2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.

ay canım benim üzme kendini bu kadar ya...sonuçta anneni en iyi sen tanıyorsun.biliyorsun da babana olan düşkünlüğünü diyeyim ben ..demek ki bırakamıyor babanı yalnız onun da vardır bir bildiği..

kızlar bu arada kayınvalideler bitti annelere geldi sıra sanırımsempatiksalakcinni ama ben kayınvalide diyorum halaaaaa annemle sorunum yok şükür aşırı fedakar verici biridir canım o benim ama kayınvalidem delirtti beni şu taşınma işindeee ııyyykkk aklıma geldikçe sinir oluyorum.siz daha bombayı bilmiyorsunuz ben oraya ona yakın sırf bebiş için gttim kadın bir de bana demezmi ben tek bakamam annen de gelsin ayda 2 haftaa gel de çıldırmaaa.annem nasıl gelsin egeye bakıyor hem eviniyurdunu bırakıp bana yerleşmesini bekleyemem hem de birçok sebebi var uzaktayım kadına neden yük olayım yakın olsam o da bakar ztn arada..

Böyle düşünme canım. Tabiki umrundasın... Ama eğer annenin huyuysa bu buna alışman gerekir.Özellikle bu dönemde stres yapma..

kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.
canım bı elını yuuznu yıka bıseyler ye ıc kendıne gel.
bu kadar uzulme
alısmak lazım maalesef.
senı cok ıyı anlıyorum ama ne yazıkkı degıstıremıyoruz onları

evet gülkurusu lütfen canım yaaa
bebişinin ne günahı var
şu an senin üzüntünden ne kdr etkileniyor kimbilir

kaynanan sımdıdıen yakın oturma avantajını kullandırmayacagını anatmıs sana demekkı
aman kendı bılır bosver

Nasıl yaaaa... Boşuna mı taşındın şimdi sen?

...............

Son düzenleme:
e pes pembemavi yani,,
ay bilseydin diplerine kadar gitmezdin en azından

Nasıl yaaaa... Boşuna mı taşındın şimdi sen?

zamanla belli olacak herşey ama eli mahkum bakacak.kendisine de söyledik annemle ikimiz zaten herkes yakınındakine baksın dedi annem ben buraya gelemem durmadan yol yorucu benim de kendime göre işim var ege var dedi.annem kalamaz bir de uzun süre psikolojisi bozulur.sıkılır.ben cok iyi tanıyorum annemi.mecbur bakacak canım..eşime de söyledim işten çıkarım o da maaşımı verir sigortamı da öder o zmn bakamıcaksa ben de evde oturur cocuğa bakarım.başka bir yolu yok dedim..konusu acılırsa kayınpederime de aynısını dicem dükkandan maaşımı ödeyin ben de evde oturayım

Kızlar ne olıyy ya gulkurusu kuzummmmmmm bak geÇmıŞe gıtmedım ama neye ÜzÜlÜyosan deĞmezz bebıŞın daha Önemlı tatlımmmmmmmmmm

e pes pembemavi yani,,
ay bilseydin diplerine kadar gitmezdin en azından

e bari baştan söleseydıde ona göre davransaydı kızdaaa allahım yaa bogazlamak gelırdı herlde ıcımden benmkı bana yapsaa

canım bı elını yuuznu yıka bıseyler ye ıc kendıne gel.
bu kadar uzulme
alısmak lazım maalesef.
senı cok ıyı anlıyorum ama ne yazıkkı degıstıremıyoruz onları

evet gülkurusu lütfen canım yaaa
bebişinin ne günahı var
şu an senin üzüntünden ne kdr etkileniyor kimbilir

,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
öfff kafanızı şişirdım kızlar kusura bakmayın. guzel şeylerden bahsedelım mesela kırmzı ggecelıklerden zemuszemus

Teşkkürler, bakayım canım..benim kulplarım yusyuvarlak koyun şeklinde.
büyük bir yuvarlak dşün..
üstüne koyun tüyü gibi kıvırcıklr çizmişler
üstüne de koyun kafası yapıştırmışlar.. sticker değil
çıkıntılı kafa.
yakından çeker eklerim resmini

baktım şimdi, üzeri bebek resimli olanlar ve pembe çiçekler sevmliymiş
sen kulp mu alacaksın..

Kayınvalidene demedin mi hani siz bakacaktınız? Biz de o yüzden buraya taşındık diye :uhm:

ah kuzum yeır gelıyokı anne babada hıc bıseyın oluyo ıste.
ınsan hayatında hep yalnız kımseye guvenmemeyı ogrenmek gerekıyor
sımdı bız bebeklerımız ııcn fedakarlıklar yapıyoruz ve annenın yaptıgı bu sebeple daha cok dokunuyodur tabıkı ama ıste kızlarında dedıgı gıbı cocuklarımıza nasıl davranmamamız gerektıgını dah aıyı anlıuyoruz boylelıkle.
kımseye ıhtıyacın yok cok sukur
gec olsun guc olmasın herseyın ustesınden gelırsın sen..

elhamra bıara kulpmu bakıyorduuu sanki yanlısmı hatrlıyorum

ayy koyunlu demek çok sevimli valla senin odayı kaba taslak gördüm yaa pembe birşeyler görünce sanada yollamak istedim valla ben sade birşey alcam oda takımı aldıığmda onları çıkarcam böyle sevimli şeyler alcamm taktırcam ilerde biraz büyüdümü çıkarır orjinalleri takarım diyee.ay senin şu oda bitsin de göster bize ama dolaplar çekmeceler doldur öyle göster odanın tam bitmiş halini

öfff kafanızı şişirdım kızlar kusura bakmayın. guzel şeylerden bahsedelım mesela kırmzı ggecelıklerden zemuszemus

kafa şişirmek ne demek
gerektıgınde şişirebılırsın yevrumm...

bahsedelım bahsedelımm..aklinialirimsmile
ya ben de gecelıgımı almak ıstıyourmm ama hıc bı fıkrım yok nası bısey almalıyım ne renk olmalı falan fılan hıc karar veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…