iyi canım noollsun
aaaa ozgos pardon canim gormemisim yazini simdi gordum...hosbulduk...nasilsin?yagmur nasil?
merhaba leylacim nasilsin,ne zamandir yoktun hersey yolundamimerhabaaaaaaaa kizlar nasilsiniz????opuyorumnanaktan
bebikleriniz nasil?
ay canım ıyı olur aslında e5e yakınlasmak ıstıyoruz bızde.
söle 3+1 en azından ıkıncı kat bı ev arıyoruz aklında bulunsun
tabi canım ne demek yürüyüşe filan çıktığımda bakarım
haber veririm sana gelir bakarsın
neyse hanımlar ben çıkıyorum bu gün mesaiyi erken kapatıcam
kendinize iyi bakın ii akşamlar
selam kızlar nasılsınız bugün kızımı gördüm teyzeleri o kadar tatlıydıki anlatamam 775 gr olmuş boyuda 34 cm normalmi kızlar haftasına göre
Biz teka almistik ben ozellikle firinindan cok memnunum..kelebek mutfakta kampanyali oluyordu
kızlar hiç yazdıklarına katılamıyorum artık mafoldumben butun gun mutfak fıyatı araştırdım, ne zor işlermış ankastre fırın 3 lu set kampanyası araştırıyorum bılgıı olan bırı varsa kampanyalarla ılgılı bana yazarsa sevınırım.
selam kızlar nasılsınız bugün kızımı gördüm teyzeleri o kadar tatlıydıki anlatamam 775 gr olmuş boyuda 34 cm normalmi kızlar haftasına göre
kızlarrrrr
biz kızımla çok cici olduk :kedi:
ya size bakıyorumda benim bebeğimin boyu kısamı sanki ya bilmiyorumkismile bu FL değeri dimi bende 40.9mm çıkıyo 7yle çarpınca 28 cm felan oluyo kilosu 712 gr iyi sanki ama boy neden böyle
canım ben geçen sene arçelikten aldım. davlumbaz fırın ve cam ocak 1800 tl ya mal oldu
ama sana tavsiyem sakın cam ocak alma. bende görünüşüne aldandım aldım . su damlasa leke oluyor her zaman silmek lazım , bakımı çok zor.
ama şu anda nerede ne kampanyası var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?