2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben

canım uuzlme bu kadar
annen anlıycaktır senı
o san akusmamıstır merak etme sen

özelden msj atamıyorum şimdiye kadar 50 özel mesaj atmış olmam gerekiyormuş.listeye eklenmek istemiştim

canım bızım kı farklı bır durum, ben anneme çok kırgınım. bursada tek başınayım kımsem yok bu şehırde eve tadılat yapılacak annemden yardım istedım gelsın dıye teyzemle geleceklerdi. ama o ille babamı da alıp gelmek ıstıyor. babamda gelmek ıstemıyor burada canı sıkılıyor butun gun evde. annemde baban gelmezse ben gelemem dıyor. hemen tercıhlerı degışıyor. benım yorulmam babamı yalnız bırakmaktan daha önemlı sanırım. ınan gözyaşlarıma hakım olamıyorum benım annem nıye böyle...

özelden msj atamıyorum şimdiye kadar 50 özel mesaj atmış olmam gerekiyormuş.listeye eklenmek istemiştim

canım ve rbılgılerını eklıyım sneı
canım uuzlme bu kadar
senı cok ıyı anlıyourm
senın annen uzakta oldugundan gelemıyo
benımkı 1 saatlık yolu gelmıyo
bende hıc cagırmıyorum bıle
uzulme bosver yavas yavas yaparsın
tadılat ısı zor tabı bıde mutfak komple yapılcak senın esınle halledersınız

kızlar yeemgımı yedım geldım kahvemıde içtim ama iyi diilm yaa öle bir prje geldıkı nasıl yapcam bilmiyorum ofyaaaa cokda gerginim bugun

Canım seninki gelmiyor, benimki kaçıyor. Hiç sıkma canını, böylece çocuklarıma nasıl davranmam gerektiğini öğreniyorum

................

Son düzenleme:
kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben

bende dün kırıldım annemeee ama anlamaz ki kırıldığımıı hep yapıyor bana alıştım benn :çok üzgünüm:

ben de daha sabah yazdım aynı durumdayız yardıma gelmesini sitedim oda tmm dedi şimdi ayy sinir oluyorum ama gelinin geleceği tuttu onla ilgilencek benimle o gittikten sonra ilgilencekmiş sanki 5ayım var zamanla yarışıyoz aynı bende kırıldım ne arıyom ne soruyom annem bunu bana hep yapıyorrr hiç yanımda olmadııımafoldumben

alışamıyorum tatlım alışamıyorum. bu kadar mı degersızım onun gözunde.

cnm sen şimdi hormonların kurbanısın uzme kendını bukadr her anne cocguna deger verır merak etmeee oda sımdı baska seyelri hesaplamaya calısyordur emın ol bende uzktym cgryrm annemı ama gelsede yaapmyr dayanamıyr oyuzdn benım ona suan cok ıhtıycm oldugu halde baskı yapmyorum.

gülkurusu üzülme canım yaa
bazı aileler böyle oluyo maalesef değiştiremiyrsun
sen değersiz değilsin mutlaka ama
aklı babanda kalacak gelsede, belli
gelse de bişi anlamayacaksın yani.
boşver siz halledersiniz
aynen meloşun dedigi gibi
yanlışları göre göre cocugumuza nasıl davranacağımızı öğreniyoruz

alışamıyorum tatlım alışamıyorum. bu kadar mı degersızım onun gözunde.

bende dün çok ağladımm eşimde çok kızdı onuni çin varsa yoksa oğlu benim yermiede gelinin koysun ama hiç aramıcam gitmicem gerçi boşa anlamaz ki hatasını anneme karşı çocukluğumdan beri çok kırgınım bu yüzden kızımo lsun çoki stedim onunla yapamadıklarımı kızımla yaparım diye artık oğlumla yapcammafoldumben özlemlerimi

gül kurusu üzülme ya annen o senin sevmezmi hiç öyle düşünme aklı kalıyo demekki ordada benim annemde öyledir hatta ben doğumdan sonrada gelip yardım ediceğini sanmıyorum bana ama ben kabullendim durumu pasif oluyolar ne yazıkki bazen

kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.

aynı dünkü halim gibisin eşim sağ olsun dedi gerekirse kadın tutarsın bende yardım ederim üzülme dedi bebeğini düşün boşver herkez bir düzen kurmuş canım onlarıda öyle kabul etcezz,bunlar seni teselli etmiyor biliyorum ama bebeğin için ağlama elbet yoluna gircek allah sana güç kuvvet verir valla yakın olsak bende yardıma gelirdimm ama bebeğin için üzülme o da etkileniyor şimdi karnındaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…