2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Göğüsleri takma canım kafana cidden emzirdikten sonra sütten kesince toparlıyolar. Benim sadece bir beden büyüdü ilkinde ama hala dik...

haydaaaaa

insan bebegi için herşeye katlanır
sen sürekli vcudunu düşünüyorsun
dövecem bak heeee alsanaalsanasmile

öyle deme abba bu ayların sonunda sezaryen de var toptan 8.8 şiddetinde deprem olur bende allah birde oğlum emmezse gittim ben çirkin kadın yok bakımsız kadın vardır biliyon zaten hem bebişimi hem eşimi hemde kendi pskolojimi düşün mem gerekboshayallersmile

kısss damadımı istemem mi beennn
bizim çocuklar hep beraber inletir siteleri sempatiksalakcinni

temem o zamn sen benı caldır ben oglumu alır gelırım=)
ne zamn gıdıyossempatiksalakcinni

ama eşim eğer estetik düşünüyorsan bizimle(oğluşumda) estetik arasında secçim yap diyo beni anlamak için biraz kıt davranıyor onuda halledicam inşallahalsanaalsanasmile

dur canm daha bunu duusnmek ıcın cok erken
bakalım herkesın gogsu sarkmıyokı
belkı bızede bısey olmıycak
sen once oglunu dogurcagın zamnı duusn neler yapıcagını edıcegını

once bebegını dusun hele bı dogsun
onları sırası gelınce dusunursun..

bilmiyorumkismile

kızlar ben çıkar dktra gidicam şeker taramasını değerlendirecek bi bakalım bizim afacan da ne yapıyor
size sağlıklı muhabbetler teyzoşlarrrr

tamam sempatiksalakcinni
temmuz basında gidelim sempatiksalakcinni

temmuz basında mıakannehir

yok yok hazıranda gıdelım bissempatiksalakcinni

kızlar ben çıkar dktra gidicam şeker taramasını değerlendirecek bi bakalım bizim afacan da ne yapıyor

tugberk slm söluyo ezeli rakıbıneopuyorumnanaktan

yine gell

Ben siteye bi giriyoum, bi giremiyorum... Bakım falan diyoo.. Sıkıldım ya... Hiç takılamadım bugün sizinle..

Hadi bakalım, gönlüne göre olsun herşey... Afacana da selam söyle bizden...kaydirigubbakcemile3

kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben

kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben

Cnm takma kafana, sorun ne olursa olsun anneler kızlarını affederler. Hem bu aralar stres sinir normal bizde. Ben de az önce ofisten birilerini kovdum kapıyı da suratlarına çarptım. Normalde yapmayacağım şey. Annen de bunu biliyodur merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…