2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam kızlar nasılsınız, ben iyice koptum sadece akşamları girebiliyorum nete iş yerinden giremiyorum, sizin de maşallahınız var yani, oku oku mümkünmü bitirmek :) biz de oğluşumla cuma gittik dr amcamıza boyumuz 35 cm kilo 1000 gr civarında dedi, herşey normal dedi çok şükür, artık kontroller daha sık olmalı dedi 3 hafta sonra gitcez tekrar, bu arada ben iyice şişmeye başladım her geçen gün ödem artıyo biraz daha şişiyorum, şu 32. hafta gelse de izne ayrılsak artık çalışmak da ok zor geliyo çok halsiz ve keyifsizim gün boyu

kızlar hiç yazdıklarına katılamıyorum artık mafoldumben butun gun mutfak fıyatı araştırdım, ne zor işlermış ankastre fırın 3 lu set kampanyası araştırıyorum bılgıı olan bırı varsa kampanyalarla ılgılı bana yazarsa sevınırım.

selam kızlar nasılsınız bugün kızımı gördüm teyzeleri o kadar tatlıydıki anlatamam 775 gr olmuş boyuda 34 cm normalmi kızlar haftasına göre

Biz teka almistik ben ozellikle firinindan cok memnunum..kelebek mutfakta kampanyali oluyordu

selam kızlar nasılsınız bugün kızımı gördüm teyzeleri o kadar tatlıydıki anlatamam 775 gr olmuş boyuda 34 cm normalmi kızlar haftasına göre

doktorunun söylediği önemli bence, buradaki paylaşım fikir edinmek açısından önemli ama 1 gün bile önemli bebişlerimiz için, doktor normal dediyse normaldir çok evham yapmamak lazım canım...

canım ben geçen sene arçelikten aldım. davlumbaz fırın ve cam ocak 1800 tl ya mal oldu
ama sana tavsiyem sakın cam ocak alma. bende görünüşüne aldandım aldım . su damlasa leke oluyor her zaman silmek lazım , bakımı çok zor.
ama şu anda nerede ne kampanyası var bilmiyorum

normal canım benimde 25. haftamda boyu 32 cm kilosu da 752 gr dı.
seninki de gayet iyi

33 cm, 720 gram;
yani bebegin cok iyi canim benim masAllah.

ya size bakıyorumda benim bebeğimin boyu kısamı sanki ya bilmiyorumkismile bu FL değeri dimi bende 40.9mm çıkıyo 7yle çarpınca 28 cm felan oluyo kilosu 712 gr iyi sanki ama boy neden böyle

maşallah canım bebeğine... Doktor iyi diyorsa iyidir... Çok evham yapma kuzum, bence de iyi bebişin...

ya size bakıyorumda benim bebeğimin boyu kısamı sanki ya bilmiyorumkismile bu FL değeri dimi bende 40.9mm çıkıyo 7yle çarpınca 28 cm felan oluyo kilosu 712 gr iyi sanki ama boy neden böyle

valla benimki de öyleydi geçen doktora gittiğimizde... Ben de onu düşünüyordum sen yazmışsın, kısa mı benim oğlum diye... Çarşamba günü gideceğiz bakalım doktora... kısa mıyız uzun muyuz göreceğiz... bilmiyorumkismile

canım teşekkur ederim tavsıyen için, cam ocak için söylenılenlerı duymuştum aklımda ki marka bosh ama arçelık de bakayım benım için önemlı olan fıyatları. uygun bırşey bulsam çok mutlu olucam. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…