2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pembik bebikin odasını naptın?

hakiki dövme mi?

ben de çok istiyorum ama cildim çok hassas olduğu için dermatolog izin vermedi bilmiyorumkismile
yazdan yaza geçici dövme yaptırıyorum be de
hakiki evet.. omzumun arkasında, sırtımda, 3 tane capon harfi..

bide diğer kolumun omuzla birleşim yerinde de minik bir ejderha var bilmiyorumkismile

kıslar bi işim var hemen gelcem

hakiki dövme mi?

ben de çok istiyorum ama cildim çok hassas olduğu için dermatolog izin vermedi bilmiyorumkismile
yazdan yaza geçici dövme yaptırıyorum be de

benim de dövmem var, hatta ben yaptırırken bir kadın vardı 40-45 yaşlarında üzerinde çok şık bir iş kıyafeti, ve oldukça zarif bir kadındı. ensesine tam saçlarının bittiği yere eşinin ve iki kızının baş harflerini yaptırmıştı, o zamanlar çok hoşuma gitmişti. şimdi ben de kızımla ilgili bişi yaptırmayı düşünüyorum, yani şimdi dediysem emzirme olayı bitince :)

ayşe arman da kocasının ismini göğsünün yan tarafına dövme yaptırmış.
çok seksiii aklinialirimsmile

Pembik bebikin odasını naptın?

henüz almadık canım biz bakmadık da anca ona sıra geldi işte.bu ctsi çalışıyorum bir dahaki ctsi bakıcaz avcılara ve o dediğim mobilyaya.beyaz istiyorum eğer avcılardan istediğim gibi bulursam uygun fiyata alırım bulamazsam o fabrikadan alıcam beyaz takımı cnm.kenarları parlakmış ama kullanan 3 kişiye sordum kötü durmuyor dediler kendim de gidip bakıcam tabi önce.

Bence dövme çok güzel bir süs, bayanda çok güzel duruyor

Pembik bu arada Beylicium'da fuar bebe nin mağazası varmış, hani şu esprili bebek bodylerini yapan firma, kravatlı, doktor önlüklü falan

Kocişi ikna edebilirsem bu akşam uğramayı düşünüyorum

Pembik bu arada Beylicium'da fuar bebe nin mağazası varmış, hani şu esprili bebek bodylerini yapan firma, kravatlı, doktor önlüklü falan

hadi ya benim haberim yok canım hiç..bir bak bakalım ya da sonra beraber bakalım hem bir kahve içeriz ne dersin?

Bence dövme çok güzel bir süs, bayanda çok güzel duruyor

bence de kesinlikle çok güzel duruyor ben de bayılıyorum kızımın adını yazdırabilirim ben de omzuma ya da eşimin ve kızımın ilk harflerini falan sadece.2sinin de adı d ile başlıyor amaaaaaaaaa gerçi nisası da vr durunun ama ben nedense benimseyemedim pek duru sadece kızımın adı gibi geliyor bilmiyorumkismile
abdest geçirmeme olayı da tamamen uydurma yanlış.ben doktorla konuştum hocaya da anlattım durumu ona da sordum.derinin kaç kat altına yapılıyor bu dedi doktor arkadasım bana biz ise suyu sonucta tenimize uyguluyoruz.

ayşe arman da kocasının ismini göğsünün yan tarafına dövme yaptırmış.
çok seksiii aklinialirimsmile

valla koca biraz riskli ama çocuk atsan atılmaz, satsan satılmaz. Bir ömür boyu her koşulda sevmeye mahkumuz onları :)

nerde mağaza.. ben de istiyorum...

valla koca biraz riskli ama çocuk atsan atılmaz, satsan satılmaz. Bir ömür boyu her koşulda sevmeye mahkumuz onları :)

hahahha o da doğru az önce adamı boşuyordum şimdi göğsüme dövmesini yaptırıyorum sempatiksalakcinni
ne yapayım bende göğsüme kızımın adını yazdırırım.hem meme onun memesi kızımın ismini yazdırmam lazım aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alemsin valla yaaa
geldim ve direk konuya gireyim zemuszemus
bende istiyorum dövme yaptırmak.emzirme işlemi bittikten sonra yaptırabilirim.
sıla'nın dövmesi de çok güzel.boynunu yan tarafında.
ama orası çok ağrır sanırım,hassas bi yer bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…