- Konu Sahibi daemon
-
- #69.021
kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.
sinirlerım çok bozuk ınan bağıra bağıra aglıyorum evde. benım annemde kıskançlık hastalıgı var babamı asla bırakmaz. babam gelmese doguma bıle gelemez. bıktım artık bu durumdan. ben umrunda bıle degılım annemın.
sinirlerım çok bozuk ınan bağıra bağıra aglıyorum evde. benım annemde kıskançlık hastalıgı var babamı asla bırakmaz. babam gelmese doguma bıle gelemez. bıktım artık bu durumdan. ben umrunda bıle degılım annemın.
canım bı elını yuuznu yıka bıseyler ye ıc kendıne gel.kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.
ay canım benim üzme kendini bu kadar ya...sonuçta anneni en iyi sen tanıyorsun.biliyorsun da babana olan düşkünlüğünü diyeyim ben ..demek ki bırakamıyor babanı yalnız onun da vardır bir bildiği..
kızlar bu arada kayınvalideler bitti annelere geldi sıra sanırımsempatiksalakcinni ama ben kayınvalide diyorum halaaaaa annemle sorunum yok şükür aşırı fedakar verici biridir canım o benim ama kayınvalidem delirtti beni şu taşınma işindeee ııyyykkk aklıma geldikçe sinir oluyorum.siz daha bombayı bilmiyorsunuz ben oraya ona yakın sırf bebiş için gttim kadın bir de bana demezmi ben tek bakamam annen de gelsin ayda 2 haftaa gel de çıldırmaaa.annem nasıl gelsin egeye bakıyor hem eviniyurdunu bırakıp bana yerleşmesini bekleyemem hem de birçok sebebi var uzaktayım kadına neden yük olayım yakın olsam o da bakar ztn arada..
ay canım benim üzme kendini bu kadar ya...sonuçta anneni en iyi sen tanıyorsun.biliyorsun da babana olan düşkünlüğünü diyeyim ben ..demek ki bırakamıyor babanı yalnız onun da vardır bir bildiği..
kızlar bu arada kayınvalideler bitti annelere geldi sıra sanırımsempatiksalakcinni ama ben kayınvalide diyorum halaaaaa annemle sorunum yok şükür aşırı fedakar verici biridir canım o benim ama kayınvalidem delirtti beni şu taşınma işindeee ııyyykkk aklıma geldikçe sinir oluyorum.siz daha bombayı bilmiyorsunuz ben oraya ona yakın sırf bebiş için gttim kadın bir de bana demezmi ben tek bakamam annen de gelsin ayda 2 haftaa gel de çıldırmaaa.annem nasıl gelsin egeye bakıyor hem eviniyurdunu bırakıp bana yerleşmesini bekleyemem hem de birçok sebebi var uzaktayım kadına neden yük olayım yakın olsam o da bakar ztn arada..
ben de daha sabah yazdım aynı durumdayız yardıma gelmesini sitedim oda tmm dedi şimdi ayy sinir oluyorum ama gelinin geleceği tuttu onla ilgilencek benimle o gittikten sonra ilgilencekmiş sanki 5ayım var zamanla yarışıyoz aynı bende kırıldım ne arıyom ne soruyom annem bunu bana hep yapıyorrr hiç yanımda olmadııımafoldumben
cnm sen şimdi hormonların kurbanısın uzme kendını bukadr her anne cocguna deger verır merak etmeee oda sımdı baska seyelri hesaplamaya calısyordur emın ol bende uzktym cgryrm annemı ama gelsede yaapmyr dayanamıyr oyuzdn benım ona suan cok ıhtıycm oldugu halde baskı yapmyorum.
gülkurusu üzülme canım yaa
bazı aileler böyle oluyo maalesef değiştiremiyrsun
sen değersiz değilsin mutlaka ama
aklı babanda kalacak gelsede, belli
gelse de bişi anlamayacaksın yani.
