2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şu bebek arabalarını kargalara verip gelimbilmiyorumkismile

nan bayıldıysan o kdr
alsana o zaman
sen taşıyacan onu çocuk taşımayacak..
elifzele de pembe bi çanta alırsın olmazsa
asar boynuna gezer sempatiksalakcinni

Bence de ya... Sen taşıyacaksın çantayı, kendi tarzına uygun bişey al işte... Çoğunlukla da kocan taşıyacak diye düşünüp ona göre bişiler almak lazım...

kız meloş ben tüm hamileleri kırmızı taçlı gördüm doğum yapınca
kırmızı takmanın logusalıkla ilgili bir anlamı var sanırım
ya da ben öyle biliyorum
yani tüm doğuranlar kırmızı takıyor diye ibliyorum
ama yanlış biliyor da olabilirim
bilmiyorumkismile

öske arch kactı sen hala burdasınnkaydirigubbakcemile3

guneşim nerde pataklıcam şimdi onu
beni costurdu kayboldu
alcazmı kısım o ilk gösterdiğini

özgem valla son kez soruyom bu lacivert olmazmı kız bebik cantası şimdik

cnm yemekteydım sımdı geldım ben resmde cok begendım onu ama celine dedıkı alt acma sını cok begenmedım dedı oyuzdn kaldm öleee acaba butn cantlrn alt acması öle ince bişimiiikii

öske bence bucantalrın içinde en guselı senın aldıgn ıcınn dısınn fotosunu cekıp koysana iice ınceleyelım biz burda
tamam kuşum
akşam üşenmezsem çekeyim koyayım..
ben çok üşeniyom ya resim çekip koymaya
daha öle hiçbişiyini çekip de koymdım doğru düzgün
ne elbiseler almış dayısı fln..
üşenmezsem bu 1-2 gün içinde yapayım..

bunnar ne nayynn bilmiyorumkismile

sülemem yarın kargalar sölücek daeynen saaaa

cnm yemekteydım sımdı geldım ben resmde cok begendım onu ama celine dedıkı alt acma sını cok begenmedım dedı oyuzdn kaldm öleee acaba butn cantlrn alt acması öle ince bişimiiikii
benimki de öle ince canım
muşambanın az kalını gibi
ama hepsi öledir bence çünkü o devamlı kullanacağın bişi değil ki
öle biryere gidince pratik serip üstüne yatıracaksin bebişi
çok da önemli değil.
benimkinden bide biberon kılıfı çıktı. sıcak tutuyormuş biberonu

anladım cnm ozmn bu lacii de gusel elhh alıyosan lacı den bende vercm sıpariş işte su biberonu sıcak tutma olayı olan hangısıyse onu ıstyrmm ofya karaszlktn nefrt edyrm
ala alaaaa bilmiyorumkismile

Canım sonra tekrar yazdım ama okumadın onu sanırım... Belki hepsi öyledir... Ben bi tek onu gördüm... çok beğenmedim ama diğerleriyle ilgili de fikrim yok açıkçası... Kafanı mı karıştırdım ya.. ohaoldumsmile

heheh nerden bıldın kısss bakıp dalga gecıyor o ses ne dıyee ayııı işte anlyışlı olp caktrmasaa allhtn utanmam yok bnm

O ayıdan herşey beklenir güneşim, senin bebik belki de annesi ezilmesin diye mandayla yarışa girmiştir.

Ööööğğğ, iğrenç . tuuuu çok kaka

Erkek bebeklerde de mi kırmızıydı??? Of ne cahilim yaaa

herkese slm arkadaslar.ne zamandir gelemedim,herkes iyimi.doguran falan yok demi.kafamçokkarıştı

yarın içini özge fotosunu çekip koyarbilmiyorumkismile
anladım cnm ozmn bu lacii de gusel elhh alıyosan lacı den bende vercm sıpariş işte su biberonu sıcak tutma olayı olan hangısıyse onu ıstyrmm ofya karaszlktn nefrt edyrm

kız için cokmu koyu tek derdim o guneşim
ala alaaaa bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

.

Erkek bebeklerde de mi kırmızıydı??? Of ne cahilim yaaa
ay kıs valla tüm logusalar kırmızı takıyor diye biliyorum ben
ama dediğim gibi yanlış da olabilir bilmiyorumkismile
yorum yapsanıza nann

hyr hayatım kafamı karıstırmadın mrk etme ben zaten kararsız bişeyim bu huymdn nefret edıyrm neyse bugn karar vercm kesın ama inşallh

Benimkinde de var biberonn şeysi... Aman ne bileyim kızlar. Dedim ya ben hiç araştırmadım, annem gitmiş almış... Ben de eyvallah dedim, konuyu bitirdim.. Rahat oldu bayağ...

Bu arada ben hala sıkkınım ya... Üfff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…