2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım bende catlıyorum gorunurde barız bısey yok sımdılık ama aynada bakınca bellı oluyo acık renk olan yerler=(

nerden çatladın karnından mı? ben henüz göremedim bişey çatlamayacak gibi duruyorum bakalım bilmiyorumkismile daha erken gerçi umarım çatlamam :Saruboceq:

Boşver Zeynep, al birini vur ötekine. Biz en iisi kendimiz halledelim bu işleri. Erkeklere kalsa hepsini son ana bırakacaklar, sonra bir de onların panik halleriyle uğraş. Evin büyük bebekleri onlar zaten.

Duyferciğim inan benim annem de beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor. Babamla dalaşmışlar, aldı başını memlekete gitti. Dayımın 2 gelini de hamile, Hazirana kadar gelmicem diyor, hiç gelme, benim sana ihtiyacım yok çünkü deyip kapattım geçen akşam telefonu suratına. Kayınvalidem bile daha çok ilgileniyor benimle ve torunuyla. Babam ise Mayıs'ta karavanla Karadeniz turuna çıkacakmış. Gittikçe çocuklaşıyorlar.

Ay ukla, Hande kısmetiyle geliyor, inşallah eşinin işi olur canım :Saruboceq:

http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14117026.asp?gid=373
şuna bakın yaa ..
bu arada demet akalın da hamileymiiiişşşşşşşş

Allah korusun

Geçmiş olsun anneannene casper, ilk baharda ve sonbaharda yaşlıların hastalıkları artıyormuş diye okumuştum ben de.

ya evetbilmiyorumkismile
katlanıyo böle sabah bı kalkıyorum kıpkırmızı olmus fena acıyo aksama kadar zor gecıyo
kulaklarımı bantlayıp yatcam yakında bukulmesın dıye:ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol::roflol: Dopa Bekleriz gibi japonla yapıştır barii

sagolasın canımcım ama nedense keyifsizim biraz bugün konuşmaya bile halim yok,sen nasılsın?

Hayrola kuşum?bilmiyorumkismile

evet iz olmuş gibi bende en çokda kasıkdan yukarı doğru haritadaki yol işaretleri gibi yok gidiyo göbeğe doğru çıkacak heralde iyice

Ayy bu ne be.. sıkıldım valla!! bi yandan iş, bi yandan kocama cv hazırlıyorum... Gözlerim fena oldu pc ye bakmaktan... Radyasyandan patlayacağım valla... Önümde pc, sağımda laptop, bi ona dönüyorum bi ona... Ayyyy!!!!
Siz neler kaynatıyosunuz kızlar... Hiç bakamadım valla!! Neyse öğleden sonra rahatlarım sanırım...kötükedihüsokötükedihüso

saol meloşum inşallah olur dua edin bize valla kızımın şansına olsunn

bende çok keyifsizim ya perşembe günü gidicem tekrar doktora sorucam kilosu iyi ama boyu neden 2 hafta geriden geliyo ya da bu FL değeri boyunu tam olarak veriyomu diycem çok kafama takıldı tabi sağlıklı olsun önemli değil ama canımı sıktı yinede

nerden çatladın karnından mı? ben henüz göremedim bişey çatlamayacak gibi duruyorum bakalım bilmiyorumkismile daha erken gerçi umarım çatlamam :Saruboceq:
karnımın sag ve sol tarafında sankı aynada baktıgımda ınce acık renklı cızgıler var gıbı gelıyo
7. aydan sonra baslıyomsu genelde ve bazı kısılerde hıc bısey bellı olmuyomus gergınlıkten dolayı dogumdan sonra cıkıyomus ortayabilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol::roflol: Dopa Bekleriz gibi japonla yapıştır barii
alsanaalsanasmile
japon olmas.
tutkallıycamsempatiksalakcinni

önemli bişi yok melmeam ölesine içim daralıyo

ben alıcam sıkıntınıolumunekankayizsmile

önemli bişi yok melmeam ölesine içim daralıyo
arada öle olur kuzumm benimde midem başım her yanım ağrıyo keyifisizim
bak bide ben dün gece seni rüyamda gördüm bunaymış demekki bilmiyorumkismile

arada öle olur kuzumm benimde midem başım her yanım ağrıyo keyifisizim
bak bide ben dün gece seni rüyamda gördüm bunaymış demekki bilmiyorumkismile

hayırdır inşallah nasıl gördün kuzum

kız taktın boyuna haa boyu normal bebişin sen ne bakıyosun ona
ben 2. boyut ulturasonda kendi dr dışında başka dr a gitmiştim yani dr yönlendirmişti zaten arkadaşıydı dedim ulturason sonra dr boyu kaç diye bana güldü niye soruyosun dedi bende dedim aykut bey hep sölüyo ahh bu yeni çağın drları modernler ya atıp duruyolar kızım dedi boy ölçümü sağlıklı olmaz bebek sürekli hareket halinde aykuta söle yemesin beni ne boyuymuş dedi iyi dedim bende ama benim dr hala boy söleyip duruyokaydirigubbakcemile3
takılma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…