yok yaf nerde
boşver plates yaparak geçerde
ciddi anlamda bunalımdayım göğüslerden dolayı her gördükçe ağlıyorum büyüdüler diye
sütten kesince bebişimi kesin estetik olucam net karar verdim sarkık göüse tahammül edemiyorum annem emzirdikçe beden küçülür diyo ama inanmıyorum sarkacak sonunda
tatil matil yasak bana ta ki fit olana kadar ama çatlaklarım az bu konuda rahatım
ne fuarı kızlar ben kacırdım
banada uğra kız mutlaka...:))
haydaaaaa
insan bebegi için herşeye katlanır
sen sürekli vcudunu düşünüyorsun
dövecem bak heeee alsanaalsanasmile
kısss damadımı istemem mi beennn
bizim çocuklar hep beraber inletir siteleri sempatiksalakcinni
ama eşim eğer estetik düşünüyorsan bizimle(oğluşumda) estetik arasında secçim yap diyo beni anlamak için biraz kıt davranıyor onuda halledicam inşallahalsanaalsanasmile
eğer öyle bir şey olursa seve seve uğrarımmm uğramayı bırak anlaşırsak sizin ev sahibinin yazlığını hergün görüşürüz
Maşallah oğluna, tam kuzu.Evet cnm saolasın. Maşallah de bakim oğluma. Terrier ama kocaman olanlarından... opuyorumnanaktan
öyle deme abba bu ayların sonunda sezaryen de var toptan 8.8 şiddetinde deprem olur bende allah birde oğlum emmezse gittim ben çirkin kadın yok bakımsız kadın vardır biliyon zaten hem bebişimi hem eşimi hemde kendi pskolojimi düşün mem gerekboshayallersmile
Göğüsleri takma canım kafana cidden emzirdikten sonra sütten kesince toparlıyolar. Benim sadece bir beden büyüdü ilkinde ama hala dik...
bilmiyorumkismileöyle deme abba bu ayların sonunda sezaryen de var toptan 8.8 şiddetinde deprem olur bende allah birde oğlum emmezse gittim ben çirkin kadın yok bakımsız kadın vardır biliyon zaten hem bebişimi hem eşimi hemde kendi pskolojimi düşün mem gerekboshayallersmile
temem o zamn sen benı caldır ben oglumu alır gelırım=)
ne zamn gıdıyossempatiksalakcinni
tamam sempatiksalakcinni
temmuz basında gidelim sempatiksalakcinni
kızlar ben çıkar dktra gidicam şeker taramasını değerlendirecek bi bakalım bizim afacan da ne yapıyor
size sağlıklı muhabbetler teyzoşlarrrr
temmuz basında mıakannehir
yok yok hazıranda gıdelım bissempatiksalakcinni
tugberk slm söluyo ezeli rakıbıneopuyorumnanaktan
yine gell
tamam haziran ortasında gidelim sempatiksalakcinni
kızlar ben çıkar dktra gidicam şeker taramasını değerlendirecek bi bakalım bizim afacan da ne yapıyor
size sağlıklı muhabbetler teyzoşlarrrr
evet canım doğruBen siteye bi giriyoum, bi giremiyorum... Bakım falan diyoo.. Sıkıldım ya... Hiç takılamadım bugün sizinle..
temem dogurur dogurmaz gıdelımsempatiksalakcinni
kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?