Kızlar hastane valizini kaçıncı haftada hazırlamaya başlayacaksınız?
ben nisan ortasında hazır olsun istiyorum..Kızlar hastane valizini kaçıncı haftada hazırlamaya başlayacaksınız?
o işler öle olur mislina ama hem almayalım hem karışalım diyolar ıyyyy
tamamdır kıslar.
bakalım kocısı ıkna edebılcek mıyım.
heralde cok erken saatte kapanmaz dımı
cunkı musterısıne gıtcek once os ırda ben annemlerde olurum sonra gıderız saat 9u gecer tahmınım gıtmemız
tamamdır kıslar.
bakalım kocısı ıkna edebılcek mıyım.
heralde cok erken saatte kapanmaz dımı
cunkı musterısıne gıtcek once os ırda ben annemlerde olurum sonra gıderız saat 9u gecer tahmınım gıtmemız
:) walla ben artık takmamamya üzülmemeye karar verdim çünkü kendime zarar veriyorum kimsenin umurunda bile olmuyor.
Geçenlerde eşim şu arkadaşımın şusu sunu yapmış busu bunu yapmış bu arkadaşı şunu almış bizdemi var bir tuhaflık dedi yoksa herşeyi erken mi yapıyoruz biz dedi zavallı ikimizde ilk çocuğuz ve uzaka büyümüşüz ve çevrede kimsemiz olmayınca herşeyden bir haberiz olurmu canım erken bebek ya 7 aylık olursa ozaman ne yapacağız herhalde doğmasını beklemeyeceğiz dedim hem üzüldü hemde birşey diyemedi onu da bu gereksiz konular için üzmek istemiyorum . Elimizden gelen neyse kendimiz yapıyoruz canım ve kimseyi dinlemiyorum inan insanlara kalsa doğmamış çocuğa don biçilmezmiş :) neyse çok yazdım yine :)
evet katiliyorum,benzeyen cok yönler var,daha dogrusu onlar bize benzemeye calisiyor daha cok.aynen aklina getirmiyeceksin,rüyada aynisi bütün gün gördügün kötü rüyaya takilirsan cikiyor,bu arada sflar cok yavas aciliyor cevaplarken gecikiyorumzaten Türklerle Yunanlılar arasında gelenekler birbirinin kopyası gibi.
evet dediğin gibi akla kötü şeyler getirdikçe rahatsız olursun en iyisi düşünmemek.
sanmıyorum canım 9-10 erken bi saat
erken kapanmaz bence zaten kalabalık diyorlar.
bakalım biz bugün gider miyiz. kocamı da arayamadım daha
ay sıte cok canımı sıkıyo benımde yaaa..
sınır oluyorum böle olunca..
ay ınsallah canım..
bız dun gece yorgun argın eve geldık ıızmkı tutturdu evı degıstırcem dıye
salonun altını ustune getırdık.
bana sen hıc bısey yapmıycaksın dedı ama yınede olmuykı
butun koltukları yemek masasını tv unıtesını cekerken bende caktırmadan yardımcı oldum o sırada o suprdu ben sıldım felan fena yoruldum.
tasıncaz ıdyoruz ev degıstırıryoruz
bızım gıbı baska akıllı varmıdır acep
heh geldin sonunda.merhabaaaaaaaa kizlar nasilsiniz????opuyorumnanaktan
bebikleriniz nasil?
şimdi önden alsak
emin ol diceklerki
aaa neden aldınız biz alırdık
laf işte...
:) walla ben karar verdim bundan sonra bana öle diyecek biri olursa söleyeceğim şu olacak taksitleri ayda şukadar almak istiyorsanız ödeyebilirsiniz :) çünkü ben bebeğimi başka arabaya başka yatağa yatırmak istemiyorum. Kim olursa olsun kesin kararlıyım canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?