2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amannnnnn çok büyükkkkkkk bi suçççç o adam tam idamlıkmışşşşşşşşşşş sempatiksalakcinni

aynısı bendede oldu canım.doktoruma söyledim.magnezyum yetersiz geliyodur dedi ve kalsiyum verdi

Elevit içinde kalsiyum da yok mu ki?

kramp dedgnz bu kasılma dımı ayak parmklrm kaskatı kesılıyor birinn zorla acması lazım bende hamiş deilkende oluyordu ama

Benim baldırım kasıldı felç olmuş gibi hissettim zıplayınca geçti ama hala bi sertlik ve acı var yürüyünce ağrıyo. Şimdi internetten araştırcam bakalım nemiş ne değilmiş..

evet aynen baldırımın tam ortasında ve iç kısmında kuvvetli bi ağrı ve kasılma oluyordu...ve beni yatağımda fena halde kıvrandırdı.ağrısını 2 gün daha hissetim.en son gitmemle doktoruma söyledim.elevittede var herhalde ama kalsiyum yazması iyi oldu

ya ben işte biri olmzsa kıprdyamıyorm ama normalmıs zatn biçogumzda var ama işte cok agryr benmdeee yapck bişi yok sanırm

hem adamlardan çocuk yapıyorsunuz hem demediğiniz laf kalmıyor sempatiksalakcinni
bir alemsiniz heee

kramp dedgnz bu kasılma dımı ayak parmklrm kaskatı kesılıyor birinn zorla acması lazım bende hamiş deilkende oluyordu ama
benim belimden girdi ağrı sağ bacağım hiç tutmadı oynatamadım bile. sonra eve seramik almak için gbilmiyorumkismileeziyorduk ara ara belimden doğru hep ağrdı heralde bu kramptır.

Doğru haketmiş bir çikolata için adamı sabah sabah çileden çıkarmışsın.
sempatiksalakcinni
]

hem adamlardan çocuk yapıyorsunuz hem demediğiniz laf kalmıyor sempatiksalakcinni
bir alemsiniz heee

hah nerdesin sen geç kaldınklava: durdun durdun bide gelmiş adamları savunyrsun yewwrummm m

bu arada benimde ikince bebişim olcak.sizinde öyle sanırımvereliniortak

hyr kıs sabah yazdm bide ruyamda eskı sevgılısyle konusyrdu coke tkılndım ruyadan ha bide gece işte kasılnca bagrdm sesımı duymamıs guya odadan geç geldiii falan fılan bugn ona cok kızgnm sebeb cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…