zor bişey canım biliyorum benim kuzenimde ge.en ay oldu onun yaşı gençti ama yinede ağır ameliyat bütün damarları tıkalıymış onunda tesadüf öğrendiler benim abim kalp dr ona gitmiş bi baksana boğazım arıncalanıyo felan diye bakmışki damar tıkakınklığı var sonrada ameliyat oldusağol canım. anju yapıldı 2 damar tıkalı amaliyat dedi doktor bypass olacak ama yaşı var korkuyoruz o yüzden gende takdir allahın ne diyeyim
sağol canım. anju yapıldı 2 damar tıkalı amaliyat dedi doktor bypass olacak ama yaşı var korkuyoruz o yüzden gende takdir allahın ne diyeyim
günaydın kızlar nasılsınız? dün bebişimi görmeye gittim 770 gr olmuş ve artık kesin kız olduğunu söyledi doktorum.esnediğini gördüm... yerim çok rahat ne kadar rahatsız ettiniz der gibi bi hali vardı zemuszemus
zor bişey canım biliyorum benim kuzenimde ge.en ay oldu onun yaşı gençti ama yinede ağır ameliyat bütün damarları tıkalıymış onunda tesadüf öğrendiler benim abim kalp dr ona gitmiş bi baksana boğazım arıncalanıyo felan diye bakmışki damar tıkakınklığı var sonrada ameliyat oldu
inşallah soruzsuz bir ameliyat olur da hemen toparlanır...
geçmiş olsun tatlım acil şifalar:Saruboceq:
ya kızlar ben çatlamaya başladımmmmbilmiyorumkismile
hemde nerden çatlamışım bir bilseniz tam tüy çıkan bölge var ta oradan çatlamışım
ben oranın çatlayacağını bilmiyodum o bölgeye hiç yağ sürmedim şimdiye kadar ben hep kasıktan yukarı göbeğimi yağlardım
çatladım,şiştim, uykusuz kalıyorum, kusuyorum agresifimlaelaelaelaelae yakında böyle olacam doğurana kadar
benimkide sabahları uyandığımda bi tarafta toplanmış uyuyor oluyor sanırımbilmiyorumkismileKizlar bende dun aksam oturuyorum koltukta sol bacagimi cektim karnima dogru
oyle oturuyorum bi baktim bizimki sag tarafa gecmis sol tarafim yumusacik,
sanirim ben oyle oturunca sikisti yeri daraldi.
Sag tarafim kocaman ve sert, rahatsiz olmus belli hehe
esimle cok gulduk ya simdiden keyfine duskun diye.
casper geçmiş olsun cnmmmmmmmmm ALLAH şifa versin
elhhh...
ya kızlar ben çatlamaya başladımmmmbilmiyorumkismile
hemde nerden çatlamışım bir bilseniz tam tüy çıkan bölge var ta oradan çatlamışım
ben oranın çatlayacağını bilmiyodum o bölgeye hiç yağ sürmedim şimdiye kadar ben hep kasıktan yukarı göbeğimi yağlardım
çatladım,şiştim, uykusuz kalıyorum, kusuyorum agresifimlaelaelaelaelae yakında böyle olacam doğurana kadar
maşllah canım kızınaagünaydın kızlar nasılsınız? dün bebişimi görmeye gittim 770 gr olmuş ve artık kesin kız olduğunu söyledi doktorum.esnediğini gördüm... yerim çok rahat ne kadar rahatsız ettiniz der gibi bi hali vardı zemuszemus
:sm_confused:beşik alan arkadaşlar pendikte oturup uygun fiyatlı alan var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?