D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #68.481
canım sıkma canını tamam ıste 27 martı sabahın korunde kalkar gıdersın.benim bu koca deli edicek beni
oda bakmıştık geçen hafta sonra kayınpederim tanıdık var ona soralım olmazsa o yapsın demişti
açıkcası ben isteksiz peki demiştim neyse adamın işi varmış yapamayacak e bizde mecbur
gidip ilk baktıklarımızdan beğendiklerimizden alcak yeni yapılacak dedim hafta sonu gidip alalım
yok ne acelesi varmış bilmem ne zorla 27 marta ikna ettim yoksa nisanın 2 haftasına kadar
bekleyecekti offf deli olcammm yaaaaaaaa ağlamak istiyorum ne kadar rahat bi adamm yaaaaaaaamafoldumben
aslında dönerci canım, döner dışında ana yemek olarak başka birşey satmıyor
3 katlı çok geniş biyer ve yer için sıra bekledik sen düşün artık
en son 3 yıl önce falan gitmiştim, başka yerde şubeleri yok istanbulun heryerinden geliyorlar
yolunuz düşerse mutlaka uğrayın
tamam demem bi daha bilmiyorumkismile
Şeniz
çok sağol canım
ayy deli edecek bu site beni ne kadar yavaşladı.
canım biz oraya ne zamandan beri niyetliyiz ama bir türlü gidemedik.
bu akşam kocamı kandırsam beni götürür mü acaba sempatiksalakcinni
Kızlar, şimdi geldim kontrolden, oğlum çok iimiş içim rahatladı. 971 Gr. olmuş. 50 Gr. Şeker yüklemesi de yapıldı sonucu 16:30 da alcam. Bi de akıntıma baktı doktor , normal dedi enfeksiyon filan yokmuş. Bi de sıvı akıntı oluyo demiştim ya, çişini kaçırıyo olabilirsin rahim baskı yaptığından normal dedi ay nasıl utandım. Meğer çişmiş... bi ay sonra geldiğinde raporu da yazarız 30 haftada dedi. Hastaneden doğum fiyatı istedim, spinal sezeryan 550 miş. Sünnet de 350... Bu kadar işte..
ohooo daha beteri var bizim kayın valide taktı araba şu bu eksikler doğduktan sonra alıncakmış
ona noluyosa
Künefe mii cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Marya maşallah oğluna
Hm ii fikir bend e şimdiden şu sünnet işini araştırayım
Kızlar, şimdi geldim kontrolden, oğlum çok iimiş içim rahatladı. 971 Gr. olmuş. 50 Gr. Şeker yüklemesi de yapıldı sonucu 16:30 da alcam. Bi de akıntıma baktı doktor , normal dedi enfeksiyon filan yokmuş. Bi de sıvı akıntı oluyo demiştim ya, çişini kaçırıyo olabilirsin rahim baskı yaptığından normal dedi ay nasıl utandım. Meğer çişmiş... bi ay sonra geldiğinde raporu da yazarız 30 haftada dedi. Hastaneden doğum fiyatı istedim, spinal sezeryan 550 miş. Sünnet de 350... Bu kadar işte...
Çok fazla tulum almasan cnm. Hediye gelecekler olacak bi de yaz bebeği giydiremezsin çoğunu. mirmirmirmir
Al basmasın diye...
OOOOooo o zaman seni değil lohusalıkta , hayatın boyunca al basmaz kızzzz... Güzel olur ama şekşiiii...
Biz yüzüklerimizi sadece 1 ay taktık sonra ikimiz de takmadık şimdilerde hevesleniyom ama yenisini almak lazım hem modası geçti hem de sıkıyo... :ecrin_bebek:
ben ali ustaya gidiyorum istersen sende gel de bilmiyorumkismile
marya maşallah oğluşuna, şekerinde normal çıkmış gözün aydın canım
ben ali ustaya gidiyorum istersen sende gel de bilmiyorumkismile
marya maşallah oğluşuna, şekerinde normal çıkmış gözün aydın canım
canım sıkma canını tamam ıste 27 martı sabahın korunde kalkar gıdersın.
hem ıstedıgın takımı alcam ya o yuzden mutlu ol ıste
kızlar bana surayı tarf edermısınız..
aksam maltepeye gıtcez buyuk ıhtımal ugramadan gecmeyım dımı..
maryacım maasallah bebegıne bende sunnetı sorcaktım ama unuttum ıkı hafta sonrakı kontrolde sorarım artık.
onuda aradan cıkarmıs olalım
Şimdi hastanenin sitesinden baktım sonucuma 125.63 mg-dl miş. Doktorumu aradım normal dedi... hihoyyyt
kızlar bana surayı tarf edermısınız..
aksam maltepeye gıtcez buyuk ıhtımal ugramadan gecmeyım dımı..
archi o mama sandalyesinin kullanıcı yorumları çok iyi
internette 223 TL ye kadar buldum ben haberin olsun
doğum izni, yıllık izin ve rapor birleştirilebiliyor mu?
doğum izni, yıllık izin ve rapor birleştirilebiliyor mu?
aklinialirimsmileöyle diyeyim değil mi , mecbur peşimden gelir :jeyyar:
Canım sen oraya yakın mı oturuyorsun ? bizim evde çok yakın :)
hadi yaa
bak hem ali usta hemde mama sandalyesi konusunda çok pis kandırdın bugün beni.
faturaları sana göndereceğim haberin olsun -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Maşallah canım bebişine :)
Amannnn sende sorma al getir eve biz öle yapıyoruz valla sonrada aaa neden siz alınız diyolar :) almak isteyen adam şunu ben alacam siz beğenin der bence ama neyse
saol cnmmm
alsanaalsanasmile
ıyı syılmam pek usutmusum.
oksuruk cok fena bıkac gundur
dunde adaya gıttık
ordada ıyıce usuttum heralde
ytktan cıkmıyorum bugun
evde bulamadık hala
sende tasınmıssın nasıl yerelsebıldınmı
cevizli carrefour u biliyor musun??
oraya gelmeden 1 durak önce. safranbolu lokumcusu var zaten yol üzerinde oranın arkasında kalıyor.
maltepe carrefour a çok yakın
E-5 de otobüsle geçerken carrefoura gelmeden biraz arka tarafta kocam ışıklı tabelası gözüküyor zaten
carrefour dan yürüyerek en fazla 10-15 dk sürer
ordan oturan insanlara yada sokaktaki çocuklara sorsan bile tarif ediyorlar (ben ilk gidişimde öyle bulmuştumbilmiyorumkismile)
Donerci Ali Usta
web sitesi bu,
SİTE NE KDR YAVAŞ akannehir evt cnm darısı basına çok şükür taşındık yerleştik cok da mutluyuz yeni evimizde..geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok aldatıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?