O ayıdan herşey beklenir güneşim, senin bebik belki de annesi ezilmesin diye mandayla yarışa girmiştir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özgecim bende soracaktim bunu,o senin tac dedigin kirmizi kurdeladir büyük ihtimal.dogurduktan sonra saca kurdela baglanir,al basmasin diye.karabasan olayi yani.ben kurdela baglamayacagimda kirmizi tac takarim,kirmizi gecelikle uyum saglar artik.:CüvCüv:kız meloş ben tüm hamileleri kırmızı taçlı gördüm doğum yapınca
kırmızı takmanın logusalıkla ilgili bir anlamı var sanırım
ya da ben öyle biliyorum
yani tüm doğuranlar kırmızı takıyor diye ibliyorum
ama yanlış biliyor da olabilirim bilmiyorumkismile
yarın içini özge fotosunu çekip koyarbilmiyorumkismile
kız için cokmu koyu tek derdim o guneşim
bilmiyorumkismile
Benimkinde de var biberonn şeysi... Aman ne bileyim kızlar. Dedim ya ben hiç araştırmadım, annem gitmiş almış... Ben de eyvallah dedim, konuyu bitirdim.. Rahat oldu bayağ...
Bu arada ben hala sıkkınım ya... Üfff...
ay kıs valla tüm logusalar kırmızı takıyor diye biliyorum ben
ama dediğim gibi yanlış da olabilir bilmiyorumkismile
yorum yapsanıza nann
özgecim bende soracaktim bunu,o senin tac dedigin kirmizi kurdeladir büyük ihtimal.dogurduktan sonra saca kurdela baglanir,al basmasin diye.karabasan olayi yani.ben kurdela baglamayacagimda kirmizi tac takarim,kirmizi gecelikle uyum saglar artik.:CüvCüv:
ay kıs valla tüm logusalar kırmızı takıyor diye biliyorum ben
ama dediğim gibi yanlış da olabilir bilmiyorumkismile
yorum yapsanıza nann
evet valla aynen kuş gibi oluyorsun..
ya biişi dicem neden kırmızı olmazmış ki..
kırmızı taç takacaz
kırmızı gecelik de çok hoş durur bence.
bende arada düşünüyorum kırmızı alsam mı diye?
neden olmazmış ki acep? CADIARZU
tam 2 satır yazı yazacağım site açılmadı 1 saattir.
elhamra düşünme daha fazla laciverti al. diğerleri çok allı dallı bence
meloşş yevruummm sana dediğim link aşağıda ama çok pahalıymış bee akannehir. hemde 3 parça kıyafet
HemenAl | Hastane çıkış seti, markaların en güzellerinden, bebeğimin ismi ile... İsimli Body-şapka-önlük set, babaya gaz çıkarma örtüsü hediye !
tam 2 satır yazı yazacağım site açılmadı 1 saattir.
elhamra düşünme daha fazla laciverti al. diğerleri çok allı dallı bence
meloşş yevruummm sana dediğim link aşağıda ama çok pahalıymış bee akannehir. hemde 3 parça kıyafet
HemenAl | Hastane çıkış seti, markaların en güzellerinden, bebeğimin ismi ile... ısimli Body-şapka-önlük set, babaya gaz çıkarma örtüsü hediye !
Hakikaten yaa, millet bu paraya 15-20 parçalı takım satıyor. Bir de çok albenili bişey değil
Hakikaten yaa, millet bu paraya 15-20 parçalı takım satıyor. Bir de çok albenili bişey değil
Ameda Lactaline Elektirikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu pompayı eşimin iş arkadaşı verecek kızlar
pompa ağızlıklarını yeni alacağız
güzele benziyor, kadının bidaha doğurmaya niyeti yok gibi ama 6-7 ay sonra sütüm kesilmezse (inşallah)
bizimde pompa almamız lazım, kadının pompasına el koymuş gibi olmayayım
6 aydan fazla kalırsa ayıp olur gibime geliyor bilmiyorumkismile
annamadım kuzubilmiyorumkismile
annamadım kuzubilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?