:1hug:
tamam istanbul diyelimm..internetten sipariş eden var mıı
sanırım bende catlıyorum gorunurde barız bısey yok sımdılık ama aynada bakınca bellı oluyo acık renk olan yerler=(
gidemedim birtanem daha doğrusu eşim sabote etti gitmek için yola çıktık ablamlara uğrayalım arabayı oraya bırakırız önce eminönüne sonra haşim işcana gideriz dedi bende tamam dedim ama adam ablasına gidince birden yatıp uyumayı tercih etti banada sinir krizi geçirtti ben gideyim sen kal dedim onada izin vermedi görümcemde yazık sinirlendi ama bebeği bırakacak yeri olmadığı için benle gelemedi birdaha asla alışveriş konusunu açmam sana dedim şimdi konuşmuyorum. annem gelsin onla gidecem. Kalan tüm alışverişide onsuz yapmayı düşünüyorum gıcık şey
ya kızlar akıl verin, ben bu aralar ya fazla hassasım yada haklıyım nisan 2 de izne ayrılcam,annem dedemi yolluyor benle ilgilenmek için bizim gelin fransadan geleceği tutmuş nisanın 2 sinde bende plan yapmıştım nisanda full temizlik, alışveriş ,herşeyi bitirip mayısda dinlenmek hamileliğin tadını çıkarmak için ama gelin hanım gelecek 15 günlüğüne. benim işler 15 gün sarktı bende sitem ettim, ya ben erken doğurursam hani bana yardım etcektin diyee anneme sitem ettim ben kimsenin keyfni bekleyemem dedim kızlar haklımıyım haksızmıyım tarafsız bir yorum yapın lütfennn
ayyy kıssssss malum mu oldu ne dün eşim bi iş görüşmesine gitti bu 3. görüşmesi aynı iş yeri ile hafta içi dönecekler bakalım teklif için sanırım ayyyyy hadi hayırlar olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s.
kızzz olabilerrr bi yerle görüşüyodu koçişim factoring firması 3.kez çağırdılar dün genel müdürleri ile görüşmüş en son olumluymuş ama fiyat konusunda bakalım ne olacak bilmiyoz h.içi biz sizi ayırcaz demişler bende dedim iyi kötü başla sen o ara başka işde bakarsın hemde dedim ssk ödenir bakalım ne diyeceklerrr
ayyy kızlarrrr yaaa dua edinde kocacımişe girsin şimdi hamileyizya kabul olur bizim dualarrrrrrrrrrrrrrr
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/14117026.asp?gid=373
şuna bakın yaa ..
bu arada demet akalın da hamileymiiiişşşşşşşş
günaydın güzel annişler herkes iyidir inşallah bir yaramazlık yoktur
ananem kalp krizi geçirdi o yüzden gelemiyodum. bu arada 50 gr lık şeker yüklemem yapıldı açlık şekerim 88 tokluk şekerim 137 çıktı. sınırdaymışım. 100 gr lığa gerek yok şimdilik sorun yok ama senin için dikkat et sadece ilerisi için dedi.
ya evetbilmiyorumkismile
katlanıyo böle sabah bı kalkıyorum kıpkırmızı olmus fena acıyo aksama kadar zor gecıyo
kulaklarımı bantlayıp yatcam yakında bukulmesın dıye:ecrin_bebek:
sagolasın canımcım ama nedense keyifsizim biraz bugün konuşmaya bile halim yok,sen nasılsın?
ben almadım canım henüz ama fiyatları 100 ile 200 arası bişetamam istanbul diyelimm..internetten sipariş eden var mıı
:roflol:
bende ne gördüm aslında 1-2 haftadır farkkındayım ama devamlı işte oturduğumdan sanmıştım sanırım değil sabah kalktığımdada var yaufffffffffffffff
anlatamam garip bişeyyy popoda izler var sanki yolunmuş gibi yada biryerde çok oturmuşsunda iz olmuş gibi ayyyy snir geldi sabah sabahhh ben nereye gideyim şimcik onun içinbilmiyorumkismile
sagolasın canımcım ama nedense keyifsizim biraz bugün konuşmaya bile halim yok,sen nasılsın?
Hayrola kuşum?bilmiyorumkismile
Boşver Zeynep, al birini vur ötekine. Biz en iisi kendimiz halledelim bu işleri. Erkeklere kalsa hepsini son ana bırakacaklar, sonra bir de onların panik halleriyle uğraş. Evin büyük bebekleri onlar zaten.
Duyferciğim inan benim annem de beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor. Babamla dalaşmışlar, aldı başını memlekete gitti. Dayımın 2 gelini de hamile, Hazirana kadar gelmicem diyor, hiç gelme, benim sana ihtiyacım yok çünkü deyip kapattım geçen akşam telefonu suratına. Kayınvalidem bile daha çok ilgileniyor benimle ve torunuyla. Babam ise Mayıs'ta karavanla Karadeniz turuna çıkacakmış. Gittikçe çocuklaşıyorlar.
Ay ukla, Hande kısmetiyle geliyor, inşallah eşinin işi olur canım :Saruboceq:
Allah korusun
Geçmiş olsun anneannene casper, ilk baharda ve sonbaharda yaşlıların hastalıkları artıyormuş diye okumuştum ben de.
:roflol::roflol::roflol::roflol: Dopa Bekleriz gibi japonla yapıştır barii
Hayrola kuşum?bilmiyorumkismile
karnımın sag ve sol tarafında sankı aynada baktıgımda ınce acık renklı cızgıler var gıbı gelıyonerden çatladın karnından mı? ben henüz göremedim bişey çatlamayacak gibi duruyorum bakalım bilmiyorumkismile daha erken gerçi umarım çatlamam :Saruboceq:
alsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol::roflol: Dopa Bekleriz gibi japonla yapıştır barii
önemli bişi yok melmeam ölesine içim daralıyo
arada öle olur kuzumm benimde midem başım her yanım ağrıyo keyifisizimönemli bişi yok melmeam ölesine içim daralıyo
maşllah canım kızınaa
arada öle olur kuzumm benimde midem başım her yanım ağrıyo keyifisizim
bak bide ben dün gece seni rüyamda gördüm bunaymış demekki bilmiyorumkismile
kız taktın boyuna haa boyu normal bebişin sen ne bakıyosun onabende çok keyifsizim ya perşembe günü gidicem tekrar doktora sorucam kilosu iyi ama boyu neden 2 hafta geriden geliyo ya da bu FL değeri boyunu tam olarak veriyomu diycem çok kafama takıldı tabi sağlıklı olsun önemli değil ama canımı sıktı yinede
hayırdır inşallah nasıl gördün kuzum
hatırlamıyom kiiii bilmiyorumkismilesempatiksalakcinnihayırdır inşallah nasıl gördün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?