D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #69.001
evet canım doğru
boşver çok önemli bişi olmadı zaten :1hug:
temam
hatta gidelim orda doğururuz sempatiksalakcinni
kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben
ay nooldu kıskızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben
Cnm takma kafana, sorun ne olursa olsun anneler kızlarını affederler. Hem bu aralar stres sinir normal bizde. Ben de az önce ofisten birilerini kovdum kapıyı da suratlarına çarptım. Normalde yapmayacağım şey. Annen de bunu biliyodur merak etme...
özelden msj atamıyorumşimdiye kadar 50 özel mesaj atmış olmam gerekiyormuş.listeye eklenmek istemiştim
canım uuzlme bu kadarcanım bızım kı farklı bır durum, ben anneme çok kırgınım. bursada tek başınayım kımsem yok bu şehırde eve tadılat yapılacak annemden yardım istedım gelsın dıye teyzemle geleceklerdi. ama o ille babamı da alıp gelmek ıstıyor. babamda gelmek ıstemıyor burada canı sıkılıyor butun gun evde. annemde baban gelmezse ben gelemem dıyor. hemen tercıhlerı degışıyor. benım yorulmam babamı yalnız bırakmaktan daha önemlı sanırım. ınan gözyaşlarıma hakım olamıyorum benım annem nıye böyle...
canım bızım kı farklı bır durum, ben anneme çok kırgınım. bursada tek başınayım kımsem yok bu şehırde eve tadılat yapılacak annemden yardım istedım gelsın dıye teyzemle geleceklerdi. ama o ille babamı da alıp gelmek ıstıyor. babamda gelmek ıstemıyor burada canı sıkılıyor butun gun evde. annemde baban gelmezse ben gelemem dıyor. hemen tercıhlerı degışıyor. benım yorulmam babamı yalnız bırakmaktan daha önemlı sanırım. ınan gözyaşlarıma hakım olamıyorum benım annem nıye böyle...
canım ve rbılgılerını eklıyım sneı
canım uuzlme bu kadar
senı cok ıyı anlıyourm
senın annen uzakta oldugundan gelemıyo
benımkı 1 saatlık yolu gelmıyo
bende hıc cagırmıyorum bıle
uzulme bosver yavas yavas yaparsın
tadılat ısı zor tabı bıde mutfak komple yapılcak senın esınle halledersınız
kızlar canım çok sıkkın annemle kavga ettım telefonda. şimdı anlatsam belkı benı kınarsınız...off bu anneler nıye anlamaz kı evlatlarını mafoldumben
Canım seninki gelmiyor, benimki kaçıyor. Hiç sıkma canını, böylece çocuklarıma nasıl davranmam gerektiğini öğreniyorum
bende dün kırıldım annemeee ama anlamaz ki kırıldığımıı hep yapıyor bana alıştım benn :çok üzgünüm:
canım bızım kı farklı bır durum, ben anneme çok kırgınım. bursada tek başınayım kımsem yok bu şehırde eve tadılat yapılacak annemden yardım istedım gelsın dıye teyzemle geleceklerdi. ama o ille babamı da alıp gelmek ıstıyor. babamda gelmek ıstemıyor burada canı sıkılıyor butun gun evde. annemde baban gelmezse ben gelemem dıyor. hemen tercıhlerı degışıyor. benım yorulmam babamı yalnız bırakmaktan daha önemlı sanırım. ınan gözyaşlarıma hakım olamıyorum benım annem nıye böyle...
alışamıyorum tatlım alışamıyorum. bu kadar mı degersızım onun gözunde.
alışamıyorum tatlım alışamıyorum. bu kadar mı degersızım onun gözunde.
kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.
kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?