- Konu Sahibi daemon
-
- #68.821
aynen zaten 7,20 de servise biniyom 7ye doğru zor uyanıyom
o arada midem bulanıyo zaten bieşy yiyemiyorum ama abim h.sonu akşamlarıda olsa bi yumurta mutlaka ye dedi. bilmiyorumkismile
cok basıt kıs
tarifi varmı bizim mail grubunda ? haftasonu kurabiye vs bişeyler yapıcam balkon keyfi yapıcaz kocamla zemuszemus
grupta yok yawrum atıyim hemen
tarifi varmı bizim mail grubunda ? haftasonu kurabiye vs bişeyler yapıcam balkon keyfi yapıcaz kocamla zemuszemus
ben tepsıyı yagladım kusum
yaglı kagıdım yoktu
ama bı dahakıne mutlaka yaglı kagıt koycam
oyle daha kolay olur
bırde tombul yapmak gerekıyor
yayılıyo ya pıserken
07-11 nisan fuardaymıs cnm bızede karabgalrda mobılya gezerken mobılyacını bırı soledı orayada beklerızz falan fılan dedı
yawrum valla mesaj falan gelmedi bana
hmmm demekki ben cevizin ayarını tutturamadım ondan cıvık oldu
ayy süper tadı ya
kızlar sizde yapın mutlaka
benımkıde yayıldı bırbırne yapıstı ama ben ız olan yerlerınde sıcakken bıcakla ayırdım onları kare kare oldular=))
grupta yok yawrum atıyim hemen
ay sorma benimki yayıldı yayıldı koca borcama kek oldu resmen kazıya kazıya yidim o kadar gzeldikibilmiyorumkismile
cok basıt kıs
2 yumurta
1 su bardagı seker
350 gr rondoda cekılmıs cevız.
bunları karıstırıp yaglı kagıt dosenmıs tepsıye cevız buyuklugunde yuvarlayıp aralıklı olarak dız ustunede yarım cevız parcaları koy
acıbadem kurabıyesının cevızlısı oluyo
cok lezzetlı
teşekkürler canım...
ben 10u gibi izmirde olucam ..dr sölemesine göre o zamandan itibaren ayağa kalkmama izin çıkacakmış gezerim...
evt ben de sırf o sebeple h.içi de bazı akşamlar menemen falan yapıyorum ama sabah sabah zor ya..yarın sabah biraz daha erken kalkayım da evde kahvaltı edeyim 7 bucukta kalkıyorum ben su anda ama 7 ceyrekte kalksam kahvaltımı da yaparım.cünkü 8 ceyrekte evden cıkıyorum aslında ama evi toparlıyorum havalandır mutfakta varsa dağınıklık onları topluyorum giyin vs derken saat geliyor
cok basıt kıs
2 yumurta
1 su bardagı seker
350 gr rondoda cekılmıs cevız.
bunları karıstırıp yaglı kagıt dosenmıs tepsıye cevız buyuklugunde yuvarlayıp aralıklı olarak dız ustunede yarım cevız parcaları koy
acıbadem kurabıyesının cevızlısı oluyo
cok lezzetlı
un yok mu??
un yok mu??
olumunekankayizsmile:1hug: merciledim senii
daemon ben akşam eve giderken söylerim eşi gelip bakacak diye
sonra sana haber veririm eşin gelince de ararsın beni tarif ederim evi
eşin işten direk gelirse daha rahat gelir
ha bide o olmazsa ben ara ara bakarım başka yer olursa haber veririm sana
yok canım basta bende emın olamadım yaparken alhı aradım malzemlerı koydum ama bu sekılsız bısı oldu baska bısey yokmu dıye
bole tarıfte tuhaf oluyo ama pısınce ımmm cok gusel bıseyy..
şeker ve yumurta ile mi sadeceeeeeee akannehir
şeker ve yumurta ile mi sadeceeeeeee akannehir
olumunekankayizsmile
tmm cnm,
aksam bıızmkı eve gelıcek motorunu alıp ıner ıkı dk da unalan senı ararız tarıf edersın
belkı kandırabılırsem motora bınmeme ızın verırıse bende gelırım:kedi:
un yok mu??
benımkıde yayıldı bırbırne yapıstı ama ben ız olan yerlerınde sıcakken bıcakla ayırdım onları kare kare oldular=))
sonra sogumaya bıraktım yavas yavas ckardımsempatiksalakcinni
tarefesiii nirde yavrummmmmmmmm ya
sorma mehtap ben de simdi kağıda not alıyorum un aradı gözlerim unsuz kurabiye buuuu mucizeeeeeeee göbek adı bu kurabiyenin kaydirigubbakcemile3
sen nerdesınkı suan ızmrde deılmısn zaten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?