2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet evet öyle yapcam
şimdi karyolanın içinde bir sürü torba druyo
bütün aldıklarımı oraya yığdım
perşembe temizlik var
ondan sonra ıvır zıvırları dolabına koyacam, boşaltcam torbaları yavas yavas.
halısı da gelecek..
sonra çeker koyarım mutlaka :)

,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
ay ben de dae yaa..
ama sanırım pembik gecelik alacam gibi.

hadi bakalım bebişinide esınıde uzme artıkk..
amaaann artık koca bı aıle oldunuz ıste yetersınız bırnırınıze eısn bebegın ve sen..

ee nerede kalmıstık gecelıklerdesempatiksalakcinni

ay ben de dae yaa..
ama sanırım pembik gecelik alacam gibi.

ben ne renk alcam ya mavı ıstemıyorum
aslında olabılır ıstesem mı kı bılmedım sımdı
ucuk pembe ıstıyodum ama olmaz erkek anasına yakısmaz dımı
ayy cok kararsızım benn

ben kırık beyaz bi gecelik istiyorum düz renk böyle kırmızıda kurdale çok güzel olucak zemuszemus

insanın bir yerden sonra eşi çocuklarından başka birşey kalmıyor bizde eşimle çok kazık yedik birbirimizden güç aldık. sende sımsıkı tutun bebeğine eşine evelallah üstesinden gelirsiniz herşeyin

bence pembe neden olmasın erkek anasına olurmu öyle sey.ama ben senin yerinde olsam krem alırdım geceliğimi kırmızı da kurdele ve ruj süper olur.senin tenine yakışır ben de krem istiyorum aslında ama çok acık tenliyim doğumdan sonra da solgun olurum iyice o sebeple renkli bişey alıcam herhalde..

ben gül kurusu yada mor istiyorum yaa günlük kıyafetlernizde en çok hangi rengi yakıştırıyorsanız o rengi seçin bencee

canım yenı okuyabıldım ya.Nevar ya öyle okadar bağıra bağıra ağlıcak kadın tutarsın eşin gelır.Bak bende gelırım sana yardıma.Takma kafana.Gerçekten haftasonu gelır yardım ederım elımden geldığınce canım.Ağlama sakın ne yapcan bende yanlızım.Doğumun sonuna doğru gelıcek benımkıde.Yapcak bışey yok.Kadın tutucam bende mecbur.Yavaş yavaş eşimle yapıcam artık.Kıyamam ya boşver ağlama sakın.

niye olmasın be erkek anasına pembe
gayet de olur
erkeğe giydirmiyon ya
anasına giydiriyon :))
ama olmadı krem rengi fln da bakabilirsin

ben gül kurusu yada mor istiyorum yaa günlük kıyafetlernizde en çok hangi rengi yakıştırıyorsanız o rengi seçin bencee

gayet de olur
erkeğe giydirmiyon ya

sanırım krem rengı ıyı olur.
zaten kara kuru bişiyim bilmiyorumkismile

cok acık bir mavi olabılır cnm ben öle bişi istyrm kırmızı kurdelaylada zipperrr olurr vallaa

gayet de olur
erkeğe giydirmiyon ya

bencede sana krem ama kreminde güzel bir tonu var onun gibi gelinliklerde olur yaa o renk güzel olur kırımzı ruj kırmızı kurdalee saçlarda koyu bence krem olmalı senin

kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.

Ya canım ağlama ama... Hem kendini hem bebeğini üzüyorsun... yapma böyle... Koy elini karnının üzerine, konuş bebeğinle... Bak artık yalnız değilsin... Bebeğin hep yanında, ondan güç al birtanem... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…