2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçayım biraz evi toparlayayım

kızımın bütün cicilerini yıkadım mis gibi kokuyolar ya dalin yumuşatıcının kokusu çok güzel kızlar bayıldım ben evin her tarafı mis gibi kokuyo vallaha. bide ütüye başlayacam artıkınnnnnnnnnn

Merhaba kızlar...
Ben biraz geçmişe dalayım dün de yoktum. Sanırım çıkamam bugün geçmişten :)))))))

ewet de hakan beyin yaptığı ayrıntılı ultrasyon sonucuna baktım geçen ayki ordada geriden gelmiş ama gebelik haftasıyla uyumlu yazmış perşembe kontrol için tekrar Hakan Apaydına gidicem sorucam o zaman haklısın dün doktor ölçerkende sürekli değişik çıktı aslında ama canımı sıktı yinede ne biliym :sinifsinif:

haklısın sağlıklı olsunda kuzum sütü arttırmaya karar verdim sadece akşam yatmadan bi bardak içebiliyorum ondanmı acaba diye düşünmeye başladım bende CADIARZU

annem sonrdan cok fazla kılo aldı o sebepten harıta gıbıkaydirigubbakcemile3

haklısın sağlıklı olsunda kuzum sütü arttırmaya karar verdim sadece akşam yatmadan bi bardak içebiliyorum ondanmı acaba diye düşünmeye başladım bende CADIARZU

Canim sutu ic tamam birsey demiyorum ama sadece kemikleri kuvvetlendirir ve sana faydasi cok.
Boyla alakasi yok boy'da bildigim kadari ile 75% genetik 25% dogduktan sonra ki beslenme.

Çalışan arkadaşlar........... sabah kahvaltı düzeniniz nasıl?
canım ben sabahları ya börek alıp yiyorum ya sandeviç türü
onun dışında h.içi düzenli kahvaltım yok ama hafta sonu dikkat ediyorum

Merhaba kızlar...
Ben biraz geçmişe dalayım dün de yoktum. Sanırım çıkamam bugün geçmişten :)))))))
selam canım hoşgeldinnn, geçmiş çok uzun klasik şeyler boş ver benceakannehir

nsn benim 2.boyut ulturasonu hakan yaptı işte o kızdı zaten bana ne bıyuymuş diye sorma bence kaydirigubbakcemile3

Canim sutu ic tamam birsey demiyorum ama sadece kemikleri kuvvetlendirir ve sana faydasi cok.
Boyla alakasi yok boy'da bildigim kadari ile 75% genetik 25% dogduktan sonra ki beslenme.

o zaman bizim oğlan bana çekti sempatiksalakcinni benim boyum uzun değil 160 felan eşime çekseydi uzun olurdu 182 onun :kedi:

Çalışan arkadaşlar........... sabah kahvaltı düzeniniz nasıl?

sabah evde 7de, kuru kayısı ve ceviz, sonra yumurta ve domates salatalık
işyerinde saat 10da, süt, galeta ve meyve

oğlenleyin ve öğleden sonra da düzgün

ama akşam eve gidince işte o zaman sapıtıyor, kendimi alamıyorum yemekten

canım ben sabahları ya börek alıp yiyorum ya sandeviç türü
onun dışında h.içi düzenli kahvaltım yok ama hafta sonu dikkat ediyorum

ben de aynen senin gibiyim ukla h.içi peynir reçel ekmek ya da peynir simir falan yiyorum.haftasonu güzel yapıyorum kahvaltımı yumurta falan yiyorum ama h.içi sabahın köründe insanın hazırlayası olmuyor yiyesi de olmuyor.

doğum çatlağı farklı bişey ama canım

bılmıyomkı valla
annem en son dogumu benı dogurmsu bende epey zor dogmusum son 1 ay hastanede yatmıs
oda farkedememıstır heralde catalyıp catlamadıgını o stresten.
cunkı annemın hayatı tehlıkesı varmıs benım dogmam halınde

park beşik hiç sevmedim doğrusu çanta gibi geliyo bana.mobilya düşünüyorum.60*120 ebatlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…