2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güneşim kordono çıkmayalı cok oldu valla özledim ha

evet o gösterdiğimiz bebekli gecelik geçen yazın modeli
banana ben ondan istiyom bilmiyorumkismile

evet o gösterdiğimiz bebekli gecelik geçen yazın modeli
banana ben ondan istiyom bilmiyorumkismile

Yokmuş kuzu, adam ısrarla sormama rağmen onunla ilgil bilgi vermiyor, belki yeni sezonda daha güzelleri vardır

Ya da birkaç kişi daha sorsun, o zaman yoğun istek üzerine tekrar üretirler

kıslar yenı tasınacagım ev ıcın tul yaptırmam lazım
ama bunun ıcın fazl abı butce ayıramam varmı bıldıgınız uygun fıyata yapıcak tulcu

ama bunun ıcın fazl abı butce ayıramam varmı bıldıgınız uygun fıyata yapıcak tulcu

ben biliyom benim kanki var italyada dilekbilmiyorumkismile

bütün eve tülmü diktireceksin yazık sana yaa bilmiyorumkismile ben tüllerimi eminönünden almıştım uygundu fiyatı oraya bir bak istersen canım uzak gelmezse.ben bir tek mutfaga yeni aldım store gibi bişey o da 70 lira tuttu bilmiyorumkismile

Maltepede var canım ama adını hatırlayamadım hani minübüs caddesinde forme vardı ya oradan sağa dönüyorsun sonra köprüden önce ki ilk aradan sola dönünce orada bir perdeci var havutcularmı neydi hatırlamıyorum baya ucuz bir yerdi diye hatırlıyorum

yok canım ama unkapanı ya da eminönünde ucuza yaptırabilirsin

emınonunu bende dusundum orda nerde tulculer bılıyomusun piki.
benım koca sozde emınonunde calısıyo ama elektronıkcıler dıısnda ne nerde asla ogrenmedı

ben biliyom benim kanki var italyada dilekbilmiyorumkismile

sempatiksalakcinni o zamn senın kankınse sen sole ona ben sana olculerı vereyım san abelese yapar ya ondan

olar tabisempatiksalakcinni

bende qeceliğimi ve pijama takımımı aldım
qeceliğim diz altı grili mavili tonlarda spor bişey
pijama takımımda sarılı bir takım .. çok qüzelller opuyorumnanaktan
bi takım daha pijama aldımmı yeterlidir heralde bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…