2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız? dün bebişimi görmeye gittim 770 gr olmuş ve artık kesin kız olduğunu söyledi doktorum.esnediğini gördüm... yerim çok rahat ne kadar rahatsız ettiniz der gibi bi hali vardı zemuszemus

sağol canım. anju yapıldı 2 damar tıkalı amaliyat dedi doktor bypass olacak ama yaşı var korkuyoruz o yüzden gende takdir allahın ne diyeyim
zor bişey canım biliyorum benim kuzenimde ge.en ay oldu onun yaşı gençti ama yinede ağır ameliyat bütün damarları tıkalıymış onunda tesadüf öğrendiler benim abim kalp dr ona gitmiş bi baksana boğazım arıncalanıyo felan diye bakmışki damar tıkakınklığı var sonrada ameliyat oldu
inşallah soruzsuz bir ameliyat olur da hemen toparlanır...

maşallah canımm

ya kızlar ben çatlamaya başladımmmmbilmiyorumkismile

hemde nerden çatlamışım bir bilseniz tam tüy çıkan bölge var ta oradan çatlamışım

ben oranın çatlayacağını bilmiyodum o bölgeye hiç yağ sürmedim şimdiye kadar ben hep kasıktan yukarı göbeğimi yağlardım

çatladım,şiştim, uykusuz kalıyorum, kusuyorum agresifimlaelaelaelaelae yakında böyle olacam doğurana kadar

sanırım bende catlıyorum gorunurde barız bısey yok sımdılık ama aynada bakınca bellı oluyo acık renk olan yerler=(

geçmiş olsun tatlım acil şifalar:Saruboceq:

sağolun canlarım inşallah atlatabilirrrrrrr

:roflol:
bende ne gördüm aslında 1-2 haftadır farkkındayım ama devamlı işte oturduğumdan sanmıştım sanırım değil sabah kalktığımdada var yaufffffffffffffff
anlatamam garip bişeyyy popoda izler var sanki yolunmuş gibi yada biryerde çok oturmuşsunda iz olmuş gibi ayyyy snir geldi sabah sabahhh ben nereye gideyim şimcik onun içinbilmiyorumkismile

benimkide sabahları uyandığımda bi tarafta toplanmış uyuyor oluyor sanırımbilmiyorumkismile

acı badem yağı kullan canım
faydasını qörürsün
olumunekankayizsmile

maşllah canım kızınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…