2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hastane valizini kaçıncı haftada hazırlamaya başlayacaksınız?

ben nisan ortasında hazır olsun istiyorum..
yani 7 ayım bittiğinde hazır olması lazım sanırım
o da 30-31. haftama fln denk geliyor

o işler öle olur mislina ama hem almayalım hem karışalım diyolar ıyyyy

:) walla ben artık takmamamya üzülmemeye karar verdim çünkü kendime zarar veriyorum kimsenin umurunda bile olmuyor.

Geçenlerde eşim şu arkadaşımın şusu sunu yapmış busu bunu yapmış bu arkadaşı şunu almış bizdemi var bir tuhaflık dedi yoksa herşeyi erken mi yapıyoruz biz dedi zavallı ikimizde ilk çocuğuz ve uzaka büyümüşüz ve çevrede kimsemiz olmayınca herşeyden bir haberiz olurmu canım erken bebek ya 7 aylık olursa ozaman ne yapacağız herhalde doğmasını beklemeyeceğiz dedim hem üzüldü hemde birşey diyemedi onu da bu gereksiz konular için üzmek istemiyorum . Elimizden gelen neyse kendimiz yapıyoruz canım ve kimseyi dinlemiyorum inan insanlara kalsa doğmamış çocuğa don biçilmezmiş :) neyse çok yazdım yine :)

sanmıyorum canım 9-10 erken bi saat

geçenlerde biri bana aaa hazırlamadınmı daha dedi
ne bilim bana erken gibi geliyo daha en azından bi 2-3 hafta geçsin daha diyorum,sizce?

erken kapanmaz bence zaten kalabalık diyorlar.
bakalım biz bugün gider miyiz. kocamı da arayamadım daha

bende 1 ay kala filan hazırlamayı düşünüyorum
oğlumda öyle yapmıştım
gerçi çantaya koyacaklarım hazır bi çantaya yerleştirmek kalıyo
o yüzden eksiklikleri tamamladıktan sonra 1 ay kala geç olmaz sanırım

Bende mart sonu nisan başı gibi annem gelir gecelik alışverişini birlikte yaparız sonrada anneciğim hepsini yıkayıp ütüler yerleştirir :) onun elinden her iş gelir maşallah

şimdi önden alsak
emin ol diceklerki
aaa neden aldınız biz alırdık
laf işte...

zaten Türklerle Yunanlılar arasında gelenekler birbirinin kopyası gibi.
evet dediğin gibi akla kötü şeyler getirdikçe rahatsız olursun en iyisi düşünmemek.
evet katiliyorum,benzeyen cok yönler var,daha dogrusu onlar bize benzemeye calisiyor daha cok.aynen aklina getirmiyeceksin,rüyada aynisi bütün gün gördügün kötü rüyaya takilirsan cikiyor,bu arada sflar cok yavas aciliyor cevaplarken gecikiyorum

size doktorunuz çatlaklar için bi krem yazdımı ya ben bugün aval aval baktım çıktım odasından bişey sormadan zaten ultrasyonuda kısa sürdü bi problem yok dedi göremedim tam oğluşumu bide sanki artık bütün gözükmüyo ultrasyonda sizdede öylemi anlamıyorum baktığımda pek bişey

ev bakmıyor musunuz artık siz? harbiden enteresan bir durum taşınmayı planlarken evin içinde değişiklik yapmak çok hoşsunuz cicimkaydirigubbakcemile3

şimdi önden alsak
emin ol diceklerki
aaa neden aldınız biz alırdık
laf işte...

:) walla ben karar verdim bundan sonra bana öle diyecek biri olursa söleyeceğim şu olacak taksitleri ayda şukadar almak istiyorsanız ödeyebilirsiniz :) çünkü ben bebeğimi başka arabaya başka yatağa yatırmak istemiyorum. Kim olursa olsun kesin kararlıyım canım .

hah o güzel fikir mislinacımaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…