evet ama pahalı gelmişti bunlar galiba bilmiyorumkismileelhamra bıara kulpmu bakıyorduuu sanki yanlısmı hatrlıyorum
e bari baştan söleseydıde ona göre davransaydı kızdaaa allahım yaa bogazlamak gelırdı herlde ıcımden benmkı bana yapsaa
evet evet öyle yapcamayy koyunlu demek çok sevimli valla senin odayı kaba taslak gördüm yaa pembe birşeyler görünce sanada yollamak istedim valla ben sade birşey alcam oda takımı aldıığmda onları çıkarcam böyle sevimli şeyler alcamm taktırcam ilerde biraz büyüdümü çıkarır orjinalleri takarım diyee.ay senin şu oda bitsin de göster bize ama dolaplar çekmeceler doldur öyle göster odanın tam bitmiş halini
ah kuzum yeır gelıyokı anne babada hıc bıseyın oluyo ıste.
ınsan hayatında hep yalnız kımseye guvenmemeyı ogrenmek gerekıyor
sımdı bız bebeklerımız ııcn fedakarlıklar yapıyoruz ve annenın yaptıgı bu sebeple daha cok dokunuyodur tabıkı ama ıste kızlarında dedıgı gıbı cocuklarımıza nasıl davranmamamız gerektıgını dah aıyı anlıuyoruz boylelıkle.
kımseye ıhtıyacın yok cok sukur
gec olsun guc olmasın herseyın ustesınden gelırsın sen..
ay ben de dae yaa..kafa şişirmek ne demek
gerektıgınde şişirebılırsın yevrumm...
bahsedelım bahsedelımm..aklinialirimsmile
ya ben de gecelıgımı almak ıstıyourmm ama hıc bı fıkrım yok nası bısey almalıyım ne renk olmalı falan fılan hıc karar veremedım
sempatiksalakcinni
yakında 3.sayfaya manşet olucaz zaten sempatiksalakcinni
hadi bakalım bebişinide esınıde uzme artıkk..şimdı eşimle konuştum, ikımizde ailelerimizden kazık yedıgımız için bu konuda bırbırımızden saklamıyoruz ailelerımızın rezıllıklerını. senın kı benden kara olayı bızım ki. diyor kı artık direnme vazgeç sende benım gıbı, direndıkçe umut ettıkçe daha çok acı çekıyorsun. doğru söyluyor. sende doğru söyluyorsun canım bu hayatta yalnızız, bunu kabul edınce herşey duzelır belkı. sagol canım olumunekankayizsmile
ay ben de dae yaa..
ama sanırım pembik gecelik alacam gibi.
şimdı eşimle konuştum, ikımizde ailelerimizden kazık yedıgımız için bu konuda bırbırımızden saklamıyoruz ailelerımızın rezıllıklerını. senın kı benden kara olayı bızım ki. diyor kı artık direnme vazgeç sende benım gıbı, direndıkçe umut ettıkçe daha çok acı çekıyorsun. doğru söyluyor. sende doğru söyluyorsun canım bu hayatta yalnızız, bunu kabul edınce herşey duzelır belkı. sagol canım olumunekankayizsmile
hadi bakalım bebişinide esınıde uzme artıkk..
amaaann artık koca bı aıle oldunuz ıste yetersınız bırnırınıze eısn bebegın ve sen..
ee nerede kalmıstık gecelıklerdesempatiksalakcinni
ben ne renk alcam ya mavı ıstemıyorum
aslında olabılır ıstesem mı kı bılmedım sımdı
ucuk pembe ıstıyodum ama olmaz erkek anasına yakısmaz dımı
ayy cok kararsızım benn
amaaann artık koca bı aıle oldunuz ıste yetersınız bırnırınıze eısn bebegın ve sen..
ayy cok kararsızım benn
sinirlerım çok bozuk ınan bağıra bağıra aglıyorum evde. benım annemde kıskançlık hastalıgı var babamı asla bırakmaz. babam gelmese doguma bıle gelemez. bıktım artık bu durumdan. ben umrunda bıle degılım annemın.
ayy cok kararsızım benn
açmiyirhttp://www.everscared.com/wp-content/uploads/2009/10/444444-vert.jpg
ahanda bundan alıcamaklinialirimsmile
bence pembe neden olmasın erkek anasına olurmu öyle sey.ama ben senin yerinde olsam krem alırdım geceliğimi kırmızı da kurdele ve ruj süper olur.senin tenine yakışır ben de krem istiyorum aslında ama çok acık tenliyim doğumdan sonra da solgun olurum iyice o sebeple renkli bişey alıcam herhalde..
ben gül kurusu yada mor istiyorum yaa günlük kıyafetlernizde en çok hangi rengi yakıştırıyorsanız o rengi seçin bencee
niye olmasın be erkek anasına pembe
gayet de olur
erkeğe giydirmiyon ya
anasına giydiriyon :))
ama olmadı krem rengi fln da bakabilirsin
Amaaann artık koca bı aıle oldunuz ıste yetersınız bırnırınıze eısn bebegın ve sen..
Ee nerede kalmıstık gecelıklerdesempatiksalakcinni
ayy cok kararsızım benn
açmiyir
niye olmasın be erkek anasına pembe
gayet de olur
erkeğe giydirmiyon ya
anasına giydiriyon :))
ama olmadı krem rengi fln da bakabilirsin
kızlar ağlamaktan yazamıyorum ellerım tıtrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?