de başkasından alıcam pompayı. Ağızlıklarını değiştirecem

stellacım doğumgünüsün kutlu olsun. Beril'le ve eşinle nice mutlu, sağlıklı yıllar geçir emiiiii a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…