bende telefonu var sen söyleyince aklıma geldi yılbaşında bana çıkmıştı sana özelden gönderdim sabah sabah aramayayım dedim öğlende taoplantıda olacam size haber veremem sen ararsın heber verirsin olurmu kuşum
heh tamambende telefonu var sen söyleyince aklıma geldi yılbaşında bana çıkmıştı sana özelden gönderdim sabah sabah aramayayım dedim öğlende taoplantıda olacam size haber veremem sen ararsın heber verirsin olurmu kuşum
Günaydın mexelinamislina+,ozgecay+, minervabs, bal kavanozu, esmer80+, archimim+, melmea+, celineee+, hsbsnd
Dün gece 3,5 dan beri ayaktayım kızlar
1 gece öncede 5 de uyanmıştım uyuyamıyoum nefes alamıyorum
ölü gibiyimmm, dün işler çok yoğundu yine öğleden sonra hiç bakamadım
değişik bişey varmı???
o zaman bebeshop a bakYaaa Eminonune goturmez ki kocam beni kaydirigubbakcemile ... en fazla 10 dakika ayakta kaldigiimda sirtimda ve gogsumun altinda sol kaburga kemigimin oldugu yer felaket agriyo bicak saplanirr gibi... o da artik seni disari cikarmiycam kotu oluyosun canin yaniyo dediben de internetten ne bulursam alicam artik..
kızlar ya dün benim kızın hareketleri ve tekmeleri dışardan belli oluyoırdu
oğlum ve kaynanam bile gördü sizlerde görüyormusunuz çok güzeldi yaaaa
du bakalım bekle bugün de
ben tekrar mail attım şimdi
ararlar mutlaka
İyi haberlerle gel canım.. Çk geçmiş olsun of yaaa nasıl ağrıyordur kıyamam ben sana
valla zorşanıyorum artık niye böle oluyo bilmiyorumaaa niye nefes alamıyon nooldu yawrum
başımın altında 2 tane yastık var meloşgünaydın ukla, bak yatarken nefes alamamaya karşı kaan kocatepenin sitesinde yastık sayınızı fazlalaştırın diyordu.
uklacım geçmiş olsun bende artık erkenden uyanıyırum. nefes alamamak değil de heryerime ağrılar giriyor.
evet esmercim bizde uzun zamandır dışarıdan görüyoruz hareketlerini
arada kayıyor şekilden şekle giriyor bizimki. özellikle konuşunca daha çok tepki veriyorlar.
evet esmercim bizde uzun zamandır dışarıdan görüyoruz hareketlerini
arada kayıyor şekilden şekle giriyor bizimki. özellikle konuşunca daha çok tepki veriyorlar.
Güzel canım, güle güle kullanınperdem nasıl bunun tülünü diktiriyorum
perdem nasıl bunun tülünü diktiriyorum
başımın altında 2 tane yastık var meloş
sadece gece değilki şu an bile zor nefes alıyorum meselaakannehir
çok güsel canım güle güle kullan.perdem nasıl bunun tülünü diktiriyorum
ayyy kıyamammmmvalla zorşanıyorum artık niye böle oluyo bilmiyorum
midemin nefes borumun üstünde ağırlık var gibi ondan zor oluyo nefes almak:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?