2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mexelina, celine, daem, stella
hepinize günaydın kıslar...
raporlarımı şeyedip geliyorum

:teytey::teytey: maasallah hadı gozunaydın ıkılı hanelerın..
bizde bugun osmaniye'deyizzzkaydirigubbakcemile2
günaydın cicic bebeler ve annişleri..

Oooh gez bakalım gamyoncuiremsu

aaa delinin zoruna bak, kız rahatlıkla bacaklarımızı uzatıp keyif yapcaz birkaç gün, zaten ondan sonra fırsat bulamayız buna.

Günaydın kızlarrrrra.s.
off dünden başımın ağrısı geçmemiş dün çok yorulmuştum işler yoğundu
bugünde hala başım ağrıyor, midemde
ya siz demir ilacı içiyormusunuz kızlar dr bana sabah aç karnına iç demişti
öyle bi kutu bitirdim ama sabahları aç karnına midemi deliyo
siz nasıl içiyosunuz???

günaydınlar güzel annelerrr işlerim yoğun sizi tam takip edemiyorum malesef iyisinizdir umarımm doğum i znime ayrılmama 18 gün kaldı çok zor çalışmak , ben bide hüsman ağa gibi oldum elimde devamlı birşeyler yüsyuvarlak oldumm ya kızlar sabah ayağıma bir kramp girdi öldüm sandım doğum sancısı böyle birşeyse çok tırsıyorummmmm mafoldumben

günaydın kızlarrrrr meloşum tebrik ederim 2 li hanelere düşmüşsün.

Ben dün gece ezel seyrederken uyumuşum sonra 12 de yerime yattım saat 03:45 de bir uyandım 5:45 e kadar dolandım evde şimdide Leyla gibiyim çok iş var bugün bu arada izne çıkmama 52 gün kaldııııı

ya ben sordum gece yatarken içiyorum hem iştahı çok açıyor hemde mide bulantısı yaptığı için gece içiyorum demir hapını, ama kan ilacınıda aynı içiyorum onu aç karnınamı almak lazımmm

akşam yatarken iç ozaman canım önemli olan aç karnına içmkmiş ben bir hafta sabahları içiyorum bir hafta akşamları nasıl denk gelirse

canım ben gunde ıkı kere ıcıyorum kan ılacını.
kansızlık cıkınca ıkıye cıkardı doktor.
sabah ve aksam ac karnına ıcıyorum
şimdilik bı sorun yok

hadi yevrum cabıkcak bitir..
klay gelsin
gelemmi yardımasempatiksalakcinni
GELSENE sempatiksalakcinni

Canikom ben tok karna içiyorum.
bana belli bir saat vermedi dr.

ay duyfer allah iyiliğini versin..
hüsmen ağa mı :roflol:

ay duyfer allah iyiliğini versin..
hüsmen ağa mı :roflol:

ayy evett görsen yüsyuvarlak saçlar topuz küçücük gövde büyük bacaklarr ehh iştee ayyy korkuyorumm işin en kötüsü elimde devamlı birşeyler varrr hüsmen ağa gibi

benimde mi aç karna içmem gerekiyo acaba..
ben genelde akşamları alıyodum demir ilacını ama bilmiyorumkismile
üzerinde aç mı yazıyo tok mu unutmusum bilmiyorumkismile
hiç de dikkat etmiyodum sempatiksalakcinni

Günaydın ukla, yemeklerden 2 saat önce yada sonra içilmesi gerekiyor, bir de yanında mümkünse C vitaminli birşey ye yada iç. Emilimini arttırıyor.

52 gün mü?? hiçbirşey kalmamış Zeynep, bu arada Haşim İcana gidecektin, gidebildin mi canım?

akşam yatarken iç ozaman canım önemli olan aç karnına içmkmiş ben bir hafta sabahları içiyorum bir hafta akşamları nasıl denk gelirse

Günaydın kızlar
Duyfercim o kramplar artık peşimizi bırakmıyor maalesef dün bende kanepede uzanmıştım biden kasıklarıma sancı girdi nasıl bağırıyorum ama eşim fırladı hemen panik halinde azcık dolaştık beraber evin içinde öle geçti

dediğiniz gibi artık akşamları içeyim en iyisi yoksa midem deliniyor sanki valla

canım ben gunde ıkı kere ıcıyorum kan ılacını.
kansızlık cıkınca ıkıye cıkardı doktor.
sabah ve aksam ac karnına ıcıyorum
şimdilik bı sorun yok

senle aynı ilaçdı demi bizimki :uhm:

bilmiyorumkismile

oyy o kramp beni maf ettiii hala daha ağrıyor baldırımmmm :bbo:

kız meloş 99 olmuşun gözün aydınnnopuyorumnanaktan
ya anam o kadar çok ilaç varki ne içeceğimi şaşırdım bende
günde 2 kez magnezyum, 1 elevit,1 demir ilacı,1 balık yağı, midem ağrırsa mide ilacıakannehir

raporlarımı şimdilik bitirdim geldiim.. öbür işlerimi çene çalarken de yapabilirim sempatiksalakcinni

daeee bu arada naaptın dün yiiwrum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…