hakketten doruymuş dediiin daembilmiyorumkismilesen ve bosluk gormuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama hatırlabilmiyorumkismilehatırlamıyom kiiii bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
kız taktın boyuna haa boyu normal bebişin sen ne bakıyosun ona
ben 2. boyut ulturasonda kendi dr dışında başka dr a gitmiştim yani dr yönlendirmişti zaten arkadaşıydı dedim ulturason sonra dr boyu kaç diye bana güldü niye soruyosun dedi bende dedim aykut bey hep sölüyo ahh bu yeni çağın drları modernler ya atıp duruyolar kızım dedi boy ölçümü sağlıklı olmaz bebek sürekli hareket halinde aykuta söle yemesin beni ne boyuymuş dedi iyi dedim bende ama benim dr hala boy söleyip duruyokaydirigubbakcemile3
takılma sende
karnımın sag ve sol tarafında sankı aynada baktıgımda ınce acık renklı cızgıler var gıbı gelıyo
7. aydan sonra baslıyomsu genelde ve bazı kısılerde hıc bısey bellı olmuyomus gergınlıkten dolayı dogumdan sonra cıkıyomus ortayabilmiyorumkismile
dae annende varmı doğum çatlağı canım vücut tipi anneye benzeyen kızlarda genelde çatlak olmuyor annede yoksa tabi.ben de tıpa tıp anneme benziyorum onda çatlak yok.ama ablam anneme hiç benzemiyor vücut yapısı olarak o çatladı bilmiyorumkismile
Caniiim benimki de assagi yukari 2 hafta geride gidiyor kafana takma. :teselli:
Kisa olmasi ne fark eder ki, inan saglikli olsun yeter canim benim.
Ki boy sabit birsey degil ki, inan ben orta okulda sinifin en kisa boylusuydum
kucuk cocuk gibiydim digerlerin yaninda, lise 1de birden boy attim ve 172 boyundayim su an canim.
O yuzden hic moralini bozma derim hele ki boyle birsey icin. opuyorumnanaktan
dae annende varmı doğum çatlağı canım vücut tipi anneye benzeyen kızlarda genelde çatlak olmuyor annede yoksa tabi.ben de tıpa tıp anneme benziyorum onda çatlak yok.ama ablam anneme hiç benzemiyor vücut yapısı olarak o çatladı bilmiyorumkismile
haklısın sağlıklı olsunda kuzum sütü arttırmaya karar verdim sadece akşam yatmadan bi bardak içebiliyorum ondanmı acaba diye düşünmeye başladım bende CADIARZU
canım ben sabahları ya börek alıp yiyorum ya sandeviç türüÇalışan arkadaşlar........... sabah kahvaltı düzeniniz nasıl?
annem sonrdan cok fazla kılo aldı o sebepten harıta gıbıkaydirigubbakcemile3
bak çıktı işte rüyam seni görüyorum sadece ne konuşuyoz ne ediyoz tam bi boşluk demiştim bilmiyorumkismilehakketten doruymuş dediiin daembilmiyorumkismile
ama hatırlabilmiyorumkismile
selam canım hoşgeldinnn, geçmiş çok uzun klasik şeyler boş ver benceakannehirMerhaba kızlar...
Ben biraz geçmişe dalayım dün de yoktum. Sanırım çıkamam bugün geçmişten :)))))))
saol canımm bende fiyat araştırmasına başladım.alırsam haber verirm inşben almadım canım henüz ama fiyatları 100 ile 200 arası bişe
e bebek bak orada uygun var sanıyorum
nsn benim 2.boyut ulturasonu hakan yaptı işte o kızdı zaten bana ne bıyuymuş diye sorma bence kaydirigubbakcemile3ewet de hakan beyin yaptığı ayrıntılı ultrasyon sonucuna baktım geçen ayki ordada geriden gelmiş ama gebelik haftasıyla uyumlu yazmış perşembe kontrol için tekrar Hakan Apaydına gidicem sorucam o zaman haklısın dün doktor ölçerkende sürekli değişik çıktı aslında ama canımı sıktı yinede ne biliym :sinifsinif:
Canim sutu ic tamam birsey demiyorum ama sadece kemikleri kuvvetlendirir ve sana faydasi cok.
Boyla alakasi yok boy'da bildigim kadari ile 75% genetik 25% dogduktan sonra ki beslenme.
Çalışan arkadaşlar........... sabah kahvaltı düzeniniz nasıl?
canım ben sabahları ya börek alıp yiyorum ya sandeviç türü
onun dışında h.içi düzenli kahvaltım yok ama hafta sonu dikkat ediyorum
nsn benim 2.boyut ulturasonu hakan yaptı işte o kızdı zaten bana ne bıyuymuş diye sorma bence kaydirigubbakcemile3
doğum çatlağı farklı bişey ama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?