boşver siz halledersiniz
aynen meloşun dedigi gibi
yanlışları göre göre cocugumuza nasıl davranacağımızı öğreniyoruz
bende dün çok ağladımm eşimde çok kızdı onuni çin varsa yoksa oğlu benim yermiede gelinin koysun ama hiç aramıcam gitmicem gerçi boşa anlamaz ki hatasını anneme karşı çocukluğumdan beri çok kırgınım bu yüzden kızımo lsun çoki stedim onunla yapamadıklarımı kızımla yaparım diye artık oğlumla yapcammafoldumben özlemlerimi
gül kurusu üzülme ya annen o senin sevmezmi hiç öyle düşünme aklı kalıyo demekki ordada benim annemde öyledir hatta ben doğumdan sonrada gelip yardım ediceğini sanmıyorum bana ama ben kabullendim durumu pasif oluyolar ne yazıkki bazen
evet gülkurusu lütfen canım yaaa
bebişinin ne günahı var
şu an senin üzüntünden ne kdr etkileniyor kimbilir
Nasıl yaaaa... Boşuna mı taşındın şimdi sen?
e pes pembemavi yani,,
ay bilseydin diplerine kadar gitmezdin en azından
aynı dünkü halim gibisin eşim sağ olsun dedi gerekirse kadın tutarsın bende yardım ederim üzülme dedi bebeğini düşün boşver herkez bir düzen kurmuş canım onlarıda öyle kabul etcezz,bunlar seni teselli etmiyor biliyorum ama bebeğin için ağlama elbet yoluna gircek allah sana güç kuvvet verir valla yakın olsak bende yardıma gelirdimm ama bebeğin için üzülme o da etkileniyor şimdi karnındaaa
canım bı elını yuuznu yıka bıseyler ye ıc kendıne gel.
bu kadar uzulme
alısmak lazım maalesef.
senı cok ıyı anlıyorum ama ne yazıkkı degıstıremıyoruz onları
evet gülkurusu lütfen canım yaaa
bebişinin ne günahı var
şu an senin üzüntünden ne kdr etkileniyor kimbilir
Teşkkürler, bakayım canım..benim kulplarım yusyuvarlak koyun şeklinde.özge sen penbe bir oda yaptın çok güzel olmuş avizende süper bak burda çok güzel mobilya kupları var baksanaa senin nasıl mobilyan daki kulplar özellikle 6.sayfadan sonrası
http://www.e-bebek.com/arama?page=6...ry=bebek_odasi&f_subcategory=mobilya_kulplari
bıraz aglayınca açıldım destegınız için sagolun kızlar.annem işte böyle bır kadın, elınde olsa dunyada kı tum kadınları ölduur babama bakmasınlar dıye. babamda hayatında çapkınlık yapmamış ezık bir ınsandır, bır kadınla bıle annem kızar dıye kafasını kaldırıp konuşamaz. bu kıskançlık bızım hayatımızı mahvettı, kendımı bıldım bılelı annem hep sınırı ve gergın bır kadın oldu evımızde hep kavga vardı. hıç huzur yoktu. yaşlanınca geçer sandık ama daha da aştı annem kendımı. şuan buraya gelmıyor, babamı bırakmama sebebi kımbılır şimdı kımı kafaya takmıştır. onunla konuşur dıye bırakmıyor. annem hasta oldugunu da kabul etmıyor, hep yaptıgını yapıyor haklı oldugunu ispat etmeye çalışıyor. daha da batıyor.
teşkkürler, bakayım canım..benim kulplarım yusyuvarlak koyun şeklinde.
Büyük bir yuvarlak dşün..
üstüne koyun tüyü gibi kıvırcıklr çizmişler
üstüne de koyun kafası yapıştırmışlar.. Sticker değil
çıkıntılı kafa.
Yakından çeker eklerim resmini
baktım şimdi, üzeri bebek resimli olanlar ve pembe çiçekler sevmliymiş
sen kulp mu alacaksın..
Teşkkürler, bakayım canım..benim kulplarım yusyuvarlak koyun şeklinde.
büyük bir yuvarlak dşün..
üstüne koyun tüyü gibi kıvırcıklr çizmişler
üstüne de koyun kafası yapıştırmışlar.. sticker değil
çıkıntılı kafa.
yakından çeker eklerim resmini
baktım şimdi, üzeri bebek resimli olanlar ve pembe çiçekler sevmliymiş
sen kulp mu alacaksın..
öfff kafanızı şişirdım kızlar kusura bakmayın. guzel şeylerden bahsedelım mesela kırmzı ggecelıklerden zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?