benim şahsen bordürü sevmediğim için yaptırma derim
ama zevkler ve renkler tartışılmaz
kızlar hepsi çok güzel incelicem bakıcam eşime yollıcam ama yarına artık çünkü başım felaket derecede ağrıdı eve gitmek istiyorum bir an önce..mutfağa da tül sipariş etmiştim o gelecek offf evde de tekim onu beklicem bu aksam bi dee
hakiki evet.. omzumun arkasında, sırtımda, 3 tane capon harfi..hakiki dövme mi?
ben de çok istiyorum ama cildim çok hassas olduğu için dermatolog izin vermedi bilmiyorumkismile
yazdan yaza geçici dövme yaptırıyorum be de
hakiki dövme mi?
ben de çok istiyorum ama cildim çok hassas olduğu için dermatolog izin vermedi bilmiyorumkismile
yazdan yaza geçici dövme yaptırıyorum be de
en çok masal kuşu hoşuma gitti melme senin attığın ..
benim de dövmem var, hatta ben yaptırırken bir kadın vardı 40-45 yaşlarında üzerinde çok şık bir iş kıyafeti, ve oldukça zarif bir kadındı. ensesine tam saçlarının bittiği yere eşinin ve iki kızının baş harflerini yaptırmıştı, o zamanlar çok hoşuma gitmişti. şimdi ben de kızımla ilgili bişi yaptırmayı düşünüyorum, yani şimdi dediysem emzirme olayı bitince :)
Pembik bebikin odasını naptın?
benim de dövmem var, hatta ben yaptırırken bir kadın vardı 40-45 yaşlarında üzerinde çok şık bir iş kıyafeti, ve oldukça zarif bir kadındı. ensesine tam saçlarının bittiği yere eşinin ve iki kızının baş harflerini yaptırmıştı, o zamanlar çok hoşuma gitmişti. şimdi ben de kızımla ilgili bişi yaptırmayı düşünüyorum, yani şimdi dediysem emzirme olayı bitince :)
bak tanımışım seni :içelim:
henüz almadık canım biz bakmadık da anca ona sıra geldi işte.bu ctsi çalışıyorum bir dahaki ctsi bakıcaz avcılara ve o dediğim mobilyaya.beyaz istiyorum eğer avcılardan istediğim gibi bulursam uygun fiyata alırım bulamazsam o fabrikadan alıcam beyaz takımı cnm.kenarları parlakmış ama kullanan 3 kişiye sordum kötü durmuyor dediler kendim de gidip bakıcam tabi önce.
Pembik bu arada Beylicium'da fuar bebe nin mağazası varmış, hani şu esprili bebek bodylerini yapan firma, kravatlı, doktor önlüklü falan
Kocişi ikna edebilirsem bu akşam uğramayı düşünüyorum
hadi ya benim haberim yok canım hiç..bir bak bakalım ya da sonra beraber bakalım hem bir kahve içeriz ne dersin?
Bence dövme çok güzel bir süs, bayanda çok güzel duruyor
ayşe arman da kocasının ismini göğsünün yan tarafına dövme yaptırmış.
çok seksiii aklinialirimsmile
Pembik bu arada Beylicium'da fuar bebe nin mağazası varmış, hani şu esprili bebek bodylerini yapan firma, kravatlı, doktor önlüklü falan
Kocişi ikna edebilirsem bu akşam uğramayı düşünüyorum
süpper olur, ne zaman istersen
valla koca biraz riskli ama çocuk atsan atılmaz, satsan satılmaz. Bir ömür boyu her koşulda sevmeye mahkumuz onları :)
hahahha o da doğru az önce adamı boşuyordum şimdi göğsüme dövmesini yaptırıyorum sempatiksalakcinni
ne yapayım bende göğsüme kızımın adını yazdırırım.hem meme onun memesi kızımın ismini yazdırmam lazım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?