onlar her daim öküz güneşim
bizim sayemizde bazen insan oluyolar
çikolatadan iyi sebebmı var ben onu kac kere uyardım yewrrum bak deıdm bunlr benm cuklatalarım sakın yeme sneınkıler burda onları ye ben her cuklatayı yıyemıyrm bılyrsn dıye belkı bın kere söledimmm hakettı yane
aynısı bendede oldu canım.doktoruma söyledim.magnezyum yetersiz geliyodur dedi ve kalsiyum verdi
kramp dedgnz bu kasılma dımı ayak parmklrm kaskatı kesılıyor birinn zorla acması lazımbende hamiş deilkende oluyordu ama
amannnnnn çok büyükkkkkkk bi suçççç o adam tam idamlıkmışşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni
Elevit içinde kalsiyum da yok mu ki?
Benim baldırım kasıldı felç olmuş gibi hissettim zıplayınca geçti ama hala bi sertlik ve acı var yürüyünce ağrıyo. Şimdi internetten araştırcam bakalım nemiş ne değilmiş..
Benim baldırım kasıldı felç olmuş gibi hissettim zıplayınca geçti ama hala bi sertlik ve acı var yürüyünce ağrıyo. Şimdi internetten araştırcam bakalım nemiş ne değilmiş..
ama sabah gıkı cıkmadıııı demekkı suçlu dimi
benim belimden girdi ağrı sağ bacağım hiç tutmadı oynatamadım bile. sonra eve seramik almak için gbilmiyorumkismileeziyorduk ara ara belimden doğru hep ağrdı heralde bu kramptır.kramp dedgnz bu kasılma dımı ayak parmklrm kaskatı kesılıyor birinn zorla acması lazımbende hamiş deilkende oluyordu ama
çikolatadan iyi sebebmı var ben onu kac kere uyardım yewrrum bak deıdm bunlr benm cuklatalarım sakın yeme sneınkıler burda onları ye ben her cuklatayı yıyemıyrm bılyrsn dıye belkı bın kere söledimmm hakettı yane
hem adamlardan çocuk yapıyorsunuz hem demediğiniz laf kalmıyor sempatiksalakcinni
bir alemsiniz heee
hem adamlardan çocuk yapıyorsunuz hem demediğiniz laf kalmıyor sempatiksalakcinni
bir alemsiniz heee
bir alemsiniz heee
ağız burun dal derim ama bizim gücümüz yetmez onnara
benim belimden girdi ağrı sağ bacağım hiç tutmadı oynatamadım bile. sonra eve seramik almak için gbilmiyorumkismileeziyorduk ara ara belimden doğru hep ağrdı heralde bu kramptır.
Doğru haketmiş bir çikolata için adamı sabah sabah çileden çıkarmışsın.sempatiksalakcinni
]
hah nerdesin sen geç kaldınklava: durdun durdun bide gelmiş adamları savunyrsun yewwrummm m
sen hç konuşma nan geçen sen boşamıyomuydun herifi
sen hç konuşma nan geçen sen boşamıyomuydun herifi
Bambu beşikler varya şekil olarak onların aynısı ama mobilyadan. bornovadaymış showroomları çok güzel şeyler var ayrıca kendin kumaş seçip diktirtebilyorsun ben foto ekleyeyim sonrasında saba adreslerinide yazarım şekerim[/QUÇok saol zeynep ben anca okuyabılıyorum işlerden kusura bakma:kedi:
Günaydın kızlar,
Ne var ne yok benim bugün canım çook sıkılıyor. Kendimi çok yorgun ve gergin hissediyorum evimde gidip yatmak istiyorum off offf.
selammm:1rolleyes:slm hanımlar..nasılız bugün..minnişleri öptüm..
ne yapayım işim çoktu anca geldim
ben sonuç odaklıyım kardeşim direkt boşarım :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?