2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bu koca deli edicek beni
oda bakmıştık geçen hafta sonra kayınpederim tanıdık var ona soralım olmazsa o yapsın demişti
açıkcası ben isteksiz peki demiştim neyse adamın işi varmış yapamayacak e bizde mecbur
gidip ilk baktıklarımızdan beğendiklerimizden alcak yeni yapılacak dedim hafta sonu gidip alalım
yok ne acelesi varmış bilmem ne zorla 27 marta ikna ettim yoksa nisanın 2 haftasına kadar
bekleyecekti offf deli olcammm yaaaaaaaa ağlamak istiyorum ne kadar rahat bi adamm yaaaaaaaamafoldumben

inşallh cnm ama zor odun kocaaa:)sempatiksalakcinni

hiçte bılem.
bende basta öle dusunmustum ama eskı yuuzugumle aynı ebtta almıs bende gerı verdım bugun degıstrıcek bı buyugunu almak ıcın zor gırdıd barmaamasempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

benim bu koca deli edicek beni
oda bakmıştık geçen hafta sonra kayınpederim tanıdık var ona soralım olmazsa o yapsın demişti
açıkcası ben isteksiz peki demiştim neyse adamın işi varmış yapamayacak e bizde mecbur
gidip ilk baktıklarımızdan beğendiklerimizden alcak yeni yapılacak dedim hafta sonu gidip alalım
yok ne acelesi varmış bilmem ne zorla 27 marta ikna ettim yoksa nisanın 2 haftasına kadar
bekleyecekti offf deli olcammm yaaaaaaaa ağlamak istiyorum ne kadar rahat bi adamm yaaaaaaaamafoldumben

ayy ne diyoosun ne diyosuunnn cokacimcoook

aslında dönerci canım, döner dışında ana yemek olarak başka birşey satmıyor
3 katlı çok geniş biyer ve yer için sıra bekledik sen düşün artık
en son 3 yıl önce falan gitmiştim, başka yerde şubeleri yok istanbulun heryerinden geliyorlar
yolunuz düşerse mutlaka uğrayın

Yaaaa yaaaa künefe demeyin mafoldumben tatlı demeyin :gitme: bana hazirana kadar hepsi yasak :sinifsinif: offf
tamam demem bi daha bilmiyorumkismile
Şeniz

bu chicconun mama sandalyesi çok güzel ya bende çok beğenmiştim bunu almayı düşünüyorum ama şimdilik askıda benimde

STELLA doğumgünün kutlu olsun canım bu arada :1hug:
çok sağol canım

ohooo daha beteri var bizim kayın valide taktı araba şu bu eksikler doğduktan sonra alıncakmış
ona noluyosa

tamammmm cokacimcoook

Ayy Ne hoşmuş kız...Maşallah nazar değmesin size...
Güle güle kullanın alyanslarınızı mutlu günlerinizde...
saol cnmmm

dolma dolma böle :roflol:
alsanaalsanasmile

kim kime ne almış ne yollamış ne oluyorsunuuuuuuuuuuzzzzzz kafam karıştı okuyamadım hepsini..işim vardı ancak geldim kızlar..dae naber tatlım

ıyı syılmam pek usutmusum.
oksuruk cok fena bıkac gundur
dunde adaya gıttık
ordada ıyıce usuttum heralde
ytktan cıkmıyorum bugun
evde bulamadık hala
sende tasınmıssın nasıl yerelsebıldınmı

Marya canım gözünaydın... Bak herşey yolundaymış gördün mü!! Çok sevindim canım, inşallah şeker sonucunda iyi çıkar...

ya ben yine şaşkın ördek gibi çıktım doktorun odasından hiç bişey sormadan ilacı bile yazdırmayı unuttum ya akıntımı sordu sadece kaşınmam felan yok öyle ama akıntım oluyo dedim ama başka ilaçda yazmadı bide doğum şeklinide konuşmadık normal doğum poziyonu almış dedi ama başı aşağı dönmüş off bu kafam klava:

ayy deli edecek bu site beni ne kadar yavaşladı.
canım biz oraya ne zamandan beri niyetliyiz ama bir türlü gidemedik.
bu akşam kocamı kandırsam beni götürür mü acaba sempatiksalakcinni

ay evet çok yavasladı
içim bayıldı
biraz çıkayım girerim yine

Marya canım gözünaydın... Bak herşey yolundaymış gördün mü!! Çok sevindim canım, inşallah şeker sonucunda iyi çıkar...

Şimdi hastanenin sitesinden baktım sonucuma 125.63 mg-dl miş. Doktorumu aradım normal dedi... hihoyyyt

Künefe mii cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Marya maşallah oğluna
Hm ii fikir bend e şimdiden şu sünnet işini araştırayım

ben yeni yerlerine gitmiştim :) çok güzel bir yer

ayy deli edecek bu site beni ne kadar yavaşladı.
canım biz oraya ne zamandan beri niyetliyiz ama bir türlü gidemedik.
bu akşam kocamı kandırsam beni götürür mü acaba sempatiksalakcinni

ben ali ustaya gidiyorum istersen sende gel de bilmiyorumkismile

marya maşallah oğluşuna, şekerinde normal çıkmış gözün aydın canım

ay guneşim actırma bana bayramlık ağzımı gene:umursamaz:

cnm ne bıleyım benmkıde bir umut işte biliyorsun kaderlerımz aynı gecen bende dedım annem le konstk zıbın almcz artk cok olmsn dedık dedım hanı hedıye falanda gelck onu kafasında yer etmısss bana dıyorkı 1 ay sonra ;
zıbın al kımse hedıye getirmez bilmem ne konusyr zıbını cok gıyermıste bılmem nee
bende dedımkı yaa annem bır suru almısss fazlasına gerek yok dedım sonra bakcm annem gtrnce eksık ne vr ne yok alcm dedım safmıdr nedır al dıyecegıne sen böle dedın bende lazım olur yıne dıye gıttım aldım dese alıp getrse yaa bı zıbın kac kurusss iştee şekermm boşverrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…